Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,250

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

mesutcakmak' Alıntı:
hmm anladım resimde gördümde yükselmiş gibi deişiklik var sandım

yok yok aynı bı degısıklık yok ama bu cumartesı gunu degısıklık olabılır :smiley: nıhahah

ttos' Alıntı:
cık cık cık sizin yıkama probleminizmi var niyeki ;D

tabı senden ıyısı şamda bı seydı ama neydı neysee bunde gırmıcem camura bundan sonra durdugum yerde branda gercem arabay bı sey olmasın dıye yoksa yıkatma sorunu oluyo ;D ;D ;D

son_kral_54' Alıntı:
sabitlendi bugün tık yok.zirve olamicam bu gidişle :D
araç yıkama işine gelince.ben büyük çamurları döküyorum.sonra akşam karanlığında buradaki opette iki lira atıp kendim yıkayıp kaçıyom ;) ;D ;D ;D
zirve olununca ne alınıyordu ilk bulusmada ??? :D ;D

6 sındaki organizasyonda yol durumu nasıl bilen varmı? hanım ve cocuklar gelmek istiyor tehlike arz eden yerler varmı arkadaslar?

ttos' Alıntı:
6 sındaki organizasyonda yol durumu nasıl bilen varmı? hanım ve cocuklar gelmek istiyor tehlike arz eden yerler varmı arkadaslar?

valla sanmıyorum oyle bır yer olacagını ama sonuc olarak kar olacak usutmezlerse problem olmaz o gun amırbeyın aracı kaldıgındada cocugu ve esı vardı problem olmadı o kadar arac var zarar gorunecek bır seye kımse ızın vermez bence

ha ben bu gezılerde bır sey gordum kımse kımseden yardımını esırgemıyor bırnın bırseyı oldugunda 40 kısı bırden kosuyor

mserdemir' Alıntı:
valla sanmıyorum oyle bır yer olacagını ama sonuc olarak kar olacak usutmezlerse problem olmaz o gun amırbeyın aracı kaldıgındada cocugu ve esı vardı problem olmadı o kadar arac var zarar gorunecek bır seye kımse ızın vermez bence

ha ben bu gezılerde bır sey gordum kımse kımseden yardımını esırgemıyor bırnın bırseyı oldugunda 40 kısı bırden kosuyor
evet yardımlasmadan suphem yokda hani kayma olasılıgı olan yerler varmı acaba onu merak ettim?

valla onu bende tam bılmıyorum zerrın hanıma sormak lazım o bılıyor oraları

kayma olasılığı olan yerler var ama yolun durumuna bağlı. Tehlikeli durumlara atmayız kendimizi...

Hepinize merhabalar arkadaşalr,

Öncelikle Serbest Muhabbet bölümünde mesaj sayacı çalışmıyor, forumumuzun diğer bölümlerinde yazdığınız mesajlar da mesaj sayacı çalışmaktadır..

Işık Dağı konusunda zorlu olacak etaplara kış koşulları nedeniyle girmek mümkün olmayacaktır, özellikle yolun açılmış olan bölümlerinden yayla evlerine inerek ve daha sonra isterseniz zirveye çıkarak oluşturacağımız bir parkurda oynarız, çocukların ve eşlerin tamamnı bekliyoruz bu defa, katılmalarında hiç bir sakınca yok merak etmeyin, kar çok güzel olacaktır Işık Dağında..

sinan54' Alıntı:
bahar gelsin ortak bir yerde sakarya,körfez,ankara,zonguldak kısaca gelemk isteyen herkesi kapsayan tanışma ve sohbet etmek için bir kamp ayarlarız böylece katılımı yüksek bir gezi olur... saygılar
evet haklısınız sinan bey,yapabiliriz böyle bir şey.Bolu veya düzcede varsa,hem kamp hemde güzel bir off-road yapabileceğimiz bir yer neden olmasın.

ttos' Alıntı:
eğer gidecemiz yolda kayma veya zor geçişler varsa belli bir yerde dururuz.sonuçta çıkabildiğimiz yere kadar çıkacağız,İstenirse daha ileriye gidebilen araçlarla bir tur yapar döneriz.

seliiimmmm.... Tebrikler skoru doğru tahmin ettin :D ilk yarı 2 oldu bir tanede ikinci yarı atar tahminin beşiktaşım 3'ü bulur ;) ;D ;D

mehmet cakmak' Alıntı:
[attachment=2][attachment=2][attachment=2][attachment=2][attachment=2]

İyi akşamlar herkese...

Mehmet, Andoff' tan Cafer abiyle Muharrem başkanla ve diğerleriyle görüşürsen Alfonse' nin selamını söyle lütfen, uzun zamandır görüşemiyoruz

tiskeli' Alıntı:
isuzuda önlerde sorun olmuyor ben 8 cm yükseltim 70000km dir yüksek vaziyette geziyorum her hangi bir sorun, körük yırtılması mafsal ve rotlarda sorun yaşamadım aldığımda 120000deydi arkaları ilk makaslara kavis vererek 5cm makas küpelerini 4cm uzatarak 2cm daha toplam 7cm arkaları kaldırdım saft çekmesi olmadı bunlar cok kolay ve maliyetsiz işlemler ama ben doğru durmayıp makasları aksın üzerine aldım ama çok kafa yordum şaftın çekeceğini hesaplıyordum 2cm çekti tornada şaft difransiyel arasına flanş yaptırdım

Teşekkürler Hüseyin bey...
Maliyetli ve sorunlu olmuyor, anlaşıldı...

Mustafa bahsetmişti, bi D-max var, şnorkeli felan kendileri yapmışlar, çok güzel olmuş diye...
Sizsiniz heralde, selamlar...

Alp...

mserdemir' Alıntı:
torsyonda en son sevıyede hıc yer kalmamıs o yuzden daha fazla yukseltemıyorum ancak dedıgın gıbı sokup ıkı uc dış attırmak lazım ama onlar benı aşar nası yaparım bılmıyorum malıyetı ne olur araca zarar verırmı herkez senın gıbı maharatlı degıl huseyın abı bıraksak sen sıfırdan araba yapacaksın tamponuda kendın yapmıssın daha ben arkaya cekı demırı yaptıramadım onu dusunuyorum kara kara ;D ;D ;D hız yardımettıgınde yok

gunaydın gunaydınnn gunaydınnn dıkmen tarafları kapanmıs ama batıkentde tık yok ıkı yagar gecer hıc bır yer kar falan tutmadı
gel benim yanıma bi inceleme yaparız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR