Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 905,136

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

slm hüseyin abi bende özledim dere tepe çamur batmak çıkmak kurtarmak kurtarılmak birdilim ekmegi iki bölmek dertleşmek gülmek birilerini kızdırmak bende çok özledim enkısa zamanda görüşelim abi

hüseyin abi bayramdan sonra bizim arkadaşlarla geniş çaplı yatılıda olabilir organize olalım

Alfonse' Alıntı:
İyi temennin için teşekkür ederim...

( :smiley: sen güzelsin derken... :smiley: sağol :smiley: ne kafası bu? ;D )

Görüşelim... Sayfalar kurban olsun sana....

Görüşelim...
Kafa aynı kafa bişey kafası değil:smiley: İnşallah aynıda kalır.Allah bozmasın:smiley: Gülünç duruma düşüyor sonra insan ;doğru yapıyorum sanırken, ben süperim sanırken! :smiley:

bosdiii' Alıntı:
kim bu x man bu mesut abi olmasın bosdi

IMG_0312.jpg

Alfonse' Alıntı:
vanos ne? :smiley: tesekkurler

Vanos BMW motorlarinda kullanilan bir teknolojidir. Motora verdiginiz gaza gore ekzantrik milinin acisini ayarlayarak uzun devir araliklarinda ozellikle tork saglayan yag tahrikli mekanik bir sistemdir

:eek: vaybe neler oluyo busayfada :eek: kara batak gibi bir gözüküp uzun süre kaybolanlar canları sıkılınca ortayacıkanlar herşeye alınıp küsenler sayfadan ayrılanlar galiba gezenbilir kapanacak gibi görünüyor napalım yapacak bir şey yok ::smiley:

;) herkese selamlar ;) bence arkadaşlık ve paylaşım şöyle ;D benim canım istedigindede arkadaşında canı istedigi zaman bir arayagelmek herşeye kırılmamak herşeyin altında birşeyler aramamak beraber ortak noktada buluşmak arkadaşsak arkadaşa fazla yük olmamak

06kalıpçı57' Alıntı:
;) herkese selamlar ;) bence arkadaşlık ve paylaşım şöyle ;D benim canım istedigindede arkadaşında canı istedigi zaman bir arayagelmek herşeye kırılmamak herşeyin altında birşeyler aramamak beraber ortak noktada buluşmak arkadaşsak arkadaşa fazla yük olmamak
şiir gibi :D

Alfonse' Alıntı:
Satılık değildi, pek niyetimde yoktu. Ama o makine benim için misyonunu tamamladığı için biraz sıkılmıştım, aklımdan ince ince geçiyordu okutmak. Aniden, tahminimden fazla rakama pazarlık olunca verdim gitti...
Yeni limanlara yelken açacak başka makinalar beni bekler :smiley: Biraz sağlığım toparlanınca inşallah.
Bakalım Mevlam Ne Eyler. Ne Eylerse Güzel Eyler...

alp geçmiş olsun umarım ciddi bir rahatsızlık değildir, aracı hangi ara dere sattın bu yoğunlukta hayırlısı olsun.

:smiley:hamdi ;)abi bazı arkadaşlar kendi kendine :mad:kusuyorlar :mad:arkadaş olmak beraber vakit geçirmekmi yoksa darda olonakoşmakmı herkes kendini eglen direcek yer arıyor kendinin boşvakitlerinde 2geziye geliyor 2ay hiç gözukmuyor arkadaşlık dostluk diyorlar ama kendinden fedakarlık yapan yok e nasıl olacak :-X bizdemi öyle olalım :-X

mydarling' Alıntı:
Vanos BMW motorlarinda kullanilan bir teknolojidir. Motora verdiginiz gaza gore ekzantrik milinin acisini ayarlayarak uzun devir araliklarinda ozellikle tork saglayan yag tahrikli mekanik bir sistemdir
anladım şimdi, teşekkürler

değişken supap zamanlaması 96 lardamı ne ilk kez Honda CrxII lerde kullanıldı bildiğim kadarıyla. Geliştikça gelişti. Şimdi çoğu marka üretiminde değişik isimler ve ufak farklarla uygulanıyor...

Demek BMW' deki ismi bu. Bende çekiş mekaniğindeki bi sistem zannetmiştim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR