Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Serko' Alıntı:
alfonse inşallah ilk etkinlik de tanışırız, iyi dileklerin ve pozitif uyarıların için teşekkürler...
bu arada bende aselsan'ın yakınında bir benzinlikte sürekli yıkatıyorum, hemde detaylı, tabi alt yıkama yapamıyorlar, ordaki arkadaşlarla da bir görüşmek lazım, yani süreklilik için görüşmek lazım, sonuçta 5 araba birden giderse, belki onlar da kanalımız falan tıkanır diyebilirler...
Rica ederim.... Bende tanışmayı isterim....
Yanlız, geçmişteki tecrübelerimden dolayı, yanlış anlaşılmaktan korukuyorum, bu yüzden tekrar etmek isterim....
Siz benim iyi niyetimi kavramışsınız buna sevindim....
Ama yanlış anlayan, ukalalık sayan olabilir... Lütfen....
Amacım sadece bilgi ve tecrübelerimi paylaşmak... Sitedeki en büyük amacım bu oldu zaten...
Bende, her türlü naçizane bilgimi, naçizane tecrübemi, sosyal veya teknik, çok büyük ölçüde burada ve türk veya yabancı başka yerlerde karşılıksız paylaşılanlardan öğrendim....
Şimdide, sanki bi görev gibi, bi nevi borcumu ödüyorum büyük zevkle....
Ben bilsemde, bilmesemde, bi kişinin işine yarasa paylaştıklarım... mutlu olurum... daha ne isteyim...
Bi kaç ağabeyimiz ve biz Ozanın yanına giderdik gıcır yıkama ve muhabbet için...
Bi kere beş çamur çamur çamur çamur
araba yıkadık, iki günde açabildi giderini....
O yüzden çok çamurken gitmeyiz, kesinlikle itiraz etmez, süper bi insan... ama ayıp oluyor gibi sanki sanırsam galiba
Topluca çamur çamur araç yıkatmayı şöyle yapıyoruz...
Ya üçe bölünüp dağılıyor, ayrı yerlere gidiyoruz...
Yada bi hayret
çeşme bulup kabasını atıyoruz bütün arabaların kendimiz sonra yıkamacıya topluca gidiyoruz...
Hem herkes birbirinin arabasını üstünü başını yıkıyor, hemde çay may muhabbet bol oluyor ;D ;D ;D
Çok çok iyidir Ozan kardeşim.... gidip tanışmanızı tavsiye ederim, benim selamımı ihmal etmeyin lütfen...
yanlız çok yüksek makinalar giremiyor mekana... önceden görüşüp makina girer mi girmez mi diye sormak lazım Ozan' a....