Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,340

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

aslında sorun bizden kaynaklı değil.
bunu işgüzar moderatörlere ve admine sormak gerekir.
bu topiği onlar buduruma soktular.
eskiden günde 4,5 sayfa ilerleyen topic ne olduda 4,5 günde bir sayfa atlıyor.?
olur olmaz konuya atlayan ,işine gelmeyen topiği kilitleyen,ama birine yapılan saldırıyı sadece izleyen.burada siyasi,dini,ırkçılık mesajları olmaz deyip kırıla bu mesajların ortalıkta olması(işine gelenler) vs,vs.
hal böyle olunca eskiden pc mi açınca bu sitede devamlı açık olurdu.
şimdi ise sadece bakıp çıkıyorum.
durum bundan ibaret.
bizim için heryer muhabbet alanı.
a sitesi b sitesi fark yok.
yeterki bizim urganımız sağlam olsun.
06kalıpçı57' Alıntı:
kerkese merhabalar kopan ipe ek olmuyorgaliba

Etiketler

HmdTkmn' Alıntı:
olur olmaz konuya atlayan ,işine gelmeyen topiği kilitleyen,ama birine yapılan saldırıyı sadece izleyen.burada siyasi,dini,ırkçılık mesajları olmaz deyip kırıla bu mesajların ortalıkta olması(işine gelenler) vs,vs.
durum bundan ibaret.
+1

HmdTkmn' Alıntı:
durum bundan ibaret.
Hamdi abi güzel yazmışsın.Ama sorun sadece moderatörlermi?Bizde hiçmi yok?Gurup içinde guruplaşma, herkese karşı aşırı temkinli yaklaşım, insanları dışlama sorunumuz da, kişileri itmesin? Buradan katar olup yola çıkıyorsun.Bazen yanında eşin, kızın oluyor.Çok iyi seçmek lazım yola çıkacaklarını.Ama daha sonra seçilmişi seçmek, yeniden seçmek yeniden itmek:smiley:Çok yorucu.Ben sizlerle birkaç etkinliğe katıldım ve herkese çok yakın oldum ama kimseden o derece yakınlık görmedim.Kılıçlar gezisinin akabinde yazılanları okuyun lütfen;Bazılarımız;ooo yeniler hızlı çıktı sayfa yeniden canlandı falan yazmadımı?O gezi topiğini de açtıan ben olmama rağmen biz aynı yakınlığı göremedik maalesef:(
Bu sayfaya büyük harflerle; BIRAKIN BAŞKA ŞEHİRLERİ;KÜÇÜK BİR İLÇEDE DAHİ HER HAFTA ETKİNLİK VARKEN 6 MİLYON NUFUSLU BAŞKENTTE NEDEN ETKİNLİK YOK NEDEN KİMSE SİTEYE GİRMİYOR ? dememin ardından bir kaç arkadaşla özelden mesajlaştık ve hadi bir etkinlik açalım toplanalım canlanalım dendi ve oldu.Eee? Sonra?Sonrasının cevabını bakalım kim verecek?

outlaw06' Alıntı:
Hamdi abi güzel yazmışsın.Ama sorun sadece moderatörlermi?Bizde hiçmi yok?Gurup içinde guruplaşma, herkese karşı aşırı temkinli yaklaşım, insanları dışlama sorunumuz da, kişileri itmesin? Buradan katar olup yola çıkıyorsun.Bazen yanında eşin, kızın oluyor.Çok iyi seçmek lazım yola çıkacaklarını.Ama daha sonra seçilmişi seçmek, yeniden seçmek yeniden itmek:smiley:Çok yorucu.Ben sizlerle birkaç etkinliğe katıldım ve herkese çok yakın oldum ama kimseden o derece yakınlık görmedim.Kılıçlar gezisinin akabinde yazılanları okuyun lütfen;Bazılarımız;ooo yeniler hızlı çıktı sayfa yeniden canlandı falan yazmadımı?O gezi topiğini de açtıan ben olmama rağmen biz aynı yakınlığı göremedik maalesef:(
Bu sayfaya büyük harflerle; BIRAKIN BAŞKA ŞEHİRLERİ;KÜÇÜK BİR İLÇEDE DAHİ HER HAFTA ETKİNLİK VARKEN 6 MİLYON NUFUSLU BAŞKENTTE NEDEN ETKİNLİK YOK NEDEN KİMSE SİTEYE GİRMİYOR ? dememin ardından bir kaç arkadaşla özelden mesajlaştık ve hadi bir etkinlik açalım toplanalım canlanalım dendi ve oldu.Eee? Sonra?Sonrasının cevabını bakalım kim verecek?
aklım erdiğince yazayım.
aslında bu sorunu defalarca yazmıştık,yine yazalım.
evet ankaradada her hafta sonları etkinlikler var.seninde dediğin gibi gruplaşma olmuş.
burayada takılmıyorlar onlar.diyeceksinki sizde gruplaştınız.doğrudur.
.biz yinede arada bir tanışma amaçlı genel duyuru yapıyoruz.senin gibi arkadaşlarla tanışmak için. aracını satman ve yaz dönemi girmesi vesilesiyle ara açıldı diyebiliriz.
son kurumcu kamplı gezimizde gördükki bu iş kalabalık işi değil. bunuda biliyordukda tescil ettik diyebiliriz. 5,6 araç olarak planladığımız gezimize habersiz katılan araçlarıda kovamazdık.
yine söylediğim gibi illada birilerinin öncülüğüne gerek duymaksızın herkez duyuru yapıp organizede olabilir.
unutmadan..herkezin kandilini kutlarım.

savaş kardeş savaşma ;D sevderim ;D beni herkes sever ;D yukarıdaki yazına göre bana kırgın oldugunu dusunuyorum ben sadece nekadar hevesli oldugunu bizimde ofroada başladıgımızdaki hecanı sende gördugum için öylebir yazı yazdım ama yanlış anlaşılmışım ;D ;D ;D ;D hiçte önemli degil ;D ;D ;D ;D murat beni iyitanır nasılbiri oldugumu bilir insanlara önyargılı yanaşmam söyleyecegim birşey olursada burada yazıyladegilde yüzüne söylerim beniyanlış tanımışşın :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ ... tabiyki bellibir gurubumuz var kurallara uyan kendini ve gurubu dusunerek hareket eden kendınden daha çok gurubu dusunen agrasif hareket yapmayan gurupla beraber eglenen arkadaşlarımız var arac vegerekli mazemesi olan canı isteyince degilde gurubu yanlız bırakmayayım dusuncesinde olan arkadaşlar......hamdi abininde yazdıgıgibi davetsiz gelirler buyursun gelsinler başımızın ustunde yerleri vardır misafirdir cankurban asırı gurultu yapar sana kafadinletmez arac gerecsiz gelir senin mazemeni kullanır işibiter yerine koymaz koymadıgı gibi birde zarar verir hadisana saygısı yok etrafadamı saygısı olmaz dagıttıgı yetmez birde kendi pisligini toplamaz çeker gider sen toplarssın . ::smiley: ::smiley: ::smiley: bunlar basıt birkac örnek ::smiley: ::smiley: ::smiley: ...tabiykide her insanıda aynı kefeye koymayız ::smiley: ::smiley: ::smiley: sunuda unutmayalım gurup lideri filanda degilin zaten bir yıldır 4x4aracım var herkestebeni bılır sever diye dusunuyorun :-\ :-\ :-\ saygılarla 06kalıpcı57

Savaş kardeş, sen ne yaptın? En son X5'le gördük seni, sonrada sanırım Honda Civic aldın... son durum ne? yaptın mı bir ağır devirle giden, sağlam bir araç?

