Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,374

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

mserdemir' Alıntı:
yok yukseltemedım baktırdım en son sevıyedeymıs torstonlar bakalım baska bır cagre bulmaya calısıyoruz huseyın abı ıyı brı fıkır sundu bakalım onu deneyecegım torsyın lımıne ıkı tur daha dıs actır dedı onu denemeye calışacagım
aman diş açtırmayı felan karıştırma torsiyonun salıncağa bağlandığı ucu büyük ihtimal firezelidir aynı cam sileceği gibi sökülüp 3-4 diş kaydırılır herhalde bu işlem sonuç verir

Etiketler

mserdemir' Alıntı:
6 subat kesın gıbı ınsallah bende gelcem ınsallahh

DUYURUUUUUU

ha bu arada ben bı duyuru gıbı bı sey yapım dagdan bayırdan geldıkden sonra camur olan araclarımızı oto yıkamacılar yıkamıyor kanallarım tıkanır dıye batıkentde 4,5 yıkama gezdım yıkamadılar fakat aselsanın yan tarafında agır sanayı araclarını ve kamyonları yıkayan bır yer buldum gokhan yıkama buyuk ve tazzıklı makınaları var hele bır hortumları var 30 metre su fırlatıyor ben aracımı yıkattım aracın altı ılk gunku gıbı oldu cıkan camurunda hattı hesabı yoktu ve kanallarıda var ulaşamadıkları yer olursa aracı kanala cekiyorlar altını oyle yıkıyor fakat sunu belırteyım aracı yıkadıkdan sonra kurulama ve ıc temızlık yok fıyatı 20 lıra

adamlar sadece bu ısı yapıyor araclardan cıkan camurlardan bır dag oluşmus orda

oranın sahıbıde gökhan bey ben rastgele buldum ve orda tanısdım gökhan beyle işinize yarar dıye haber verım dedım daha yenı aklıma geldı

kalın sağlıcakla ;D ;D

Selam,
Ben bi kaç yıkamacı biliyorum, konuşup anlaşmıştım...
Nazımızıda iyi fiyata çekiyorlardı...
Ankara grubundan çok arkadaşıda oraya yönlendirince şenlenmişti dükkanları :smiley:

Şinci o grup murup yok, nedenlerini a dan z ye biliyorum,
ama sormayın,
başınızı ağrıtmayım,
Bende sıkılıyorum anlatmaktan, konuşmaktan... benimle ilgisi olmadığını düşündüğüm içinde karışmak istemiyorum,
İlk başlarda üzüldüm ama hanyayı konyayı anlayınca umursamıyorum artık...
Fitne fücur ve kişisel sorunlar esas amacımızın üstüne çıkmıştı ve hala birileri dedikodu yapıyormuş...
hala birileri (birisi diyeyim) dedikodu yapıp, ona buna fitne fücur atıp sallıyormuş. Eski defterleri hala kapatmayarak gündem yaratıp (o gündemi sıcak tutup) güncel olmak istiyor anlaşılan...
Kiminle görüşsem orda burda yakında söylenen bi lafı duyuyorum... yani hala konuşan var... garip...

Sonuçta bunları yazmaktaki amacım kimseyi hedef göstermek felan değil...
amacım Kesinlikle kötü niyetli değil...
Amacım, sadece sizleri keyifsiz laflara karşı (haddim olmayarak) uyarmak...

Anlaşılan keyifli arkadaşlıklar kurmuşsunuz, canınızın sıkılmasına kesinlikle izin vermeyin...

zaten karışık ve çok dandinili konular... Çevrenizden duyarsanızda bişeyler lütfen emin olmadan hiç bişeye inanmayın...

Bişeyleri merak ediyorsunuz, farkındayım, ama boşverin...
Kimseyede inanmayın... (konuşmam ya, bu bende olsam)
GIYBET yapmaya başlayan olursa iteleyin, inanmayın...

Neyse yıkama konusuna gelelim...
O arkadaşlardan kimse aynı yerlere gitmiyor artık...
Bazı yerlerde kapandı....

Ben bulduğum bir iki yere yıkatıyorum, işimi hallediyorum. Görüşüp araçları çamurladığımız arkadaşlarda bazen aynı yere gidiyoruz...

Ama bu aselsanın yanındaki yeri merak ettim...
Gıcır :smiley: dış yıkamayı her yere yaptırabiliriz, dolayısı ile kaba (özellikle alt yıkama) yıkama yaptırmamız daha zor oluyor ve makinalarımızı korumak için daha önemli...

Ben alt yıkama için ivedik organize 573 te biyer kullanıyordum.. çocuk çok iyiydi, her nazı çekiyordu... kapatmış, bayağı yüksek olan rampasınıda satmış, kime sattığınıda bulamıyorum...

Önceden iskitlerdeki shell e gidiyordum, ama son zamanlarda fazla paralar istemeye, of puf etmeye başlamışlardı ve yerleri çok karanlıktı...
Yarın öbür gene gidip bi nabız yoklayacağım...

Anadolu bulvarından, odtüden istanbul yoluna giderken sağda PO var....
Orada lastikçi ve yıkamacı var... genelde otobüs işi yapıyorlar...
Sahibi, müdürü ve personeli çok kibar, tabi değişmedilerse... Amatör ruhla pro iş yapıyorlar...
Yıkamacı Ziya ustada benim istediğim alt yıkama titizliğimi biliyor...
Hatta son yıkamalarda, yağmurluğu giyip, elime feneri alıp arabanın altına bile girmeme gerek kalmıyordu... Çamurun gizlendiği yerleri iyi öğrenmişti caNNım Ziya usta ;D ;D ;D

Giderseniz selamımı söylemeniz sizin için iyi olur...

BU,

AseLsanIn yanındaki yeri Bi iyice tarif edermisin....
Macunköy metro istasyonunun ordaki aselsan di mi?

Selamlar...

mserdemir' Alıntı:
bazen sabıtlenıyor kendı kendıne duzelıyor gecen hamdı abıye ve banada oldu

Serbest muhabbete artmıyorsa mesaj sayısı doğrudur....

Aylar aylar önce muhabbet konuların mesaj sayılarını arttırmaması ayarı yapıldı siteye....
Suistimal oluyormuş....

Başka bişeyden takılıyorsa bilemem...
Herhangi kafanıza takılan bişey araştırdıktan sonra...
Sedat' a (yol) yazarsanız, çok yoğun olduğu için geçte olsa cevap yazar...

haaaa...
Bu arada, benim telim 0 532 3968096, 0 506 4662929...

İsteyen gece gündüz istediği zaman arayabilir....

Bide bişey rica edicem kan grubu konusu var sitede....
Ona alaka gösterirsek bizlere (Allah Korusun) faydası dokunur...

İstanbul değil burası, Ankara olduğu için daha kolay ulaşırız birbirize ihtiyaç olduğunda...
Verim alırız yani o konudan...

tamertms' Alıntı:
bizim başkent sanayi sitesinde yıkamacım var istediği kadar çamur olsun farketmez yıkıyorlar iç dış pırıl pırıl ilk günden daha temiz yapılıyor:smiley: 20 tl yıkatmak istediğinizde beraber gideriz

tamer bey,
bide sizin dediğiniz yeri tarif ederi misiniz?

tamertms' Alıntı:
msj attım gitmedi sanırım ben 6 şubatta gelemiyorum rahmetli bir arkadaşımın yemeği var katılmam gerekiyor

Ben bu hafta sonu doluyum,
ama 6 şubatı düşünüyorum...
Konusu felan açıldı mı?

alfonse inşallah ilk etkinlik de tanışırız, iyi dileklerin ve pozitif uyarıların için teşekkürler...
bu arada bende aselsan'ın yakınında bir benzinlikte sürekli yıkatıyorum, hemde detaylı, tabi alt yıkama yapamıyorlar, ordaki arkadaşlarla da bir görüşmek lazım, yani süreklilik için görüşmek lazım, sonuçta 5 araba birden giderse, belki onlar da kanalımız falan tıkanır diyebilirler...

