Alfonse
Zirve
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Tamam Hamdi bey, hatırladım sizi... Yeniden Merhaba....
Teşekkür ederim...
Bu ışık dağı kampı artık Ankara' da geleneksel gibi bişey oldu, ama ben iki yıldır hiç birine katılmadım...
Gelecek hafta sonu bişey yapmak istiyorum, bu hafta işim var, geçen hafatda Sorgundaydım biliyorsunuz...
Işık dağı olabilir, bakalım önümüzdeki günler ne getirecek, benim hep son dakika iptallerim söz konusudur...
Bende istiyorum....
görüşmek üzere...
selamlar...
son_kral_54' Alıntı:merhaba alp bey.yanlış hatırlamıyorumdur inşallah.sizinle iki etkinliğe katılmıştım.2009 da cumhuriyet konvoyu.bende beyaz choreke vardı birde otistik çocuklar etkinliği.orayada bmw 7,30 la katılmıştım.sizinle pek muhabbet ortamız olmadı, ama sıcak kanlı olduğunuzu keşfettim.
ellerinize sağlık.aslında merak ettiklerimizi üstü kapalıda olsa anlatmışsınız.valla biz öylebir ortam kurdukki ne desem azdır.herkezide en azından muhabbetlerimize bekleriz.
evet deneyimlerinizden faydalanabiliriz.mesela çok araç hakkında söylediklerinize katılıyorum. 6 şubatta büyük olasılıkla ışık dağı turu düşünüyoruz.benimde nacizhane fikrim her isteyen gelsin lakin yolun zorlaştığı yerde güzel bir alana kamp kurup yapısız araçları yada aracına güvenemeyenleri orada bırakabiliriz.onlar ateşi yakar keyiflerine bakarken daha ileriyi zorlamak isteyen araçlarla keşif turu yapar döneriz.bizimle gelmek isteyenleride araçlarımıza alabiliriz.
kan grubuna gelince kesinlikle herkez yazmalı.kimsenin garantisi yok.(bana sorma benim kanı benden başkası kullanamaz )
Tamam Hamdi bey, hatırladım sizi... Yeniden Merhaba....
Teşekkür ederim...
Bu ışık dağı kampı artık Ankara' da geleneksel gibi bişey oldu, ama ben iki yıldır hiç birine katılmadım...
Gelecek hafta sonu bişey yapmak istiyorum, bu hafta işim var, geçen hafatda Sorgundaydım biliyorsunuz...
Işık dağı olabilir, bakalım önümüzdeki günler ne getirecek, benim hep son dakika iptallerim söz konusudur...
Bende istiyorum....
görüşmek üzere...
selamlar...