Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 905,675

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

EYVALLAH SAĞOL ABİ BÜTÜN İYİ DİLEKLERİM SİZLERLE:smiley:

Etiketler

bu arada siz olduğunuz için oradaydık... yarışlar çok çekişmeli olmasada ve ya nasıl desem parkur keyifsiz olsada orayı güzel yapan dostluktu... dediğin gibi allah huzurumuzu bozmasın

Yarışlar yada parkurun kötü olmasından ziyade yarışlarda hata yapılıyor bana göre.Bu durum bu sene Bolu da düzeltilmiş.Yavaş araçlar ,2,0 lar falan için ayrı bir etap, sert araçlar için daha sıkı bir etap, bizim gibi gezmeye gidipte offroad enerjisini atmak isteyenler içinde alan varmış! Bolu bu sene burdan iyiymiş.Ama biz burdada çok eğlendik ziyanı yok:smiley:

Hergun 4-5 sayfa; 40-50 mesaj atılan Ankara grubu topiği ne hale geldi ??? ??? ??? ??? Eskiden uzaktan takip ederdim nizami giderdi, bir - iki defa yazdım kurudu :-\ :-\ vallah kendimden şüphe ediyorum :'( :'( :'(

outlaw06' Alıntı:
Aynısını ben düşünüyorum:smiley: Ben bu topiğe 4 ay evvel yazmaya başladığımda günde 5-10 mesajlaşma oluyordu.Sonra bir gezi yaptık geziden sonra herkes hergün girmeye başladı siteye:smiley: Şimdi 2 günde bir ben, 3 günde bir de sen yazıyorsun Monti:smiley:Biz face de sayfa açtık bura dağılınca,problem yok...Adamlar açıkça biz kendimizden başkasını istemiyoruz demiyorda; küsen, kırılan, incinen, gizli gizli gezi düzenleyen, birbirini gizliden cepten arayan,yok ben böyle severim diyen, falaan filan.Mevlana ne demiş:Bizi bilen bilir, bilmeyen kendi gibi bilir.

Savaş bey merhaba yazdığınız bütün topiklerde şimşekleri üzerinize çekmeseniz biraz serinkanlı olsanız daha iyi olmaz mı? anladığım kadarı ile duygusal bir insansınız ama duygularla hareket etmek çoğu zaman insana zarar veriyor

outlaw06' Alıntı:
Merhaba Ömer bey.Birincisi neden uyarma gereği yada cevapsa şayet cevaplama gereği duydunuz anlayamadım.Sizi tanıyamadım pardon.İkincisi zarar konusunu biraz açarsanız ona göre cevap vermeye çalışayım.Teşekkürler

Savaş bey bu sayfaya en çok yazanlardan birisi olarak cevaplama gereği duydum herkese kızmış gibisiniz kimseleri uyarmak haddimize düşmez uslubunuz biraz sert değilmi? pardon tanışmıyoruz ama tanışırız elbet saygılarımla

Bende defalarca aynı mesajı yazmak istemiyorum.
buraya birşeyler yazmam gerekiyorsa bu benim isteğim doğrultusunda olur.
buraya mesaj atmıyorsakda sizlerle alakalı değil.

Ömer bey sizin amacınız ne?Dün ben ;cevap verdiğiniz mesajımı silip , özelden de size ;sizinle alakası olmadığını ve bana cevabınızı silmenizi rica ettiğimi söyledim.(Silme sebebimde siz değilsiniz Mehmet beyin de cevaplamasına üzüldüğümden sildim).
Bu arada ;her topikte şimşekleri üzerime çektiğim alakanızı çekmiş!Ben bu siteye 2, mesajında 20 etmeyen aracına 30 diyene cevabımı veririm.3-5 şakşakçının bir resme bakarak;oooo güzel arabaymış vaaay kaçırılmamalı demesine de gülerim.Ve 3-5 mesajımdan sonrada Savaş haklı mesajlarını okuyabilirsiniz.Yanlış birşey yapmıyorum emin olun.Saygı benden

Savaş bey bir amacımız yoktur neyi yazıp neyi sileceğimi iyi biliriz ortaya laf söylüyorsunuz cevap gelince niye bu kadar hassasiyet gösteriyorsunuz

Ömer beycim;Vallaha pes.Ben size şunu yazın şunu silin demedim ki.Aksine siz beni tenkit ediyorsunuz başka yerlere yazdıklarımla.Sizinle ne alaka?.Pes demekten başka çarem yok vallaha.Özelden (bir tartışma ve yanlış anlaşılma çıkmaması adına) silmenizi rica ettiğimi biliyorsunuz.Artık gerisi sizin görüşünüze ve ne anladığınıza kalıyor.
Hala ortaya laf attın diyorsunuz.Senle alakası yok diyorum Ömer bey ve yüzünü görsem tanımam.Ortaya atılan her lafa sizmi yetişiyorsunuz?Birde bana şimşekleri üzerine topluyorsun diyorsunuz:smiley:

Arkadaşlar müsaadenizle ben toparlayayım,
konu kapansın.

sonucunda sanal alem muhabbetleri olduğu için,
çok takılmamak lazım.
kimsenin kimseyle bir sorunu yok,
bir şekilde buradan, paylaşıp haberleşiyoruz işte.
bazı durumlarda, maalesef arzu edilen, istenen şeyler kelimelere dökülemiyor,
farklı anlamlar çıkıyor, yanlış anlaşılmalar oluyor.
durum bu.

konu ile alakalı arkadaşları bir şekilde tanıyoruz,
yola gitmişliğimiz,
yediğimiz, içtiğimiz,
oturup da muhabbet etmişliğimiz de vardır.

gerginlik en son çare,
anlaşılamayanları denk gelirse karşılıklı anlaşılır hale getirmek lazım,
o da buradan değil, karşılıklı konuşarak daha iyi olur.

bu iş için vakit ayırmak, kafa yormak lazım,
kimsenin buna vakti de yok,
gerek de yok zaten.

sallayın gitsin,
sezon ölü sezon, milletin de canı sıkılıyor.
o bakımdan.

bence tabii .......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,701
Kayıtlı Üye Sayımız
166,544
Kaydolan Son Üyemiz
Carlitto

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR