Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,340

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ankarada olup Bu hafta sonu beynam ormanlarında
Tanışma ve Offroad a ilk adım Gezisi düzenleyelim
yeni katılmak ve başlamak isteyen arkadaşlarla diye düşünüyorum.
Karılmak isteyenler sahneye isimlerini yazısn lütfen ;

1- Murat BALCI
2-
3-
4-

GÜNAYDIN ABİ CUMARTESİ NEREYE İSTERSEN GİDERİM DOĞU BATI FARKETMEZ :smiley:)

jeomad' Alıntı:

1- Murat BALCI
2-
3-
4-

Az daha açılsanıza bizde gelelim çeltikçi alicin deresi civarları bi yerler olurmu?

2 teker tek çeker
4 teker dört çeker den biriyle gelebilirim ;D ;D

jeomad' Alıntı:

1- Murat BALCI
2-
3-
4-
Abi sen macera arıyorsun:smiley: Sadece pazar olursa gelebilirim.C.tesi başımı kaşıyacak zamanım yok, başımı kaşımaya adam tuttum:smiley:

usilay' Alıntı:
ankara bitmiş :(((
Sende benim gibi kendi kendine mi küsüyorsun. Küsme:smiley:)) Yahu kalıpçıoğluna gidiyorduk, öğlen geldin ben balığa gidiyorum dedin.Neden küsüyorsun Umutçum:smiley:
Akçakocaya gidelim 3 gün diyorum.Çadırımı kuracam 3 gün nostalji yapacam kafa dinleyecem nasipse

senin gibi bir adama küsülürmü hiç abi...
ortak müsait zamanlarda muhakkak görüşürüz zaten

usilay' Alıntı:
senin gibi bir adama küsülürmü hiç abi...
ortak müsait zamanlarda muhakkak görüşürüz zaten
Umut benim büronun altındaki galeride 96 model 2,0 vitara var 4 kapı.incelemedim ama kapılarla falan baya oynanmış gibi.lpg li.öyle ayaküstü sorum 19 bin dedi.arabanın kapılarla ciddi oynanmış.komplede boya var zaten.incelemek lazım.lastiklerde bitik.dış görüntüde yaşa bağlı deformasyonlar var.19 bin çok değilmi? (yeni almışlar,daha 5 dak önce gördüm aracı öylesine baktım.burdada seni görünce paylaşmak istedim)

outlaw06' Alıntı:
Umut benim büronun altındaki galeride 96 model 2,0 vitara var 4 kapı.incelemedim ama kapılarla falan baya oynanmış gibi.lpg li.öyle ayaküstü sorum 19 bin dedi.arabanın kapılarla ciddi oynanmış.komplede boya var zaten.incelemek lazım.lastiklerde bitik.dış görüntüde yaşa bağlı deformasyonlar var.19 bin çok değilmi? (yeni almışlar,daha 5 dak önce gördüm aracı öylesine baktım.burdada seni görünce paylaşmak istedim)
bence birdaha bakma o vitaraya ;) :D :D

abi çok pahalı hanı 12-13 desen anlayacam ama 19 çok çok çok üstünde bende arkadaşın dediğine katılıyorum bir daha bakma sen o oaraca...
bu arada aklınızda bulunsun ben toledoyla kaza geçirdim araç servisten çıkınca derhal satacağım yerine 30-50 aralığında 2000 motoru geçmeyecek şekilde mümkünse dizel ve otomatik suv tarzında şehirde binek olarak kullanılabilecek araç arıyorum. 0km nissan juke baktım içi otomobilden çok çok daha küçük mümkünse 2006-2011 aralığında az klometre yapmış hatasız bir araç arıyorum eğer eşinizde dostunuzda varsa veya marka model tavsiyesi olursa sevinirim. savaş abi bmv x3 nasıl bir araç senin bilgin vardır tavsiye edermisin

jeomad' Alıntı:
Bir x5 im yokki
bir Vitaram yokki alıp dağlara çıkayım çamur arayım
:smiley:
Ne işin var otur murat evde

abi kusura bakma ama ne x5 ne de vitara sana dayanmaz... sen 0 l200e triger sıyıttırmış adamsın
sana çamur ne yapsın dağ taş ne yapsın :smiley:

taş yerine ulaştı merak etme :smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR