Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,332

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

usilay' Alıntı:
abi çok pahalı hanı 12-13 desen anlayacam ama 19 çok çok çok üstünde bende arkadaşın dediğine katılıyorum bir daha bakma sen o oaraca...
bu arada aklınızda bulunsun ben toledoyla kaza geçirdim araç servisten çıkınca derhal satacağım yerine 30-50 aralığında 2000 motoru geçmeyecek şekilde mümkünse dizel ve otomatik suv tarzında şehirde binek olarak kullanılabilecek araç arıyorum. 0km nissan juke baktım içi otomobilden çok çok daha küçük mümkünse 2006-2011 aralığında az klometre yapmış hatasız bir araç arıyorum eğer eşinizde dostunuzda varsa veya marka model tavsiyesi olursa sevinirim. savaş abi bmv x3 nasıl bir araç senin bilgin vardır tavsiye edermisin
Geçmiş olsun.
X3 2.0 d xdrıve lar tutuluyor gibi.ama motorda kronik arızaları olduğunu duymuştum.birde bende hep şu psikoloji var X3 görünce; içinden narin 20-25 yaşlarında bir kız inecekmiş gibi:smiley: kadınsı mı ne?birde 2. elde çok fiyat kaybı yaşatan bir araç diye biliyorum.yada benim bakış açım bu yönde.ben olsam 7 kişilik captiva alırdım mesela.şu sedefli beyazları çok hoş.53-55 e de var sanırım 2009 model civarı.

Karsta ikamet eden, üniversitede öğretim görevlisi olan ve forumlarda sürekli dürüstlükten bahseden EUZLU nıck li Erdoğan Uzlu beyle ;2001 model 4,7 cherokee sini almam üzere anlaştık.Yola çıkmama 2 gün kala fiyatı bin tl artırdığını söyledi.Bende ;bunun tarzım olmadığını, bin tl nin önemli olmadığını lakin bu durumun saygın olmadığını vs söyleyerek aracını almayacağımı belirttim.Gün geldi vergilere 1 hafta kaldı ve o arkadaşımız benden koparmaya çalıştığı bin tl yerine vergiye 1,450 tl ödeyecek.Bu durum beni sevindirmiyor!Bir üniversite hocasının bu duruma düşmesi hoş değil.Men dakka dukka...
Bunu yazma amacım; Üniv tede de hoca olabilirsin bu mühim değil!Çöpçü (temizlik görevlisi ol, ama ip gibi dosdoğru ol)bu beyle pazarlık yapanlar güvenmesin lütfen.

outlaw06' Alıntı:
Karsta ikamet eden, üniversitede öğretim görevlisi olan ve forumlarda sürekli dürüstlükten bahseden EUZLU nıck li Erdoğan Uzlu beyle ;2001 model 4,7 cherokee sini almam üzere anlaştık.Yola çıkmama 2 gün kala fiyatı bin tl artırdığını söyledi.Bende ;bunun tarzım olmadığını, bin tl nin önemli olmadığını lakin bu durumun saygın olmadığını vs söyleyerek aracını almayacağımı belirttim.Gün geldi vergilere 1 hafta kaldı ve o arkadaşımız benden koparmaya çalıştığı bin tl yerine vergiye 1,450 tl ödeyecek.Bu durum beni sevindirmiyor!Bir üniversite hocasının bu duruma düşmesi hoş değil.Men dakka dukka...
Bunu yazma amacım; Üniv tede de hoca olabilirsin bu mühim değil!Çöpçü (temizlik görevlisi ol, ama ip gibi dosdoğru ol)bu beyle pazarlık yapanlar güvenmesin lütfen.
yani pazarlık bitince binlira artacağınıda hesaplamalıyız.ilginç gerçekten.

outlaw06' Alıntı:

Bin değil bir tl bile kabul edilemez hoca yanlış yapmış herşeyde bir hayır var araç bulunur ama itibar bulunmaz

Bayburtlu, gümüşhaneli, trabzonlu ortak inşaat yapacak.Bina yıkılıyor.bayburtlu diyor ki vay anam; gittu tonlarca demirum.Gümüşhaneli diyorki ;vay anam gittu tonlarca tuğlam.Trabzonlu diyorki; çok Şükur Allahum iyiki çimento koymadum, ha bu bina çökecekti gidecekti tonlarca çimento.
İyiki ta karsa gidip orda sürprizle karşılaşmadık:smiley:))

Ankaralı offroadcular kendi zevklerimizi tatmin için dünya üzerinde gelecek nesillerden, çocuklarımızdan, torunlarımızdan çaldığımız doğamızı, bıraktığımız karbon izini temizlemek için sizi ağaç dikmeye davet ediyorum. Üstelik bunu yaparken en zevk aldığınız hobinizi yine yapacaksınız. Türkiye de enerji sorununa çözüm Aylantus ağacı – kokar ağaç – osuruk ağacı – der yerli halk.
Olgun bir ağaçta 400 000 civarında tohum oluşur. Merdiven dibinde bile çıkar. Toprak ve iklim seçimi yok. Su istemez.

Eğer bununla ilgili bir organizasyon yapabilirsek, ben bilgilendirme için uzman kişi getirip bilgilenir, hem keyifli bir gün geçirip hem hobimizi yapıp hem doğaya ağaçlar kazandırıp, günün sonunda doğayı kirletmenin verdiği suçlulukla değil, doğaya birşeyler katabilmenin mutluluğuyla eve dönebiliriz.

Monti' Alıntı:
Ankaralı offroadcular kendi zevklerimizi tatmin için dünya üzerinde gelecek nesillerden, çocuklarımızdan, torunlarımızdan çaldığımız doğamızı, bıraktığımız karbon izini temizlemek için sizi ağaç dikmeye davet ediyorum. Üstelik bunu yaparken en zevk aldığınız hobinizi yine yapacaksınız. Türkiye de enerji sorununa çözüm Aylantus ağacı – kokar ağaç – osuruk ağacı – der yerli halk.
Olgun bir ağaçta 400 000 civarında tohum oluşur. Merdiven dibinde bile çıkar. Toprak ve iklim seçimi yok. Su istemez.

Eğer bununla ilgili bir organizasyon yapabilirsek, ben bilgilendirme için uzman kişi getirip bilgilenir, hem keyifli bir gün geçirip hem hobimizi yapıp hem doğaya ağaçlar kazandırıp, günün sonunda doğayı kirletmenin verdiği suçlulukla değil, doğaya birşeyler katabilmenin mutluluğuyla eve dönebiliriz.

bir an önce organize olalım,her geçen dakika bir ağaç daha tükeniyor...

Hadi o zaman,
Ne zaman ...

Monti' Alıntı:

Ailanthus Altissima (Miller) Swingle.jpg

Neymiş efendim, ofroad'cılar doğaya zarar verirmiş.
bilmem bu kaçıncı olacak ağaç dikme organizasyonu.
nedense diğer guruplarda bunları hiç göremedim.
yeşil alanı görüp ağaç gölgeliklerinden yürüyenler neredeki ? ;) :eek: :eek:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR