06kalıpçı57
06kalıpçı57,
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
amir abi büyük geçmiş olsun yengeme allah analı babalı saglıklı büyütsün
amir abi büyük geçmiş olsun yengeme allah analı babalı saglıklı büyütsün
mserdemir' Alıntı:ya bende benım 2004 ü satıp 2009 model almak ıstıyorum ama terettudluyum.hatamı yaparım acaba diyorum.pekı cokmu kırıcı kullanıyordun aracı abi.
ben biraaz sert kulanıyordum ondan dolayıda olabilir murat balcı kardeşimizdede aynısorunlar oldu ama biz gercektende sert kullandık bizi fazla dikkate alma ama iyi araştırderim kardeşim magnum kasalar daha saglamdiye biliyorum senin kullandıgın kasa
06kalıpçı57' Alıntı:mserdemir' Alıntı:ya bende benım 2004 ü satıp 2009 model almak ıstıyorum ama terettudluyum.hatamı yaparım acaba diyorum.pekı cokmu kırıcı kullanıyordun aracı abi.
ben biraaz sert kulanıyordum ondan dolayıda olabilir murat balcı kardeşimizdede aynısorunlar oldu ama biz gercektende sert kullandık bizi fazla dikkate alma ama iyi araştırderim kardeşim magnum kasalar daha saglamdiye biliyorum senin kullandıgın kasa
abi çok teşekkürederim yani aracında çok guzel batıkentde gordum bır kac kere korna çaldım duymadın
mserdemir' Alıntı:bu arada ömer abi,metin abi sizler nasılsınız görüşmeyeli ...
dopamin' Alıntı:Teşekkürler selim ben iyiyim çok şükür sende iyisindir inşallah
mserdemir' Alıntı:iyi be abi ne olsun yaramaz bi şey yok cocukla ugrasıp duruyoruz.
mserdemir' Alıntı:bu arada ömer abi,metin abi sizler nasılsınız görüşmeyeli ...
kardeşim kornanı fark etmedim kusura bakma ısuzu servisi olan arkadaşım var ismi levent japon arabalarını iyi tanıyor magnum kasanın en saglam araç oldugunu söyluyormserdemir' Alıntı:abi çok teşekkürederim yani aracında çok guzel batıkentde gordum bır kac kere korna çaldım duymadın
son_kral_54' Alıntı:Yavaştan hafta sonu kampını şekillendirelim.
kimler cumadan,kimler cumartesiden gelecek...
Serkan.Ozkan' Alıntı:1- Hamdi TEKMEN 17 mayıs cuma saat 23.00 hareket
2- Ömer GENÇER & Yiğit ve Mert GENÇER 17 mayıs cuma
3- Serkan - Bir aksilik olmazsa 17 Mayıs öğleden sonra
4- Metin ÖZEL - İlkay ENSARİ 17 Mayıs Cuma
Serkan.Ozkan' Alıntı:1-Hamdi TEKMEN 17 mayıs cuma saat 23.00 hareket
2- Ömer gençer & yiğit ve mert gençer 17 mayıs cuma
3- Serkan - Bir aksilik olmazsa 17 Mayıs öğleden sonra
4- turbo mesut-- aksilik olmassa aracım bozulmassa
Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67151.11090#ixzz2TGWDW7dk