tamertms' Alıntı:
msj attım gitmedi sanırım ben 6 şubatta gelemiyorum rahmetli bir arkadaşımın yemeği var katılmam gerekiyor

Allah mekanını cennet eylesin.... Başınız sağolsun...

tamertms' Alıntı:
batıkentten geldiğinde sağ taraftaki adada coşkun yıkama ışıklardan hemen sağa giriyorsun batıkente bakan tarafta bülent arkadaşımız beni söylerseniz detaylı bir şekilde yardımcı olur.
Biraz daha detay verir misin?

İstanbul yolundan batıkent kavşağına gelmeden mi?

Alfonse' Alıntı:
Biraz daha detay verir misin?

İstanbul yolundan batıkent kavşağına gelmeden mi?

anadolu bulvarından gelip de, aselsan'a doğru döndüğünde, hemen köprünün ayağında ki ilk gazcı (Milangaz)

Serko' Alıntı:
anadolu bulvarından gelip de, aselsan'a doğru döndüğünde, hemen köprünün ayağında ki ilk gazcı (Milangaz)

Bi saniye, ben oraya pazar günü sorgun dönüşünde uğradım, 24 saat açıkmış....
ama alt yıkama yoktu...
Doğru yerden mi bahsediyoruz acaba....
İvedik ten gimata giderken,
demet kavşağı mı?
kavşağın solu demete,
sağ tarafa ostime ve macunköy metro ya dönen yola çıkar...
ivedikten gimata giderken bu kavşağa gelince köprünün üstüne çıkmayıp, sağa girersek
köşede milangaz.... ucuz gaz kampanyaları felan yaparlar...

Doğrumu?

Alt yıkama yok dediler bana yav... :smiley:

Alfonse' Alıntı:
Bi saniye, ben oraya pazar günü sorgun dönüşünde uğradım, 24 saat açıkmış....
ama alt yıkama yoktu...
Doğru yerden mi bahsediyoruz acaba....
İvedik ten gimata giderken,
demet kavşağı mı?
kavşağın solu demete,
sağ tarafa ostime ve macunköy metro ya dönen yola çıkar...
ivedikten gimata giderken bu kavşağa gelince köprünün üstüne çıkmayıp, sağa girersek
köşede milangaz.... ucuz gaz kampanyaları felan yaparlar...

Doğrumu?

Alt yıkama yok dediler bana yav... :smiley:

doğrudur abi, aynen orası, alt yıkama yok, yıkama fiyatı çok uygun
bu arada gazı da ben sürekli ordan alıyorum, piyasadaki en iyi gazlardan biris,.
alt yıkama için ostim, ivedik de bir araştırma yaparım, bende ivedikdeyim...

sinan54' Alıntı:
bahar gelsin ortak bir yerde sakarya,körfez,ankara,zonguldak kısaca gelemk isteyen herkesi kapsayan tanışma ve sohbet etmek için bir kamp ayarlarız böylece katılımı yüksek bir gezi olur... saygılar

Güzel fikir....
Ama arkadaşlar, bişey söylemeden duramayacağım....

Tabiki kalabalık olmak çok güzel,
ama geçmişte arkadaşlarla edindiğimiz tecrübeyle sabittirki,
kalabalık oldukça gezi ağırlaşıyor ve sorunlar çıkıyor...
Bunu söylemesem bile bi zaman sonra farkedeceksiniz....

Gerek arazide, gerek köy yolu olsun, asfalt yolu olsun konvoy uzuyor,
kaynaşmak zorlaşıyor,
Bir adet zor geçişe geliyorsunuz, çoğu araç uğraşarak, çekilerek geçiyor...
Her zorlanan araç için 10 dakika uğraşılsa...
15 araç olsa,
10' u takılsa...
10 dakika X 10 araç.... 100 dakika ediyor...
sonuçta herkes herkesi beklediği için, böylesi güzel ve doğru zaten...
15 araç ve ahalileri 100 dakika ya geçtikten sonra orayı, yada geçmeden önce 1 buçuk saat bekliyor...
Buda bazılarında sıkılmaya sebep oluyor... En önemliside ulaşmak istediğiniz nokta için veya geçmek istediğiniz etabı zaman yetmediği için tamamlayamıyorsunuz....
Güvenlik açısındanda kontrol edemiyorsunuz...
Allah korusun birisi yoldan aşağı iner, yan yatar, çekecek beceriye sahip araç 10 araç öndedir, gelemez....

