Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
mserdemir' Alıntı:
6 subat kesın gıbı ınsallah bende gelcem ınsallahh
DUYURUUUUUU
ha bu arada ben bı duyuru gıbı bı sey yapım dagdan bayırdan geldıkden sonra camur olan araclarımızı oto yıkamacılar yıkamıyor kanallarım tıkanır dıye batıkentde 4,5 yıkama gezdım yıkamadılar fakat aselsanın yan tarafında agır sanayı araclarını ve kamyonları yıkayan bır yer buldum gokhan yıkama buyuk ve tazzıklı makınaları var hele bır hortumları var 30 metre su fırlatıyor ben aracımı yıkattım aracın altı ılk gunku gıbı oldu cıkan camurunda hattı hesabı yoktu ve kanallarıda var ulaşamadıkları yer olursa aracı kanala cekiyorlar altını oyle yıkıyor fakat sunu belırteyım aracı yıkadıkdan sonra kurulama ve ıc temızlık yok fıyatı 20 lıra
adamlar sadece bu ısı yapıyor araclardan cıkan camurlardan bır dag oluşmus orda
oranın sahıbıde gökhan bey ben rastgele buldum ve orda tanısdım gökhan beyle işinize yarar dıye haber verım dedım daha yenı aklıma geldı
kalın sağlıcakla ;D ;D
Selam,
Ben bi kaç yıkamacı biliyorum, konuşup anlaşmıştım...
Nazımızıda iyi fiyata çekiyorlardı...
Ankara grubundan çok arkadaşıda oraya yönlendirince şenlenmişti dükkanları
Şinci o grup murup yok, nedenlerini a dan z ye biliyorum,
ama sormayın,
başınızı ağrıtmayım,
Bende sıkılıyorum anlatmaktan, konuşmaktan... benimle ilgisi olmadığını düşündüğüm içinde karışmak istemiyorum,
İlk başlarda üzüldüm ama hanyayı konyayı anlayınca umursamıyorum artık...
Fitne fücur ve kişisel sorunlar esas amacımızın üstüne çıkmıştı ve hala birileri dedikodu yapıyormuş...
hala birileri (birisi diyeyim) dedikodu yapıp, ona buna fitne fücur atıp sallıyormuş. Eski defterleri hala kapatmayarak gündem yaratıp (o gündemi sıcak tutup) güncel olmak istiyor anlaşılan...
Kiminle görüşsem orda burda yakında söylenen bi lafı duyuyorum... yani hala konuşan var... garip...
Sonuçta bunları yazmaktaki amacım kimseyi hedef göstermek felan değil...
amacım Kesinlikle kötü niyetli değil...
Amacım, sadece sizleri keyifsiz laflara karşı (haddim olmayarak) uyarmak...
Anlaşılan keyifli arkadaşlıklar kurmuşsunuz, canınızın sıkılmasına kesinlikle izin vermeyin...
zaten karışık ve çok dandinili konular... Çevrenizden duyarsanızda bişeyler lütfen emin olmadan hiç bişeye inanmayın...
Bişeyleri merak ediyorsunuz, farkındayım, ama boşverin...
Kimseyede inanmayın... (konuşmam ya, bu bende olsam)
GIYBET yapmaya başlayan olursa iteleyin, inanmayın...
Neyse yıkama konusuna gelelim...
O arkadaşlardan kimse aynı yerlere gitmiyor artık...
Bazı yerlerde kapandı....
Ben bulduğum bir iki yere yıkatıyorum, işimi hallediyorum. Görüşüp araçları çamurladığımız arkadaşlarda bazen aynı yere gidiyoruz...
Ama bu aselsanın yanındaki yeri merak ettim...
Gıcır
dış yıkamayı her yere yaptırabiliriz, dolayısı ile kaba (özellikle alt yıkama) yıkama yaptırmamız daha zor oluyor ve makinalarımızı korumak için daha önemli...
Ben alt yıkama için ivedik organize 573 te biyer kullanıyordum.. çocuk çok iyiydi, her nazı çekiyordu... kapatmış, bayağı yüksek olan rampasınıda satmış, kime sattığınıda bulamıyorum...
Önceden iskitlerdeki shell e gidiyordum, ama son zamanlarda fazla paralar istemeye, of puf etmeye başlamışlardı ve yerleri çok karanlıktı...
Yarın öbür gene gidip bi nabız yoklayacağım...
Anadolu bulvarından, odtüden istanbul yoluna giderken sağda PO var....
Orada lastikçi ve yıkamacı var... genelde otobüs işi yapıyorlar...
Sahibi, müdürü ve personeli çok kibar, tabi değişmedilerse... Amatör ruhla pro iş yapıyorlar...
Yıkamacı Ziya ustada benim istediğim alt yıkama titizliğimi biliyor...
Hatta son yıkamalarda, yağmurluğu giyip, elime feneri alıp arabanın altına bile girmeme gerek kalmıyordu... Çamurun gizlendiği yerleri iyi öğrenmişti caNNım Ziya usta ;D ;D ;D
Giderseniz selamımı söylemeniz sizin için iyi olur...
BU,
AseLsanIn yanındaki yeri Bi iyice tarif edermisin....
Macunköy metro istasyonunun ordaki aselsan di mi?
Selamlar...