Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,374

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Alfonse' Alıntı:
şu sohbet konularınıda ziyaretçi olarak okuyanlarada çok gülüyorum yav.... 3 ziyaretçi oldu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ben üstteki mesajı yazdıktan hemen sonra kaboldu ziyaretçiler ;D ;D ;D ;D hehehehhe ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

mserdemir' Alıntı:
valla sanmıyorum oyle bır yer olacagını ama sonuc olarak kar olacak usutmezlerse problem olmaz o gun amırbeyın aracı kaldıgındada cocugu ve esı vardı problem olmadı o kadar arac var zarar gorunecek bır seye kımse ızın vermez bence

ha ben bu gezılerde bır sey gordum kımse kımseden yardımını esırgemıyor bırnın bırseyı oldugunda 40 kısı bırden kosuyor

dekatlon' da çok güzel kar botları var 50 küsür milyona, çocuğa, hanıma manıma tavsiye ederim....
Ben aldım denedim, işe yarıyor....
Ama su almaz bezden olduğu nefes alıyor, bi kaç saat sonrada içi nemleniyor suda...
Karda bişi olmaz ama...

Bide 20 milyondan başlayan batonlar var... karda çamururda yürümek için ideal...

bilginiz olsun...

Serko' Alıntı:
alfonse inşallah ilk etkinlik de tanışırız, iyi dileklerin ve pozitif uyarıların için teşekkürler...
bu arada bende aselsan'ın yakınında bir benzinlikte sürekli yıkatıyorum, hemde detaylı, tabi alt yıkama yapamıyorlar, ordaki arkadaşlarla da bir görüşmek lazım, yani süreklilik için görüşmek lazım, sonuçta 5 araba birden giderse, belki onlar da kanalımız falan tıkanır diyebilirler...

Rica ederim.... Bende tanışmayı isterim....
Yanlız, geçmişteki tecrübelerimden dolayı, yanlış anlaşılmaktan korukuyorum, bu yüzden tekrar etmek isterim....
Siz benim iyi niyetimi kavramışsınız buna sevindim....
Ama yanlış anlayan, ukalalık sayan olabilir... Lütfen....
Amacım sadece bilgi ve tecrübelerimi paylaşmak... Sitedeki en büyük amacım bu oldu zaten...
Bende, her türlü naçizane bilgimi, naçizane tecrübemi, sosyal veya teknik, çok büyük ölçüde burada ve türk veya yabancı başka yerlerde karşılıksız paylaşılanlardan öğrendim....
Şimdide, sanki bi görev gibi, bi nevi borcumu ödüyorum büyük zevkle....
Ben bilsemde, bilmesemde, bi kişinin işine yarasa paylaştıklarım... mutlu olurum... daha ne isteyim... :smiley:

arkadaşımız var, Ozan, bildiğim kadarıyla son zamanlarda siteye pek girmiyor....

Tunalıdan çıkarken solda rent a carla birlikte profosyonel bi oto kuaför/yıkama yeri var...

Bi kaç ağabeyimiz ve biz Ozanın yanına giderdik gıcır yıkama ve muhabbet için...

Bi kere beş çamur çamur çamur çamur :smiley: araba yıkadık, iki günde açabildi giderini....
O yüzden çok çamurken gitmeyiz, kesinlikle itiraz etmez, süper bi insan... ama ayıp oluyor gibi sanki sanırsam galiba :smiley: :smiley: :smiley:

Topluca çamur çamur araç yıkatmayı şöyle yapıyoruz...
Ya üçe bölünüp dağılıyor, ayrı yerlere gidiyoruz...

Yada bi hayret :smiley: çeşme bulup kabasını atıyoruz bütün arabaların kendimiz sonra yıkamacıya topluca gidiyoruz...

Hem herkes birbirinin arabasını üstünü başını yıkıyor, hemde çay may muhabbet bol oluyor ;D ;D ;D

Çok çok iyidir Ozan kardeşim.... gidip tanışmanızı tavsiye ederim, benim selamımı ihmal etmeyin lütfen...

yanlız çok yüksek makinalar giremiyor mekana... önceden görüşüp makina girer mi girmez mi diye sormak lazım Ozan' a....

Serko' Alıntı:
doğrudur abi, aynen orası, alt yıkama yok, yıkama fiyatı çok uygun
bu arada gazı da ben sürekli ordan alıyorum, piyasadaki en iyi gazlardan biris,.
alt yıkama için ostim, ivedik de bir araştırma yaparım, bende ivedikdeyim...

gaz fiyatları çok iyi oranın, ama fiyat düşük olduğu için tereddüt ettim hep....
gerçekten iyimi gazı oranın...

Malum benim prins lpg sisteminin filtreleri pahalı....

5-6 aydır gaz aldığım istasyona eskisi kadar dikkat etmiyordum....

Rölanti zımbırtım gene kirlendi, sinirlilik :smiley: yapıyor makine bazen rölantide...
Aslında o alete gaz gelmez sıralı sistemde ama bazen oluşan back-pressure la yukarı, o zımbırtıya kadar çıkıyor gaz... en azından yakamadığı olursa...

