Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 910,743

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

tamertms' Alıntı:
msj attım gitmedi sanırım ben 6 şubatta gelemiyorum rahmetli bir arkadaşımın yemeği var katılmam gerekiyor

allah mekanını cennetetsın

Etiketler

ee gezılerde herkez aglıyo valla hamdı abı o yuzden yazdım nerde yıkatca ne yapcaz dıyolar ama herkez kendı ısını kendı goruyormusss ;D ;D ;D ;D

batıkentten geldiğinde sağ taraftaki adada coşkun yıkama ışıklardan hemen sağa giriyorsun batıkente bakan tarafta bülent arkadaşımız beni söylerseniz detaylı bir şekilde yardımcı olur.

neyse arkadaşlar muhabbetinize doyum olmuyor lakin geceden çıktım ben yatmalıyım akşamada beşiktaşımın maçı var.sizlere iyi muhabbetler.

ıkı hafta once bızım cıftlıgın gırısı sımdı ne haldedı acaba hafta sonu ugramak lazım

DSC00997.jpg

son_kral_54' Alıntı:
neyse arkadaşlar muhabbetinize doyum olmuyor lakin geceden çıktım ben yatmalıyım akşamada beşiktaşımın maçı var.sizlere iyi muhabbetler.

haydı ıyı geceler allah rahatlık versın

(ınsallah 3 tane yer besıktaş)

tamertms' Alıntı:
sağol selim. senin aracı yıkayan olmazsa benim tanzikli yıkama makinem var zaten dükkanda ben yıkarım ;D

eyvallah taner sağolasın bı yanına ugramak nasıp olmadı ama en kısa zamanda gelcem cayını ıcmeye

son_kral_54' Alıntı:
haklısın.bende bu yüzden sakarya ve körfez guruplarını hep örnek gösteririm.
baksana katılım sayısı 30 u buldu.bizde, birkaç arkadaş ankarayı havaya sokmaya çalışıyoruz.

bahar gelsin ortak bir yerde sakarya,körfez,ankara,zonguldak kısaca gelemk isteyen herkesi kapsayan tanışma ve sohbet etmek için bir kamp ayarlarız böylece katılımı yüksek bir gezi olur... saygılar

tamertms' Alıntı:
her zaman beklerim selim ne zaman istersen gel kuzu çeviriyim sana çayın lafımı olur ;D

vay vay vay vayyyyyyyyyyy en harbı arkadaşım allah razı olsun en kısa zamanda ugrarım ;D ;D

son_kral_54' Alıntı:
neyse şimdi yatacam ama selimin mesajını bilare değerlendiririm.3 müş he :mad:
bye,bye

hadı ıyı geceler hamdı abı aksam anarsın benı 3 den sonra ;D ;D

tamertms' Alıntı:
en kısa zaman da bekliyorum gelmezsen darılırım bak 2 hafta öncede gelecektin.

dogru soyluyorsun valla ne deyım ama bu cuma gununden sonra 2 hafta ızıne ayrılıyorum kesın ugrayacagım bu sefer
hem benım şu torsyonlara bakarız aracın onunu nasıl yukseltırız dıye

mesutcakmak' Alıntı:
selim sen arabanı yükselttin mi ne ettin..

yok yukseltemedım baktırdım en son sevıyedeymıs torstonlar bakalım baska bır cagre bulmaya calısıyoruz huseyın abı ıyı brı fıkır sundu bakalım onu deneyecegım torsyın lımıne ıkı tur daha dıs actır dedı onu denemeye calışacagım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR