hüseyin ışık dağına gidiyoruz.kar varmı derdimiz yok ne kadar ilerleriz derdi var ;D ;Dtiskeli' Alıntı:bu karda eridi inşallah dağlık yerlerde kalır
hamdi abi ne yaptın akısı haletdınmı neymış sıkıntıson_kral_54' Alıntı:erhan geniş kapsamlı olacaksa eğer ayın 27 si bana uygun düşer.
hem daha iki hafta var herkez işini gücünü ayarlasın bu arada.
tabi tarih tartışmaya açık.
evet hallettik.akis sıyırmış.birde tak,tak ses yapıyordu oda ön defransiyel bilyesi değişecekmiş.onu sonra yapacaz.murat çelik' Alıntı:hamdi abi ne yaptın akısı haletdınmı neymış sıkıntı
valla iyi araçmıs dayanıyor senın hızına yurubee hamdi abi kım tutar seniiison_kral_54' Alıntı:evet hallettik.akis sıyırmış.birde tak,tak ses yapıyordu oda ön defransiyel bilyesi değişecekmiş.onu sonra yapacaz.
ver ara gazını ver valla aradım taradım benim kriterlerime göre bunu buldum. yolda bırakmıyor oda sağolsun.murat çelik' Alıntı:valla iyi araçmıs dayanıyor senın hızına yurubee hamdi abi kım tutar seniii
çok beklersin seferr 999 da interneti kapatıyorum.komşuya gidip fesbukdan yazışacamttos' Alıntı:ha gayret zirve olacaksın hamdi abi sonra gelsin yemekler ;D
son_kral_54' Alıntı:çok beklersin seferr 999 da interneti kapatıyorum.komşuya gidip fesbukdan yazışacam