mesutcakmak
Ana Kamp
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
hmm anladım resimde gördümde yükselmiş gibi deişiklik var sandım
hmm anladım resimde gördümde yükselmiş gibi deişiklik var sandım
mesutcakmak' Alıntı:hmm anladım resimde gördümde yükselmiş gibi deişiklik var sandım
ttos' Alıntı:cık cık cık sizin yıkama probleminizmi var niyeki ;D
zirve olununca ne alınıyordu ilk bulusmada ??? ;Dson_kral_54' Alıntı:sabitlendi bugün tık yok.zirve olamicam bu gidişle
araç yıkama işine gelince.ben büyük çamurları döküyorum.sonra akşam karanlığında buradaki opette iki lira atıp kendim yıkayıp kaçıyom ;D ;D ;D
ttos' Alıntı:6 sındaki organizasyonda yol durumu nasıl bilen varmı? hanım ve cocuklar gelmek istiyor tehlike arz eden yerler varmı arkadaslar?
evet yardımlasmadan suphem yokda hani kayma olasılıgı olan yerler varmı acaba onu merak ettim?mserdemir' Alıntı:valla sanmıyorum oyle bır yer olacagını ama sonuc olarak kar olacak usutmezlerse problem olmaz o gun amırbeyın aracı kaldıgındada cocugu ve esı vardı problem olmadı o kadar arac var zarar gorunecek bır seye kımse ızın vermez bence
ha ben bu gezılerde bır sey gordum kımse kımseden yardımını esırgemıyor bırnın bırseyı oldugunda 40 kısı bırden kosuyor
evet haklısınız sinan bey,yapabiliriz böyle bir şey.Bolu veya düzcede varsa,hem kamp hemde güzel bir off-road yapabileceğimiz bir yer neden olmasın.sinan54' Alıntı:bahar gelsin ortak bir yerde sakarya,körfez,ankara,zonguldak kısaca gelemk isteyen herkesi kapsayan tanışma ve sohbet etmek için bir kamp ayarlarız böylece katılımı yüksek bir gezi olur... saygılar
eğer gidecemiz yolda kayma veya zor geçişler varsa belli bir yerde dururuz.sonuçta çıkabildiğimiz yere kadar çıkacağız,İstenirse daha ileriye gidebilen araçlarla bir tur yapar döneriz.ttos' Alıntı:6 sındaki organizasyonda yol durumu nasıl bilen varmı? hanım ve cocuklar gelmek istiyor tehlike arz eden yerler varmı arkadaslar?
mehmet cakmak' Alıntı:[attachment=2][attachment=2][attachment=2][attachment=2][attachment=2]
tiskeli' Alıntı:isuzuda önlerde sorun olmuyor ben 8 cm yükseltim 70000km dir yüksek vaziyette geziyorum her hangi bir sorun, körük yırtılması mafsal ve rotlarda sorun yaşamadım aldığımda 120000deydi arkaları ilk makaslara kavis vererek 5cm makas küpelerini 4cm uzatarak 2cm daha toplam 7cm arkaları kaldırdım saft çekmesi olmadı bunlar cok kolay ve maliyetsiz işlemler ama ben doğru durmayıp makasları aksın üzerine aldım ama çok kafa yordum şaftın çekeceğini hesaplıyordum 2cm çekti tornada şaft difransiyel arasına flanş yaptırdım
gel benim yanıma bi inceleme yaparızmserdemir' Alıntı:torsyonda en son sevıyede hıc yer kalmamıs o yuzden daha fazla yukseltemıyorum ancak dedıgın gıbı sokup ıkı uc dış attırmak lazım ama onlar benı aşar nası yaparım bılmıyorum malıyetı ne olur araca zarar verırmı herkez senın gıbı maharatlı degıl huseyın abı bıraksak sen sıfırdan araba yapacaksın tamponuda kendın yapmıssın daha ben arkaya cekı demırı yaptıramadım onu dusunuyorum kara kara ;D ;D ;D hız yardımettıgınde yok
gunaydın gunaydınnn gunaydınnn dıkmen tarafları kapanmıs ama batıkentde tık yok ıkı yagar gecer hıc bır yer kar falan tutmadı