outlaw06
2002 WJ 4.7 ( Düplü )
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
+1jeomad' Alıntı:Nice mutlu yıllar huseyin abi (tiskeli)
+1jeomad' Alıntı:Nice mutlu yıllar huseyin abi (tiskeli)
Günlerdir ankarada gezi bekliyorum, gezi düzenleniyor maalesef pazar günü düğün vardiablo2barbar' Alıntı:Herkeze hayırlı cumalar, hayırlı işler...
Yarın gezi düzenliyoruz. Katılmak isterseniz sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız. Geziyi başka bir sayfada yayınlıyacam ama bizim bu Ankara Muhabbet Köşesi chat alanı gibi maşallah hareketli. Burdan da duyurursam duymayan kalmaz.
Saygılar,
Adil
Gezinin linki nedir acaba?diablo2barbar' Alıntı:Herkeze hayırlı cumalar, hayırlı işler...
Yarın gezi düzenliyoruz. Katılmak isterseniz sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız. Geziyi başka bir sayfada yayınlıyacam ama bizim bu Ankara Muhabbet Köşesi chat alanı gibi maşallah hareketli. Burdan da duyurursam duymayan kalmaz.
Saygılar,
Adil
jeomad' Alıntı:Liste açalımmı Adil Bey burada da
1- MUrat BALCI L200 HUrdası
2- Adil EVİRGEN ZJ HULK
3-
Abi ayakkabı, çanta vs i 20 gün evvel tatile yollarken (20 gün kafa dinlemek ve bekar takılmak için memlekete yollamıştım biliyorsun) denedim ve başarılı oldum) Şimdi diyorum şu dikmen caddesinde küçük dilim antep baklavası yapan hasan masattan 1 kilo alsam.bu akşam tam böyle sohbet esnasında bir yudum çay bir dilim pahlavayı ağzına attığı anda yaw hanım yarın gece dağda bayırda yatsam kurt kuş yermi beni desem ne varki?Olmazmı?jeomad' Alıntı:Bayanları Kandırmanın ikna etmenin yolu ayakkabı ve cantadan gecer savaş bey,
Baklava az gelir