Alfonse' Alıntı:
haaaa...
Bu arada, benim telim 0 532 3968096, 0 506 4662929...

İsteyen gece gündüz istediği zaman arayabilir....

Bide bişey rica edicem kan grubu konusu var sitede....
Ona alaka gösterirsek bizlere (Allah Korusun) faydası dokunur...

İstanbul değil burası, Ankara olduğu için daha kolay ulaşırız birbirize ihtiyaç olduğunda...
Verim alırız yani o konudan...

Az önce baktımda, linkinide vereyim kan grubu konusunun, lütfen adınızı listeye ekleyin.....

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=286.msg822953#msg822953

son_kral_54' Alıntı:
günaydın. bu hafta ile ilgili hiç teklif sunan olmadı.aslında yakın yerlere gidilebilir. heralde herkez 6 şubata saklıyor kendini ;)

gunaydınnnnnnnnnn gunaydınnnnn

hamdı abı nası bıldım skoru hahah 3 dedık 3 oldu keske bahıs oynasaydım ;D ;D

alfonse cok hızlı bır gırıs yapmıs basım dondu valla

Alfonse' Alıntı:
Az önce baktımda, linkinide vereyim kan grubu konusunun, lütfen adınızı listeye ekleyin.....

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=286.msg822953#msg822953
merhaba alp bey.yanlış hatırlamıyorumdur inşallah.sizinle iki etkinliğe katılmıştım.2009 da cumhuriyet konvoyu.bende beyaz choreke vardı birde otistik çocuklar etkinliği.orayada bmw 7,30 la katılmıştım.sizinle pek muhabbet ortamız olmadı, ama sıcak kanlı olduğunuzu keşfettim.
ellerinize sağlık.aslında merak ettiklerimizi üstü kapalıda olsa anlatmışsınız.valla biz öylebir ortam kurdukki ne desem azdır.herkezide en azından muhabbetlerimize bekleriz.
evet deneyimlerinizden faydalanabiliriz.mesela çok araç hakkında söylediklerinize katılıyorum. 6 şubatta büyük olasılıkla ışık dağı turu düşünüyoruz.benimde nacizhane fikrim her isteyen gelsin lakin yolun zorlaştığı yerde güzel bir alana kamp kurup yapısız araçları yada aracına güvenemeyenleri orada bırakabiliriz.onlar ateşi yakar keyiflerine bakarken daha ileriyi zorlamak isteyen araçlarla keşif turu yapar döneriz.bizimle gelmek isteyenleride araçlarımıza alabiliriz.
kan grubuna gelince kesinlikle herkez yazmalı.kimsenin garantisi yok.(bana sorma benim kanı benden başkası kullanamaz ;) )

mserdemir' Alıntı:

günaydın selim.neyse turu geçtik,sonuçta 3 gol var ortada sende yırttın gazabımdan. müneccim gibi adamsın.
söyle bakiimm. 6 şubatta beni kim çekecek :D ;D ;D

saat 10 oldu kimsede tık,mık yok.buz gibi havada dondunuzmu kardeşim. yada benim yatmamı bekliyonuz,sonra muhabbet gırıla dimi.
bu arada biriniz 6 şubat etkinliğinin topiğini açsın bakiimm.hem mesaj sayımız artsın hemde herkez erkenden duysun.hep bana bırakmayın canımmm ;D ;D ;D
hadi ben yatar. ;)

son_kral_54' Alıntı:
saat 10 oldu kimsede tık,mık yok.buz gibi havada dondunuzmu kardeşim. yada benim yatmamı bekliyonuz,sonra muhabbet gırıla dimi.
bu arada biriniz 6 şubat etkinliğinin topiğini açsın bakiimm.hem mesaj sayımız artsın hemde herkez erkenden duysun.hep bana bırakmayın canımmm ;D ;D ;D
hadi ben yatar. ;)

ıyı geceler hamdı abı allah rahatlık versın bence bu gezıde karapanter ceker senı nııııhahaha

ee ne yazım etkınlıge acım ben bı baslık bıde nereye accam

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68187.msg825101#msg825101

6 şubat ısık dagı gezımız ıcın topıc acılmısdır haydı buyrun ordan devamedelım

mserdemir' Alıntı:

Günaydın...

Valla, nete bi kaç zaman girmiyorum... sonra bi açıyorum... bi sürü cevap vermek yazı yazmak istediğim şey :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

İşte ha büle oluyor ;D ;D

Alfonse' Alıntı:
Günaydın...

Valla, nete bi kaç zaman girmiyorum... sonra bi açıyorum... bi sürü cevap vermek yazı yazmak istediğim şey :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

İşte ha büle oluyor ;D ;D

olsun olsunnn odaa bızımm gezıye gelecekmısınz ısıkdagına ısık dagı gezısı ıcın topıc actım ordan yazısabılırsınız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
sadikabi

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR