outlaw06
2002 WJ 4.7 ( Düplü )
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Biraz foto
Biraz foto
outlaw06' Alıntı:Bu haftada nasifpse fatsaya gidiyoruz.bakalım ordada akçakoca kadar eğlenebilecekmiyiz!Akçakoca gerçekten de süperdi.
outlaw06' Alıntı:Sen düzcelerde gezersen yatar tabi...Metin abi valla helal olsun.Yahu karınca gibisin.Gece geldik karanlıkta harıl harıl bişeyler yapıyorsun.Sabah kalktım yine çalışıyorsun.Su bidonunu bile çatmışsın 3gen kancaya)) Bu adam kim diyorum.Aha .Elbette Metin bey bu))
outlaw06' Alıntı:Bu arada biz dönerken vedalaşamadık seninle.murat Balcı çocukları köye bırakmaya gitti.Sonra biz yola çıktık ordan aldı bizi.Ertanları alacaz sanıyorduk o zaman vedalaşacaktık ama ertanlar gelmiyormuş,kaldılar.Abi hakkını helal et sakın aklına bişey gelmesin.Özellikle denizde çok eğlendik, renk kattın.Teşekkürler!Şeker kızınla ve sevdiklerinle Allah bozmasın diyorum.Ben fotoları dosod un gezi duyuru lınk ine attım bakabilirsin abi.
Çaldığın odunlar,aldığın közler helal olsun ama harbi çok çaldın Sahilde yarışa giren araçlar da battı siz batmadınız ama gelde ıspatla.görüntü yok! Çocuklar iyi eğlendi evet, son anda köyden çocukları alma kararı aldı Balcı.Senin de gazınlaGüzeldi.Keşke herkes gelseydi de 5-10 araç konvoy gitseydik.TEKNIKISLEM' Alıntı:erken gittik, düzeni kuralım, dükkanı açalım, sonrada yatarız diye ama, iş bitmiyor, hesapta dinlenmeye gidiyoruz ama yorulup geliyoruz,
Ömer Abinin kulakları çınlasın "HER PAZARTESİ TÖVBE EDİP, CUMA DAN TÖVBEYİ BOZDUĞUMUZ İŞLER" demişti, doğru gerçekten.
biz de doğru dürüst kimseyle vedalaşamadık, sadece komşu çadırlar, Suat, Emrah, İrfan bir de DOSOD ekibiyle vedalaşabildik, Ertan ı da koydunsa bul, bir yerde, bir gökte, herifle karşılaşmadığımız yer kalmadı, aslında bizim sizden Helallik almamız lazım, gece çok odununuzu çaldık
BALCI nın kızı da Nazlı ya iyi sürpriz oldu, kaynattılar beraberce.
Sahilde milletin battığı, bizim de yırttığımız görüntüler yok, onları da bir görebilsek tamam olacak.
ve;
Size Hayırlı Yolculuklar, İyi Eylenceler, Allah Kaza Bela, Dert Tasa vermesin ...
??? ??? ??? ???TEKNIKISLEM' Alıntı:hani ne oldu,
ağaç -fidan dikme işi ...
Abi sende geliyorsun sanıyordum, son anda gelemediğini duydum.Sanırım yetiştirmen gereken işler varmış.Keşke sizlerde olsaydınız.Sağol06kalıpçı57' Alıntı:goruntulerdende anlasıldıgı uzere cok eglenmişsınız mutlulugunuz daim ola arkadaşlar
Herkese hayırlı kandillerHmdTkmn' Alıntı:beraat kandilinin hepimiz açısından hayırlara vesile olması dileklerimle.
Herşey senin gibi içi dışı bir, güzel dostlarla güzel.Allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın.Herşey arkadaşlıkla güzel.Siz c.tesi gelmeseniz bu kadar güzel olmazdı.Semaveri getirmesen çaysızlıktan ölüyordukAlanda kurulan Kahvden denedik bir iki olmadı, semaver başka arazide!Ve diğer arkadaşlar olmasa bu kadar eğlenemezdik.Tek başına dünya senin olsa neye yarar.Bize dost lazım))Çekilen resim elbet güzelleşir o zamanusilay' Alıntı:herkese hayırlı cumalar... savaş abi resimler harika olmuş elinize emeğinize sağlık