Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 905,670

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

DUYURU;,,,,, Kıymetli ve bana kıymet veren varsa 3-5 arkadaşlarım veya bu yazıyı ulaştırabildiklerim:Tam 1 aydır yoğun bir zj arayışı içerisindeyim.Daha evvel marka kararı vermem de 1 ay aldı.Malum X5 le pikniğe gidilir ama arazi ağırlaşınca araç zarar görüyor.Hele offroad asla:smiley:) !Yani 2 aydır araç arıyorum.İlk başlarda grand kasa 4,0 motor da ısrar etsem de çok az sayıda ve yıkıklara dahi çok para istiyorlar ve 4,0 ın kıymetli olduğunun farkındalar.Herneyse.
1-karsta bir arkadaşla 2001 wj sini anlaştık almaya gideceğim gün 1,000 tl fiyat artırdı, vazgeçtim
2-Daha adapazarına evvelki gün gittim.çok temiz denen araba (97 model 5,2) karşıdan yaklaşırken ben bayılmışım:smiley:)) araba yıkık çıktı döndüm
3-bu pazar pazarda 97 model temiz bir araca uzun pazarlık sonucu 18,750 ye kadar çıkmama rağmen ;ayakları yere basan ve ciddi alıcı olduğumu gören satıcı 19 dan 1 kuruş inmedi bende bunaldım
4-geçen hafta şu an emekte bir galeri de bulunan 98 model lacivert 5,2 yi sahibi ile anlaştım 17 ye pazarlık bitti.yarım saate arıyorum ustaya gidelim dedi sahibi.ben tel bekledim aramadı.akşama kadar aramama rağmen geri dönmedi:(
5-az evvel cevizlidere ana caddede satılık 96 siyah 5,2 ye bakmaya gittim.ilanında çok temiz emsalsiz 155 binde yazıyor:smiley: evet emsali yok:smiley: demet hurdalığında bile bu kadar emsalsiz yıkığı yok.ve 18,5 aciliyetten bu fiyta diyor

Yahu arkadaşlar ben malum sitede 1 yıldır satılık yüzlerce zj biliyorum.galeriler bile (galerilerde şu an 20-25 tane var 6 aylık vergi ödediler 2 kere) bu kadar inadın sebebi nedir anlamıyorum!en temizinin bin tl masrafı çıkıyor.harika denenin ya motor ya şanzuman ya deff. bitik.Kimse kusura bakmasın ama temiz olsa dahi 91-92 karekasayada değil 16-17, 12 bile vermem.Dar ve rahatsız.
DUYURU; 97-98 MASRAFSIZ KAZASIZ DEFORMESİZ KALİTELİ LPG Lİ EN AZ 1 YIL MUAYENELİ MASRAFSIZ ZJ NİZ MAKSİMUM 17,000 NAKİT ALINIR.ACİL ARIYORUM.AYIN 30 UNA KADAR BULAMAZSAM VAZGEÇİYORUM!
(acaba önemli bişeymi diyip uzun uzun okuyup zaman ayıranlardan özür)

Etiketler

Sorguna gelirsen bir arkadaşımız var zj si olan o satmayı düşünüyorum diyordu. Onunla görüştürürüm seni. 97 5,2 zj araç temiz. ST lastik var ve benim yapıştırmalardan yaptık beraber. Mustafa Memiş arkadaşın ismi. Facebook daki bizim sayfadan bakabilirsin araca.

diablo2barbar' Alıntı:
Sorguna gelirsen bir arkadaşımız var zj si olan o satmayı düşünüyorum diyordu. Onunla görüştürürüm seni. 97 5,2 zj araç temiz. ST lastik var ve benim yapıştırmalardan yaptık beraber. Mustafa Memiş arkadaşın ismi. Facebook daki bizim sayfadan bakabilirsin araca.
Abi çok teşekkürler ama bir istanbul bir adapazarından sonra dahada il dışına çıkmam araç için:smiley:Sana güveniyorum ama lütfen yanlış anlama.Yoğurttan ağzım yandı:smiley:)

Sorgun derken haftasonu yapacağımız geziden bahsediyodum.

Valla geziyi önce ailecek planladık fakat milletin aileler hep yazlıkta denizde falan, ailesi burda olanlarında çadırlı gezi antipatisi olanlar var, bizde katılımı serbest bıraktık. Ben oğlumla gidiyorum mesela..

diablo2barbar' Alıntı:
Abi ne kadar istiyor araca.yan 33 plakalı bordo araçmı?

Evet o araç. 20 civarı diyordu fakat tam ne ister bilmiyorum. Nissanı var bi tane onu satamayınca çok seviyo bu aracı gözü gibi bakıyo bunu satacağını söyledi.

diablo2barbar' Alıntı:
Evet o araç. 20 civarı diyordu fakat tam ne ister bilmiyorum. Nissanı var bi tane onu satamayınca çok seviyo bu aracı gözü gibi bakıyo bunu satacağını söyledi.
Rakamı ısrarla bu yüzden sordum.17 yi geçmeyi düşünmüyorum artık.Birçok araç baktıktan sonra bu karara vardım.20 istiyorsa çıkamam.Geziye gelip gelmeme durumumu da biraz bu aracın fiyatına göre değerlendireceğim için fiyat önemliydi.teşekkürler abi

Sayın Ankaralılar, burda sormak pek bi saflık olabilir ::smiley: ::smiley: ::smiley: ama yinede bildiğiniz cabrio arabanın tente kızağı tamiri yapabilecek bir yer varmıdır ??? ??? ???

diablo2barbar' Alıntı:
Aktasogullari döşeme sarsmazsa Ali abi
Teşekkürler bir gidip görüşsün bizim arkadaş. Aktaşogulları döşemeyi iyi anladım da "Sarsmazsa Ali abi" kısmını tam anlayamadım ??? ??? ??? ::smiley: ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,701
Kayıtlı Üye Sayımız
166,544
Kaydolan Son Üyemiz
Carlitto

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR