jeomad
05335468842 - L 200
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Hafta sonu nereye gidelim
Hafta sonu nereye gidelim
jeomad' Alıntı:Ankarada olup Bu hafta sonu beynam ormanlarında
Tanışma ve Offroad a ilk adım Gezisi düzenleyelim
yeni katılmak ve başlamak isteyen arkadaşlarla diye düşünüyorum.
Karılmak isteyenler sahneye isimlerini yazısn lütfen ;
1- Murat BALCI
2-
3-
4-
Abi sen macera arıyorsun Sadece pazar olursa gelebilirim.C.tesi başımı kaşıyacak zamanım yok, başımı kaşımaya adam tuttumjeomad' Alıntı:Ankarada olup Bu hafta sonu beynam ormanlarında
Tanışma ve Offroad a ilk adım Gezisi düzenleyelim
yeni katılmak ve başlamak isteyen arkadaşlarla diye düşünüyorum.
Karılmak isteyenler sahneye isimlerini yazısn lütfen ;
1- Murat BALCI
2-
3-
4-
Sende benim gibi kendi kendine mi küsüyorsun. Küsme)) Yahu kalıpçıoğluna gidiyorduk, öğlen geldin ben balığa gidiyorum dedin.Neden küsüyorsun Umutçumusilay' Alıntı:ankara bitmiş ((
Umut benim büronun altındaki galeride 96 model 2,0 vitara var 4 kapı.incelemedim ama kapılarla falan baya oynanmış gibi.lpg li.öyle ayaküstü sorum 19 bin dedi.arabanın kapılarla ciddi oynanmış.komplede boya var zaten.incelemek lazım.lastiklerde bitik.dış görüntüde yaşa bağlı deformasyonlar var.19 bin çok değilmi? (yeni almışlar,daha 5 dak önce gördüm aracı öylesine baktım.burdada seni görünce paylaşmak istedim)usilay' Alıntı:senin gibi bir adama küsülürmü hiç abi...
ortak müsait zamanlarda muhakkak görüşürüz zaten
bence birdaha bakma o vitarayaoutlaw06' Alıntı:Umut benim büronun altındaki galeride 96 model 2,0 vitara var 4 kapı.incelemedim ama kapılarla falan baya oynanmış gibi.lpg li.öyle ayaküstü sorum 19 bin dedi.arabanın kapılarla ciddi oynanmış.komplede boya var zaten.incelemek lazım.lastiklerde bitik.dış görüntüde yaşa bağlı deformasyonlar var.19 bin çok değilmi? (yeni almışlar,daha 5 dak önce gördüm aracı öylesine baktım.burdada seni görünce paylaşmak istedim)
jeomad' Alıntı:Bir x5 im yokki
bir Vitaram yokki alıp dağlara çıkayım çamur arayım
Ne işin var otur murat evde