Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 910,537

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

olmayacaksa,nasipte yoksa yapacak birşeyde yok.vardır bir hayrı...
hafta içi iki kere arka dif değiştirdim,kilitli yapmak için.
sonra önde bir hup kırıldı cumartesi yenisini alıp taktık.
arka aksları kasıntılı biraz zorla takılmıştı,metal sesi ve arka tekerlerden sürtünme sesi geliyordu.
tekrardan ustaya gösterdim ufak tadilattan sonra ışık dağına ailecek yola çıktık.
kazan'a vardığımızda arka sol tekerden dif yağı attığını farkettik,kazanda bir ustaya gittik ve bilyenin dağıldığını gördük sağ tekerinde yağ kaçırmaya başladığını farkettik.sanırım ustaların aksları kasıntılı takması bilyeleri bozmuş.çaresiz kazandan geri dönmek zorunda kaldık.
kampta beni bekleyen metin,serkan ve ömer ustaya durumu ve gelemiyeceğimi anlattığımda aracı orada bırak biz gelip sizi alalım demeleri moralimi biraz düzeltsede geri dönmenin daha iyi olacağını düşünerek başlamadan biten kampım oldu.
artık önümüzdeki kamplara bakacağız ;)

Etiketler

Hamdi Hocam çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın,

aslında hem sana hem de diğer arkadaşlara geçmiş olsun demek lazım,
ben de dönüş yolunda hava filtresi temizlemek zorunda kaldım,

İnşallah ilk fırsatta acısını çıkarırız ...

son_kral_54' Alıntı:
arka aksları kasıntılı biraz zorla takılmıştı,metal sesi ve arka tekerlerden sürtünme sesi geliyordu.
tekrardan ustaya gösterdim ufak tadilattan sonra ışık dağına ailecek yola çıktık.
kazan'a vardığımızda arka sol tekerden dif yağı attığını farkettik,kazanda bir ustaya gittik ve bilyenin dağıldığını gördük sağ tekerinde yağ kaçırmaya başladığını farkettik.sanırım ustaların aksları kasıntılı takması bilyeleri bozmuş.çaresiz kazandan geri dönmek zorunda kaldık.
kampta beni bekleyen metin,serkan ve ömer ustaya durumu ve gelemiyeceğimi anlattığımda aracı orada bırak biz gelip sizi alalım demeleri moralimi biraz düzeltsede geri dönmenin daha iyi olacağını düşünerek başlamadan biten kampım oldu.

son_kral_54' Alıntı:
kampta beni bekleyen metin,serkan ve ömer ustaya durumu ve gelemiyeceğimi anlattığımda aracı orada bırak biz gelip sizi alalım demeleri moralimi biraz düzeltsede geri dönmenin daha iyi olacağını düşünerek başlamadan biten kampım oldu. geçmiş olsun hamdi abi
elbette vardır bir hayır allah buyugunden korusun onunla geçmiş olsun teker çıkıp kazada yapabilirdiniz ..... :mad: tamircinin kulagını cekmek lazım gibi

son_kral_54' Alıntı:
hamdi abi geçmiş olsun

geçmiş olsun dileklerine teşekkürler.
bugün dükkan sadece bana özeldi,hatanın difte olduğunu gördük.tekrar değiştirildi
bu arada tüm tekerlerin bilye,keçe vs.hepsini yeniledik.zira hup'un kırılmasıda ön teker bilyesinin bozuk olmasından kaynaklıymış.işcilik vermedim malzemeler benden oldu ;) :eek:

son_kral_54' Alıntı:
geçmiş olsun dileklerine teşekkürler.
bugün dükkan sadece bana özeldi,hatanın difte olduğunu gördük.tekrar değiştirildi
bu arada tüm tekerlerin bilye,keçe vs.hepsini yeniledik.zira hup'un kırılmasıda ön teker bilyesinin bozuk olmasından kaynaklıymış.işcilik vermedim malzemeler benden oldu ;) :eek:

Hamdi ustam nedir bu başımıza gelen aramızda olmanı çok istedik kısmet olmadı acısını çıkarmamız lazım bunun hemde en kısa zamanda

dopamin' Alıntı:
Hamdi ustam nedir bu başımıza gelen aramızda olmanı çok istedik kısmet olmadı acısını çıkarmamız lazım bunun hemde en kısa zamanda
sanırım nazar değdi dodgeme ;)
zira yakıt 400 ü aşağıya düştü ayrıca performansıda bir o derece yüksek.
ne çektim be öbür motordan ;D ;D ;D
18,19 mayıs şuan bana uygun gibi gözüksede bizim vardiyalar haftalık değişim gösterebiliyor :smiley:

son_kral_54' Alıntı:
sanırım nazar değdi dodgeme ;)
zira yakıt 400 ü aşağıya düştü ayrıca performansıda bir o derece yüksek.
ne çektim be öbür motordan ;D ;D ;D
18,19 mayıs şuan bana uygun gibi gözüksede bizim vardiyalar haftalık değişim gösterebiliyor :smiley:

Ustam bizi kurumcu paklar balıkta var oraya gideriz inşallah

DOĞADA HAYATTA KALMA

dağ bayır geziyoruz,
dünyanın bin türlü hali var,

sıra dışı bir durum olur,
ters bir durum olur,
ne yapmalı, nasıl hareket etmeli, önemli konular bunlar.

faydası olacağını düşündüğüm, bizzat yaşayıp, tecrübe kazandığım bir durumu sizinle paylaşayım,

muhakkak faydası olur ...

ehem ...

http://www.dailymotion.com/group/DOGADA_HAYATTA_KALMA#video=xzg9kc

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR