Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 905,141

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

ömer abi arkadaşlar çamlıdereye gidecekler haftasonu sazanlar büyüyormu çamlıderede son durum nedir

Etiketler

oktay naber uzun zamandır görüşemiyoruz iyisindir işallah aracı tamamen bitirdinmi umdugun gibi oldumu

06kalıpçı57' Alıntı:
oktay naber uzun zamandır görüşemiyoruz iyisindir işallah aracı tamamen bitirdinmi umdugun gibi oldumu

saol mehmet abi :smiley: ;
evet baya oldu ama işler çok yoğun ankara dışındayım genelde hafta sonları ankarada bulunamıyorum gezilere katılamadığım içinde muhabete de uzak kaldım malesef ... aracmı bitirdim ancak yine de tam oldu diyemem bi kaç iş daha var bu işler de araç için en önemli olanı.. ama araç geziye hazır :smiley: inşaalah bayramdan sonra işlerim rahatlıycak aranıza katılcam...
Selamlar saygılar....

06kalıpçı57' Alıntı:
ömer abi arkadaşlar çamlıdereye gidecekler haftasonu sazanlar büyüyormu çamlıderede son durum nedir

Ustam yer bulamaz oldum çamlıderede herkes balıkçı olmuş rastgele deyim onlara balıkta nazlı geliyor zaten

herkes kafa dagıtmak için su kıyısına akın ediyor ömer abi yapacak birşey yok hekese rasgele diyelim

Oktay valla özledik arkadaşları . aracınıda merak ediyorum nasıl oldu. bayramdan sonra toplanalım yapalım birşeyler olmuyor böyle kardeş

06kalıpçı57' Alıntı:
Bülent abi ankara da mısın neler yapıyorsun uzun zamandır gözükmüyordun

Mehmet Bey,

Ankara'dayım
Yaz aylarında motorsiklete bindiğimden , Suzuki yi unuttum gibi :(
Bayramda Ayvalık Cunda ya gideceğim

Dönüşte ,inşallah beraber bir hafta sonu çıkarız

Selamlar
Bülent

06kalıpçı57' Alıntı:
Oktay valla özledik arkadaşları . aracınıda merak ediyorum nasıl oldu. bayramdan sonra toplanalım yapalım birşeyler olmuyor böyle kardeş

evet mehmet abi aynı fikirdeyim ....

bu mesaj kimsenin ilgi alanına girmediğinden silinmiştir.
oysa bayrağımızın göndere çekilip istiklal marşımızın tüm dünyaya dinletilmesi bence herşeye değer...

06kalıpçı57' Alıntı:
fırat naber nerelerdesin senigidi kacak çık ortaya b cıkarma yani çok uzattın arayı göruşelim

Abi selamlar saygilar
Izni alip Ankara dan kactim hayirlisiyla bayrama dönüyorum
Ara uzadi epey yok yazildim b. Cikartmayim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri