Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 910,505

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Benim yakaladığım aynalı sazanmış...
bıyıkları vardı, bir de rengi böyle yeşil değildi.

İsraille sazanın alakası nedir?

Etiketler

Hay Allah, ben bundan sonra Mogan'a Eymir'e bisiklete giderken çapariyi alırım yanıma...
Acayip keyif aldım bu işten...

mserdemir' Alıntı:
abi sen l200 ü nıye sattın
bilader bana dayanamadı 3kez akis kesti 3kez baskı balata yaktı benim araç manuel vitesti birde hata yaptım birton para verip raalli art gücpaketi uygulattık motor cok guçlü oldugundan kırıp kırıp geliyordum akisleri balatayı satma sebebim buydu

Amir Hocam Allah nasip kısmet ederse yarın ikinci kez baba oluyor,
Ganjavi ailesinin yeni ferdine şimdiden sağlık, sıhhat ve hayırlı bir ömür dilerim.

Kezban Hanım a da Allah tan acil şifalar ...

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Amir Hocam Allah nasip kısmet ederse yarın ikinci kez baba oluyor,
Ganjavi ailesinin yeni ferdine şimdiden sağlık, sıhhat ve hayırlı bir ömür dilerim.

Kezban Hanım a da Allah tan acil şifalar ...

Ganjavi ailesini kutlarım kezban hanımın allah yardımcısı olsun sağlık ile dünya ya gelir inşallah

Amir Abi tekrar hayırlı, uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün

06kalıpçı57' Alıntı:
bilader bana dayanamadı 3kez akis kesti 3kez baskı balata yaktı benim araç manuel vitesti birde hata yaptım birton para verip raalli art gücpaketi uygulattık motor cok guçlü oldugundan kırıp kırıp geliyordum akisleri balatayı satma sebebim buydu

ya bende benım 2004 ü satıp 2009 model almak ıstıyorum ama terettudluyum.hatamı yaparım acaba diyorum.pekı cokmu kırıcı kullanıyordun aracı abi.

bu aradada amir abi allah analı babalı buyutsun.sağlıklı sıhatlı kucagınıza alırsınız inşallah ...

bu arada ömer abi,metin abi sizler nasılsınız görüşmeyeli ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

SON KONULAR

Geri