mesutcakmak
Ana Kamp
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
günaydın herkese selim yine sucuk ekmegi götürüyon sabah sabah.
günaydın herkese selim yine sucuk ekmegi götürüyon sabah sabah.
rabbim hiçbirimizi gülmekten ayırmasın.bir kahkaha iki kilo sucuğa bedelmiş ;D ;D ;Dmserdemir' Alıntı:hahaha sabah sabah guldurdun benı hamdı abı
dimi şimdi dost canlısı 40 yıllık tanışıyoruz gibi olduk (40 bana ait tabi,sizin yaşınız tutmuyor)mserdemir' Alıntı:hamdı abı bu grupda daha yenı bı gruo bence bır ara ankara bıtmıstı hıc kımse yoktu emınol zamanı geldıgınde onlarıda gececegız 3.buluşmamızda 15 araç vardı dusun bu buluşmalar 15 ı buldugunda bakalım kac arac gelecek
hatırlasana hamdı abı golbasında ılk buluşmada herkez bırbırıne ne kadar yabancııdı
mesutcakmak' Alıntı:günaydın herkese selim yine sucuk ekmegi götürüyon sabah sabah.
son_kral_54' Alıntı:rabbim hiçbirimizi gülmekten ayırmasın.bir kahkaha iki kilo sucuğa bedelmiş ;D ;D ;Ddimi şimdi dost canlısı 40 yıllık tanışıyoruz gibi olduk (40 bana ait tabi,sizin yaşınız tutmuyor)
ok.sana bırakıyorum malzeme araştırmasını o vakit.tamertms' Alıntı:hamdi abi bursadan getirttim abi 250 tlyi buldu.senin araca başka bir malzemeden kendimizde yapabiliriz aslında maliyet çok daha düşük olur.
başka bir tarih verilmedi henüz.yada veren çıkmadı.ufukta büyük ihtimalle 6 şubat görünüyor.mesutcakmak' Alıntı:6 şubat tarihi belli mi organizasyon için.
inşallah.mserdemir' Alıntı:dedıgınn gıbı herkez aıle gıbı oldu dusun daha yolun basındayız ınsallaah uzun zamanlarda bu boyle gıder
brothers' Alıntı:arkadaşlar sizinde mesaj sayınız sabitlendi mi ? benimki 645 te kaldı