06kalıpçı57' Alıntı:
savaş kardeş savaşma ;D sevderim ;D beni herkes sever ;D yukarıdaki yazına göre bana kırgın oldugunu dusunuyorum ben sadece nekadar hevesli oldugunu bizimde ofroada başladıgımızdaki hecanı sende gördugum için öylebir yazı yazdım ama yanlış anlaşılmışım ;D ;D ;D ;D hiçte önemli degil ;D ;D ;D ;D murat beni iyitanır nasılbiri oldugumu bilir insanlara önyargılı yanaşmam söyleyecegim birşey olursada burada yazıyladegilde yüzüne söylerim beniyanlış tanımışşın :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ ... tabiyki bellibir gurubumuz var kurallara uyan kendini ve gurubu dusunerek hareket eden kendınden daha çok gurubu dusunen agrasif hareket yapmayan gurupla beraber eglenen arkadaşlarımız var arac vegerekli mazemesi olan canı isteyince degilde gurubu yanlız bırakmayayım dusuncesinde olan arkadaşlar......hamdi abininde yazdıgıgibi davetsiz gelirler buyursun gelsinler başımızın ustunde yerleri vardır misafirdir cankurban asırı gurultu yapar sana kafadinletmez arac gerecsiz gelir senin mazemeni kullanır işibiter yerine koymaz koymadıgı gibi birde zarar verir hadisana saygısı yok etrafadamı saygısı olmaz dagıttıgı yetmez birde kendi pisligini toplamaz çeker gider sen toplarssın . ::smiley: ::smiley: ::smiley: bunlar basıt birkac örnek ::smiley: ::smiley: ::smiley: ...tabiykide her insanıda aynı kefeye koymayız ::smiley: ::smiley: ::smiley: sunuda unutmayalım gurup lideri filanda degilin zaten bir yıldır 4x4aracım var herkestebeni bılır sever diye dusunuyorun :-\ :-\ :-\ saygılarla 06kalıpcı57
Mehmet abi eğer seni kasteddiysem, eğer senin herhangi bir sözüne karşılık yazdıysam benden adisi yok:smiley: vallahi ne senle ne hamdi abi ile, ne serkanla nede sizin gibi kaliteli insanlarla alakası yok.bak yemin ettim abi.Senin şeker oranını biliyorum abi kimseye sormama gerek yok.Bende kendinden 3-5 yaş küçüklere dahi sürekli abi diye hitap eden, karşısındakini kendinden üstün gören biriyim.Burada amacım kimseyi taşlayıp kaçıp saklanmak değil.elbette geçmiş yüzlerce tecrübeleriniz benim 2-3 kere katıldığım gezileri 15 e katlar tecrübe anlamında .ben biraz duygusalım sanırım.5 kişinin bir tarafa 5 kişinin diğer tarafa gitmesine üzülmüşümdür belki:smiley: yada daha özel birşey.konuşuruz:smiley:

Serko' Alıntı:
Savaş kardeş, sen ne yaptın? En son X5'le gördük seni, sonrada sanırım Honda Civic aldın... son durum ne? yaptın mı bir ağır devirle giden, sağlam bir araç?
[/quote
Abi X5 e bilader talip oldu.ona verdim.ağır devir bir araç durumu ise senle Murat ustanın dükkanında bıraktığımız gibi duruyor .hala alamadım yani:( mersinde işlerim vardı 2-3 kere orya gittim geldim.geçen haftada oğlum Çağrının sünnetini yaptık falan derken hala bulamadım bir şey:( Ama 29 una yetiştirmek istiyorum araç işini.Hayırlısı bakalım.

HmdTkmn' Alıntı:
aklım erdiğince yazayım.
aslında bu sorunu defalarca yazmıştık,yine yazalım.
evet ankaradada her hafta sonları etkinlikler var.seninde dediğin gibi gruplaşma olmuş.
burayada takılmıyorlar onlar.diyeceksinki sizde gruplaştınız.doğrudur.
.biz yinede arada bir tanışma amaçlı genel duyuru yapıyoruz.senin gibi arkadaşlarla tanışmak için. aracını satman ve yaz dönemi girmesi vesilesiyle ara açıldı diyebiliriz.
son kurumcu kamplı gezimizde gördükki bu iş kalabalık işi değil. bunuda biliyordukda tescil ettik diyebiliriz. 5,6 araç olarak planladığımız gezimize habersiz katılan araçlarıda kovamazdık.
yine söylediğim gibi illada birilerinin öncülüğüne gerek duymaksızın herkez duyuru yapıp organizede olabilir.
unutmadan..herkezin kandilini kutlarım.
Abi haklısın seni çok iyi anlıyorum...Bak 10 tane amele var afedersin_; hadi bizde onların sırtından geçinelim diyen tipler var elbet.Mehmet abinin dediği gibi terbiye sınırı saygı sınırı olmayanlarda gelip-gidebilir.Önemli olan düzgün olan mevcut 10-15 kişiyi muhafaza etmek birazda.

savaş abi bu hafta müsait olursan beraber gidelim biyerlere nerdeyse 1 aydır görüşmüyoruz... güzel bir etkinlik yapalım semaverde çayımız ocakta ateşimiz olsun tecrübeli abilerimizden de güzel bir mekan tavsiyesi alalım hatta gelirlerse süper olur. benim plotajım çok iyi değil o yüzden tek çıkmayı riskli buluyorum ki eminim sevgili murat balcı bizi yalnız bırakmaz yalnız olmayınca da her türlü çamura toprağa batar çıkarız ben artık bir kere de çekilip kurtarılmak istiyorum vinç aldım ama hala kullanmak nasip olmadı :smiley:

yok abi sensiz gitmem zaten bir yere :smiley: bu arada akçakocaya gidiyoruz değilmi? ben eşimle beraber gelip kamp atmayı düşünüyorum ama sen olmayacaksan hiç boşuna plan yapmayayım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR