Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 905,141

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

450 mi? 250 dedi zaten:smiley:sendeki o parçaları da verde lazım olan başka bir garibe veririz sonra:smiley:
Bu cumartesi tek başıma gezi düzenleyecem kamp atacam bir yerde:smiley:))) Tek elimle resimlerimi çekecem:smiley:

Etiketler

outlaw06' Alıntı:
450 mi? 250 dedi zaten:smiley:sendeki o parçaları da verde lazım olan başka bir garibe veririz sonra:smiley:
Bu cumartesi tek başıma gezi düzenleyecem kamp atacam bir yerde:smiley:))) Tek elimle resimlerimi çekecem:smiley:

550TL oldu... ;D

Konusunu aç tek kişilik gezinin :smiley:
sana gereken ekipmanları felan yaz :smiley:
liste başlat başlıklı felan :smiley:
kendi adını kendi listene ekle :smiley:
sonra hemen listeyi kapat :smiley:
sonra gez :smiley:
sonra tek elinle foto çek :smiley:
sonra gelince akşam; konuya "hadi beyler fotolar nerede?" yaz... :smiley:
Sonrada "tek kişilik geziMİzİN :smiley: görsellerini çok yorgun olduğum için düzenlemeden ekliyorum" yaz :smiley:
Arada fotoları eklemekte sorun yaşa... ekranda XXX ler çıksın :smiley:
Biz "fotolar gözükmüyor" yazalım :smiley:
Sonra düzelt... :smiley:
Bitince de :smiley:

"BeNdEkİleR Bu KaDaR" yazarsın... İki üç yorum yazarız, konu kapanır....
Paylaşımsız olmasın geziler ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Alfonse' Alıntı:
550TL oldu... ;D

Konusunu aç tek kişilik gezinin :smiley:
sana gereken ekipmanları felan yaz :smiley:
liste başlat başlıklı felan :smiley:
kendi adını kendi listene ekle :smiley:
sonra hemen listeyi kapat :smiley:
sonra gez :smiley:
sonra tek elinle foto çek :smiley:
sonra gelince akşam; konuya "hadi beyler fotolar nerede?" yaz... :smiley:
Sonrada "tek kişilik geziMİzİN :smiley: görsellerini çok yorgun olduğum için düzenlemeden ekliyorum" yaz :smiley:
Arada fotoları eklemekte sorun yaşa... ekranda XXX ler çıksın :smiley:
Biz "fotolar gözükmüyor" yazalım :smiley:
Sonra düzelt... :smiley:
Bitince de :smiley:

"BeNdEkİleR Bu KaDaR" yazarsın... İki üç yorum yazarız, konu kapanır....
Paylaşımsız olmasın geziler ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Türkcell cebimle vodafon cebimi arıyayım. tele kendim cevap vereyim. c.tesi kamp atacam geliyormusun diyim. diğer telle kendime ok geliyorum diyim.:smiley:)))))))))))))) ya valla ooruç oruç koltuktan düşecem gülmekten:smiley:)))))))) Hatta bir yerde batmış gibi yapayım halat bağlayayım öne kendim çekeyim:smiley:onun resnminide makineyi kafamın üstünden kaldırıp çekeyim:smiley:

outlaw06' Alıntı:
Türkcell cebimle vodafon cebimi arıyayım. tele kendim cevap vereyim. c.tesi kamp atacam geliyormusun diyim. diğer telle kendime ok geliyorum diyim.:smiley:)))))))))))))) ya valla ooruç oruç koltuktan düşecem gülmekten:smiley:)))))))) Hatta bir yerde batmış gibi yapayım halat bağlayayım öne kendim çekeyim:smiley:onun resnminide makineyi kafamın üstünden kaldırıp çekeyim:smiley:

breh breh breh neşeyeee bek neşeeyyyeee :smiley: :D ;D :smiley: :D ;D
şincik offloydcu oldun işte ;)
çünkimeee;
offloydcu adam mutlu adamdır, neşeli adamdır, gek gek gülen adamdır, huysuz olmaz... Güler, bide güldürür, kimseyi üzmez, kalp kırmaz ;D
(zati huysuz adamdan bi pok olmaz, di mi yaaa)

.................Allah Hepimizin Neşesini Daim Etsin.......................

Hadi ben uyudum, gece mesai var.

HerkeŞe :smiley: Hayırlı Akşamlar...

tamam alp açıldı valla :eek:
durdur durdurabilirsen ;)
sağlık böyle birşey demek..sevindim doğrusu :smiley:
arkadaşlar siteye girince bu reklam sizide karşılıyormu?

outlaw06' Alıntı:
Usta zekai tahirin önünde akşam parkettiğim yerde sanırım senin arabada duruyordu.yanlışmı gördüm.Snorkelli bir cherokee vardı.Karanlıkta çok seçemedim.
Bu arada hamamönüne yolu düşen olursa alperen ocaklarının yanından girilen avluda hemen karşınız çıkacak 3 genç arkadaş çok güzel bir müzik yapıyorlar.Dinlenir!Arkadaşlar rock çı tipli ama müzik;İran,türkistan,anadolu vs karması gibi.Fasıl bitmişti ama ricamla aşık veyselden dost dostu çaldılar sağolsunlar.Akşam cd lerini hediye ettiler sağolsunlar, bizde bahşiş lerini eksik etmedik övgüye övgü.Sahura kadar dinleyip sabah 4 te final yaptık sabah namazı ile:smiley:
Gurubun ismi MASALA.

Evet savas bey dogrudur o benim aracim. Evet o grubun sarkilari cok guzel bende tavsiye ederim

Alfonse' Alıntı:
breh breh breh neşeyeee bek neşeeyyyeee :smiley: :D ;D :smiley: :D ;D
şincik offloydcu oldun işte ;)
çünkimeee;
offloydcu adam mutlu adamdır, neşeli adamdır, gek gek gülen adamdır, huysuz olmaz... Güler, bide güldürür, kimseyi üzmez, kalp kırmaz ;D
(zati huysuz adamdan bi pok olmaz, di mi yaaa)

.................Allah Hepimizin Neşesini Daim Etsin.......................

Hadi ben uyudum, gece mesai var.

HerkeŞe :smiley: Hayırlı Akşamlar...
---genel anlamda neşeli ve sürekli Hamd etmeyi bilen biriyim
---sıkıntı sorun değil , nasıl daha iyi olunur derdindeyim
---huysuz, kalp kıran asla değilim ;aksine çile çeken katlanan taşıyan biriyim...Bunları boşa yazmışsın
Ammaaaa Mehmet Akif demişya mazlumsak koyun da değiliz diye:smiley:)) aynen o misal

maşallah sayfa yine hızkazandı 2şer 3çer atlıyor e hahi hayırlısı canlılık devam etsin yeni arkadaşlar kacıp geri dönenler ben dahil baya hızlandık aman nazar degmesin

masallah dedik nazar degdi galiba kimse kalmadı demek bahar yagmuru gibiymiş kısasüreligineymiş ;D hızlı giden atın ayak izi seyrek olurmuş ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR