Şaşmazda; ali abi demek sanırımMonti' Alıntı:Teşekkürler bir gidip görüşsün bizim arkadaş. Aktaşogulları döşemeyi iyi anladım da "Sarsmazsa Ali abi" kısmını tam anlayamadım ??? ??? ??? : :
Evet tesekkurler.outlaw06' Alıntı:Şaşmazda; ali abi demek sanırım
outlaw06' Alıntı:Rakamı ısrarla bu yüzden sordum.17 yi geçmeyi düşünmüyorum artık.Birçok araç baktıktan sonra bu karara vardım.20 istiyorsa çıkamam.Geziye gelip gelmeme durumumu da biraz bu aracın fiyatına göre değerlendireceğim için fiyat önemliydi.teşekkürler abi
Sefer abi az evvel noterden geldim)) 10 dakika oldu büroya gireli.97 zj (orjinal, yapısız) 20 bin terledik.17 bin 18 bin inadımı kırmak zorunda kaldım.18 hatta 19 a kadar sayısız araç baktım, hepsi yıkık Nihayet aldım.resimleri yayınlıyorumttos' Alıntı:hem temiz olsun hemde 17 olsun biraz zor gözüküyor savas bey duzgun bir zj yi 20 den asagı bulabileceğinizi pek sanmıyorum birde aracda offroad donanımı varsa 25 e kadar da cıkabilir
Sağol abi.Biraz iğneleme var ama napalım 20 den aşağı temizini asla bulamayacağım gibi)diablo2barbar' Alıntı:Hayırlı olsun vatana millete :]]]
Sağol Hamdi abi, Allah razı olsunHmdTkmn' Alıntı:hayırlı olsun şavaş...
Hayırlı olsun Savaş hocam! Hemen yükseltme vinç zart zurt işlerine dalıyomusun şimdi ??? ;D ;D ;Doutlaw06' Alıntı:hemen dostlara servis