Yabancı sitelerdede böyle tartışmalar oluyor...
Ve buradada konuşulmuştu....
şöyle bi kural kendi kendine oluşmuş... oluşmuştu...

5-6 araca kadar off road yapılır.... 6 araç üstü en iyi köy yolundan gezi yapılır....

Yanlış anlamayın, kalabalık gezilere kesinlikle karşı değilim, hatta çok keyiff alıyorum...

Sadece fikrimi söylemek, naçizane tecrübemi ve bilgimi paylaşmak istedim.....

Hepimizin menfaati açısından,
Etabı ve amacı seçerken araç sayısı çok önemli bi kıstastır, olmalıdır....

Bizim eski gruptan kopmaların bi kaçı bu yüzden olmuştu
"gezi çok kalabalık oluyor, kontak kapatıp bekliyoruz çoluk çocuk arabada saatlerce"
diye, eski yeni üyelerden, gezilere katılmayanlar oldu, bizzat biliyorum

sadece naçizane fikrimdir, ammaannn haaa...... ;) ;) ;) ;D ;D :smiley: :smiley:

Çözüm: YoK ;D ;D

Ne yapacaksınız,
araç sayısı sınırımı koyacaksınız,
olmaz,
kırılanlar oluyor,
çok gelmek isteyip ilk başta adını listeye yazamayan oluyor...
v.s.

sonuçta bu işi dostça yaptığımız içinde bunu kimse istemez....

Yani benim söylediklerim herkesin aklının bi köşesinde kalsa bile biraz faydası olur...

Serko' Alıntı:
doğrudur abi, aynen orası, alt yıkama yok, yıkama fiyatı çok uygun
bu arada gazı da ben sürekli ordan alıyorum, piyasadaki en iyi gazlardan biris,.
alt yıkama için ostim, ivedik de bir araştırma yaparım, bende ivedikdeyim...

Üst yıkama bi şekilde halloluyor, en azından bi kenardaki hortunla kaba çamuru atıp o şekilde yıkamacıya götürebiliriz gıcır :smiley: yıkama için...

Ama detaylı alt yıkamacı çok önemli, bu iskitlerde dolmuş altı yıkama yağlama yapanlar detay çamuru görmüyor, yıkamıyor....

Taban sacı altı köşeleri,
Tampon içleri/arkaları
rock slider, vaya bazılarında basamak :smiley: ların içerde kalan üstleri,
üst rotillerin üstleri...
ön ve arka yürüyende oynak parçalar....
şanzman ve arazi/aktarma şanzmanı ile şase arasındaki yerler çok önemli...
Şase deliklerlerindende arka arkaya tazyikli su tutmak lazım...

Ben pazar gece 23:00 de yolumun üstü diye gittim, ostime çiğdemi bırakmıştım, emeğe gidiyordum...
Afişe fiyatları çok uygun ama benden komple 2 parmak çamura sadece dış yıkama 15 lira aldılar...
ön iki pas pas ve sadce ön yolcu tarafının halısın eşantiyon çekti...

bence pahalı ama cebimde paar vardı :smiley: bide pazartesi sabahı temiz olması gerekiyordu....
Normalde hiç dokundurmuyorum arabaya bi kaç gün, veya sadce alt yıkama ve yağlama yaptırıyorum...

Çamurlu gezmek off road aracı için onurlu oluyor :smiley: hoşuma gidiyor....

Sağol...

şu sohbet konularınıda ziyaretçi olarak okuyanlarada çok gülüyorum yav.... 3 ziyaretçi oldu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
sadikabi

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR