06kalıpçı57
06kalıpçı57,
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
;D ;D ;D ;D ;D zınk zınk : : : : :
;D ;D ;D ;D ;D zınk zınk : : : : :
benim fotoları atmadınya yandın sen aslanım.son_kral_54' Alıntı:hatta bulunduğun koordinatları dahi gizle......
Serkan.Ozkan' Alıntı:Doğada hayatta kal zaten sen geri gelme ;D 8)
:'( :'( hay Allah iyiliğinizi versinson_kral_54' Alıntı:hatta bulunduğun koordinatları dahi gizle......
Serkan.Ozkan' Alıntı:Doğada hayatta kal zaten sen geri gelme ;D 8)
son_kral_54' Alıntı:hatta bulunduğun koordinatları dahi gizle......
bana uyar gibi görüküyor,fazlada heveslanmeyeyim sonrası malum.Serkan.Ozkan' Alıntı:Arkadaşlar bu sene Kurumcu Kampı'nı biraz erkene alalım.
İlk Parti: 17-18-19 Mayıs
İkinci parti: 18-19 Mayıs
Günübirlikçiler 19 Mayıs Pazar günü
motor süper çıktı serkan.hem yakıt 400 ü düştü hemde performans bir vides arttı diyebilirim. bu arada bütün bilyeler,balatalar amortisörler değişildi. lakin 37/8 ayna mahruti arayışındayız.biraz ötme var birde birtürlü difi kilitleyemedik :Serkan.Ozkan' Alıntı:Hamdi Abi araç iyi oldu artık heralde hayırlı uğurlu olsun
Sağ ol Serkan kardeşim iyi olmaya çalışıyorum işte, sen de iyisindir inşallah. benim hondayı da satılığa verdim satılsın hemen 4x4 alacam inşallah ama önce hondayı virmem ilazımSerkan.Ozkan' Alıntı:vay Fatihcim nasılsın?
Fatih1453' Alıntı:Sağ ol Serkan kardeşim iyi olmaya çalışıyorum işte, sen de iyisindir inşallah. benim hondayı da satılığa verdim satılsın hemen 4x4 alacam inşallah ama önce hondayı virmem ilazım
son_kral_54' Alıntı:motor süper çıktı serkan.hem yakıt 400 ü düştü hemde performans bir vides arttı diyebilirim. bu arada bütün bilyeler,balatalar amortisörler değişildi. lakin 37/8 ayna mahruti arayışındayız.biraz ötme var birde birtürlü difi kilitleyemedik :
metine hediye ettiğim kilidi geri istesem verirmiki
Serkan.Ozkan' Alıntı:yine hırs yaptı hadi hayırlısı
son_kral_54' Alıntı:bakmayın siz video var,şu var,bu var diyenlere aylardır montaj işiyle uğraşıp muhakkak araçların yerini değiştirmeye çalışıyordur...korkarım becerirde..
Serkan.Ozkan' Alıntı:Arkadaşlar bu sene Kurumcu Kampı'nı biraz erkene alalım.
beni ve turbo mesutu yaz listeye bayadır kamlı katılmadık gezilereSerkan.Ozkan' Alıntı:Arkadaşlar bu sene Kurumcu Kampı'nı biraz erkene alalım.