Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 905,071

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Alfonse' Alıntı:
anladım şimdi, teşekkürler

değişken supap zamanlaması 96 lardamı ne ilk kez Honda CrxII lerde kullanıldı bildiğim kadarıyla. Geliştikça gelişti. Şimdi çoğu marka üretiminde değişik isimler ve ufak farklarla uygulanıyor...

Demek BMW' deki ismi bu. Bende çekiş mekaniğindeki bi sistem zannetmiştim...

Evet Bmw bu adi kullanmakta. 94 yilinin 2. Yarisindan sonra bu teknoloji kullanilmistir

Etiketler

mydarling' Alıntı:
Evet Bmw bu adi kullanmakta. 94 yilinin 2. Yarisindan sonra bu teknoloji kullanilmistir
Usta zekai tahirin önünde akşam parkettiğim yerde sanırım senin arabada duruyordu.yanlışmı gördüm.Snorkelli bir cherokee vardı.Karanlıkta çok seçemedim.
Bu arada hamamönüne yolu düşen olursa alperen ocaklarının yanından girilen avluda hemen karşınız çıkacak 3 genç arkadaş çok güzel bir müzik yapıyorlar.Dinlenir!Arkadaşlar rock çı tipli ama müzik;İran,türkistan,anadolu vs karması gibi.Fasıl bitmişti ama ricamla aşık veyselden dost dostu çaldılar sağolsunlar.Akşam cd lerini hediye ettiler sağolsunlar, bizde bahşiş lerini eksik etmedik övgüye övgü.Sahura kadar dinleyip sabah 4 te final yaptık sabah namazı ile:smiley:
Gurubun ismi MASALA.

outlaw06' Alıntı:
...............................
Hatırlamazsa nasıl tarif edeyim?..............

Bak bu 2008'de Düzce topuk yaylasında kanalda tırmalarken oldu. Aracın altında, giderken oldu. Dışarda felan bükmedik yani :eek:
Takılınca Cirit atlar gibi kaldırdı arabayı. Bükülmese, İçeri girse kıçımıza saplancaktı :smiley: Aksa sarılmış, arkadaşlarla zor çıkardım...

AlfonseGrand (128).JPG

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0047.jpg
    Fotoğraf-0047.jpg
    51.7 KB · Görüntüleme: 207

mydarling' Alıntı:
ben bmw' nin o zaman bi tek M46 kodlu motorlu makinalarında hidrolik iticili subapları kullandığını biliyordum.
bunu bilmiyordum.ekzantiriğide şeyetmiş demek ki alaman :smiley:

:smiley: Vielen Dank für Ihre Hilfe in dieser Angelegenheit ;) :smiley:

Selamınla aradım, hatırladı seni.Deveboynu sağlamsa 250 ye yaparım diyor.Pazarlık etmedim daha.Çok ta para değil gerçi.Bu egzosla muayeneden geçmiyor değilmi?

outlaw06' Alıntı:
Ömer abi Alp e 1.5 ton demir 500 kg da plastik ver otursun eve baştan cherokee yapar.Bakma tavazusuna:smiley:

sen böle diyince aklıma ne geldi...

1kilo demir mi ağır, 1kilo pambık mı ağır? :smiley: :smiley: :smiley:

yıllardır düşüneyom düşüneyom bulamayom... ama tahmiminim vardı bi tane...
geçem aldım ulustan 1kilo pambık bi kiloda demir...
evde tarttım ikisinide...
tam tahmin ettiğim gibi demir daha ağır geldi bi kilo pambıktan :smiley:

ama demir biraz nemliydi aldığımda, su çektiği için ağırlaşmış olabilir ;D

outlaw06' Alıntı:
Usta zekai tahirin önünde akşam parkettiğim yerde sanırım senin arabada duruyordu.yanlışmı gördüm.Snorkelli bir cherokee vardı.Karanlıkta çok seçemedim.
Bu arada hamamönüne yolu düşen olursa alperen ocaklarının yanından girilen avluda hemen karşınız çıkacak 3 genç arkadaş çok güzel bir müzik yapıyorlar.Dinlenir!Arkadaşlar rock çı tipli ama müzik;İran,türkistan,anadolu vs karması gibi.Fasıl bitmişti ama ricamla aşık veyselden dost dostu çaldılar sağolsunlar.Akşam cd lerini hediye ettiler sağolsunlar, bizde bahşiş lerini eksik etmedik övgüye övgü.Sahura kadar dinleyip sabah 4 te final yaptık sabah namazı ile:smiley:
Gurubun ismi MASALA.

Duydum onları. Benim işyerinden de bilenler varmış... Bende merak etmiştim. Çok güzelmiş.

outlaw06' Alıntı:
Selamınla aradım, hatırladı seni.Deveboynu sağlamsa 250 ye yaparım diyor.Pazarlık etmedim daha.Çok ta para değil gerçi.Bu egzosla muayeneden geçmiyor değilmi?

Geçmez diye dandirik susturucu takıp gittim muayeneye.
Muayene bitince çocuga "ben muayene için susturucu taktırdım, şimdi gidip söktürücem, öyle gelsem ne olurdu? dedim...
"Patlak, delik, kopup değilse; sadece açık eksozsa hafif kusurlu geçiriyoruz" demişti...

Hatırlar tabi Ali abi... 93'te tanıştım ben onunla, yıllarca gittik geldik... 4 5 yıl sonra çok uzaktan akraba olduğumuz ortaya çıktı. İlginç di mi? dünya küçük....

Fiyata hiç karışmam, benide karıştırmayın.... Senin ağalığınla onun paşalığına bırakıyorum. Kardeş kardeş döğüşüp anlaşın işte ;D ;D ;D

Bir ustanın alın teri için ne senin parmaklarını yorar telefonun tuşlarına bastırırım, ne onu sana karşı;Alp çim vallaha kurtarmıyor ama senin için olsun pozisyonuna sokarım endişe etme.Sonuçta ya 3 kuruş fazla ya eksik.Mühim değil:smiley:
Alp çok acil eğlenmeye ihtiyacın varsa:googla birkilo demirmi pamukmu şahan gökbakar yaz arat:smiley:)))))))))))kop

outlaw06' Alıntı:
Bir ustanın alın teri için ne senin parmaklarını yorar telefonun tuşlarına bastırırım, ne onu sana karşı;Alp çim vallaha kurtarmıyor ama senin için olsun pozisyonuna sokarım endişe etme.Sonuçta ya 3 kuruş fazla ya eksik.Mühim değil:smiley:
Alp çok acil eğlenmeye ihtiyacın varsa:googla birkilo demirmi pamukmu şahan gökbakar yaz arat:smiley:)))))))))))kop

tamda ben ali abiyi arayıp 50 liraya yap demeyi düşünüyordum ;D ederi o kadar o işin zaten ;D sana sürpiriz yapcaktım ;)
benide hayatta kırmaz ha, ayrıca bende hala lazım olan malzmeden vardı. Onuda verecektim.... tüh.... ;)
madem istemiyorsun, peki... 450tl' ye anlaşın ozaman...
Benide bi yemeğe götürürsün artık istediğin paraya yapıldı diye... ;D ;D ;D

caNNımm ! ! ! ;D

outlaw06' Alıntı:
........................................

Yazdım google' a dediğin gibi "birkilo demirmi pamukmu şahan gökbakar" ....

Bi tek
"X5' ini satan bilge videosu" çıkıyo ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
senin bilgisayar nanaymış ya, bilmiyosun bunu o yüzden... yaaaa ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR