TEKNIKISLEM
SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Hayırlı Olsun,
Allah kaza bela vermesin.
Hayırlı Olsun,
Teşekkürler hocam.Arkadaşlar biliyor neredeyse 2 aydır arıyorum.Karşıma çıktı nihayet.Allah hepimize araçlarımızı kazasız belasız hayırlı eder inşallah...Fatih1453' Alıntı:Savaş hocam aracın hayırlı uğurlu olsun, çok da şık duruyor maşallah.
Hüseyin abi teşekkürler.Cümlemizin lastiğine taş değmesin diyecem ama sen raconu söyledin zatentiskeli' Alıntı:savaş kardeşim hayırlı olsun yeni aracın allah kaza bela vermesin lastiğine taş değmesin diyecem amma bizim racona ters
Teşekkürler Serkan ,Abi sen daha avatarı değiştirmedin Eski aşk başkamı?Serko' Alıntı:hadi hayırlı olsun Savaş
Sağol Sefer hocam.Hep beraber binmek gezmek nasip olsunttos' Alıntı:hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.
Abi duygusal boyuttayım şu an, cüzdanı bile verdik adama)) Ramazandan sonra inşallah. Lastik ,yükseltme ,vinç, kilit ,sepet ,sis.hepsi bu hayalimdekilerinHayırlısı bakalım.Monti' Alıntı:Hayırlı olsun Savaş hocam! Hemen yükseltme vinç zart zurt işlerine dalıyomusun şimdi ??? ;D ;D ;D
Sağol Metin abi ,araçlarımız hepimize kazasız belasız olsun inşallahTEKNIKISLEM' Alıntı:Hayırlı Olsun,
Sağolun Ömer bey.Ya yaaa sende nefes alırsın artık Hafiye gibi düşmüşsünüz peşime nerde ne yazdı satılık araçlara diye) Şaka bir yana sağolun .dopamin' Alıntı:Hayırlı olsun savaş bey iyi günlerde kullan satılık araç sahipleri derin bi nefes alırlar artık
Sağolun Bülent hocam hepinize çok teşekkürlerLion80' Alıntı:Hayırlı olsun Savaş bey. Allah güle güle binmek nasip etsin.
Teşekkürler hocam.Çok daha iyileri dostlara nasip olsun inşallah..yorgun savaşçı' