06kalıpçı57
06kalıpçı57,
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
huseyın ve şevki abiden haber alan varmı :
huseyın ve şevki abiden haber alan varmı :
hadi hayırlı satışlar fatihcigim rasgeleFatih1453' Alıntı:Sağ ol Serkan kardeşim iyi olmaya çalışıyorum işte, sen de iyisindir inşallah. benim hondayı da satılığa verdim satılsın hemen 4x4 alacam inşallah ama önce hondayı virmem ilazım
06kalıpçı57' Alıntı:beni ve turbo mesutu yaz listeye bayadır kamlı katılmadık gezilere
slm abi benim araç sorun yaptı arkadaşa emanet vermiştim bende kızgınlıga yapmıyom onun için araba olmayınca çıkamıyom bi tarafa aslında bende sıkıldım iyice inşallah kampa yetiştirmeye çalışacaam kısmetse kampta görüşürüz06kalıpçı57' Alıntı:ekrem abi uzun zamandır görüşemiyoruz arayı baya uzattık abi
geçmiş olsun ekrem abi aksilik olmassa kampta görüşürüz sedat kardeşede haber vergökşan' Alıntı:slm abi benim araç sorun yaptı arkadaşa emanet vermiştim bende kızgınlıga yapmıyom onun için araba olmayınca çıkamıyom bi tarafa aslında bende sıkıldım iyice inşallah kampa yetiştirmeye çalışacaam kısmetse kampta görüşürüz
17.18.19 mayıs kampını buradamı yapsak,hem balık tutma yarışması düzenleriz...dopamin' Alıntı:Çamlıdere ye su taşıyan derelerden birisi etraf meşe ve çam ağaçları kaplı geniş çayırlık alan mevcut halı gibi ayağına çamur bulaşmıyor insanın kamp yapmaya çok müsait bir yer inşallah gideriz
dopamin' Alıntı:Serkan ne yaptık ki sen zaten biliyorsun bu işi şımartma beni
son_kral_54' Alıntı:metine hediye ettiğim kilidi geri istesem verirmiki
Serkan.Ozkan' Alıntı:Fırat, balık tamam da, sen nerdesin
ne zaman gittin Düzce'ye