Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 908,378

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

selim senin önler yükseltilmemiş gibi geldi bana ön tarafa şasiye kirikoyu vur ve kaldır hareket mesafesinden yükselme payının olup olmadığını anlarsın bence bazı ustalar anlaamıyor torsiyonda sıkılacak yer kalmadıysa torsiyon firezeden çıkartılıp 3-4 diş atlatarak takılırsa sıkacak mesafe olur gibi düşünüyorum makaslarıda makasçı 5cm kavislendirir fazlası zarar makas küpelerinide uzatırsan bayağı yükselir tanponuda buralarda yaptırırsın bi araştır mesela tamponları ben kendim yaptım

Etiketler

brothers' Alıntı:
onlar emniyetten çıkmaydı bizim arkadaş satıyordu sonra götürdüler merkeze :D ??? :D artık satmıyor diğer telsizlerde askeriyeden çıkma çoğu tamamen hurda

cb telsiz anteni satmazlar mı abi?

Serko' Alıntı:
cb telsiz anteni satmazlar mı abi?

cb anteni bir ara bende çok aradım ama hep amatör telsiz antenleri vardı şimdi nasıl bilmiyorum ama hafta sonu gideceğim bir bakarım

brothers' Alıntı:
benim cb el telsizini sana bırakırım aşağıda sıkılırsan ararsın bizi ;D ;D ;D

sıkılmam sıkılmam bulurum kendime asagılarda bi dere yatagı arabayı yıkamak icin ;D

tiskeli' Alıntı:
selim senin önler yükseltilmemiş gibi geldi bana ön tarafa şasiye kirikoyu vur ve kaldır hareket mesafesinden yükselme payının olup olmadığını anlarsın bence bazı ustalar anlaamıyor torsiyonda sıkılacak yer kalmadıysa torsiyon firezeden çıkartılıp 3-4 diş atlatarak takılırsa sıkacak mesafe olur gibi düşünüyorum makaslarıda makasçı 5cm kavislendirir fazlası zarar makas küpelerinide uzatırsan bayağı yükselir tanponuda buralarda yaptırırsın bi araştır mesela tamponları ben kendim yaptım

torsyonda en son sevıyede hıc yer kalmamıs o yuzden daha fazla yukseltemıyorum ancak dedıgın gıbı sokup ıkı uc dış attırmak lazım ama onlar benı aşar nası yaparım bılmıyorum malıyetı ne olur araca zarar verırmı herkez senın gıbı maharatlı degıl huseyın abı bıraksak sen sıfırdan araba yapacaksın tamponuda kendın yapmıssın daha ben arkaya cekı demırı yaptıramadım onu dusunuyorum kara kara ;D ;D ;D hız yardımettıgınde yok

son_kral_54' Alıntı:
günaydın millet ;)gözünüz aydın, ahanda kar yağıyor.da nekadar ciddi yağacak bilemem :eek:

gunaydın gunaydınnn gunaydınnn dıkmen tarafları kapanmıs ama batıkentde tık yok ıkı yagar gecer hıc bır yer kar falan tutmadı

fazlada düşünme kara,kara selim.baktın yardım etmiyor dağa ormana giderken onun arkasında gider en ufak zorlanmada bi halat atarsın rahatlarsın ;) varsın tiskeli düşünsün gerisini :D :D :D

sinan54' Alıntı:
günaydın ankara hayırlı işler

hamdi bey bu hafta sonu memlekete geliyormusunuz
günaydın sinanbey.onbeşgün önce organizasyon varmı diye sormuştum topicte ses çıkmayınca izin sırasına yazdırmadım kendimi.baktım kıpırdanma var şimdi izin sırasına kaynak yapmaya çalışıyom. ;)başarırsam gelecem hiç dururmuyum :D

burda etkinli çok çğünkü offroad ve arazi araçlarına gönül veren çok, her hafta muhakkak birileri gezer bazı geziler siteye yansımıyor

son_kral_54' Alıntı:
fazlada düşünme kara,kara selim.baktın yardım etmiyor dağa ormana giderken onun arkasında gider en ufak zorlanmada bi halat atarsın rahatlarsın ;) varsın tiskeli düşünsün gerisini :D :D :D

hahaha sabah sabah guldurdun benı hamdı abı

sinan54' Alıntı:
burda etkinli çok çğünkü offroad ve arazi araçlarına gönül veren çok, her hafta muhakkak birileri gezer bazı geziler siteye yansımıyor
haklısın.bende bu yüzden sakarya ve körfez guruplarını hep örnek gösteririm.
baksana katılım sayısı 30 u buldu.bizde, birkaç arkadaş ankarayı havaya sokmaya çalışıyoruz.

son_kral_54' Alıntı:
haklısın.bende bu yüzden sakarya ve körfez guruplarını hep örnek gösteririm.
baksana katılım sayısı 30 u buldu.bizde, birkaç arkadaş ankarayı havaya sokmaya çalışıyoruz.

hamdı abı bu grupda daha yenı bı gruo bence bır ara ankara bıtmıstı hıc kımse yoktu emınol zamanı geldıgınde onlarıda gececegız 3.buluşmamızda 15 araç vardı dusun bu buluşmalar 15 ı buldugunda bakalım kac arac gelecek

hatırlasana hamdı abı golbasında ılk buluşmada herkez bırbırıne ne kadar yabancııdı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,755
Kayıtlı Üye Sayımız
166,567
Kaydolan Son Üyemiz
ozcandervis

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR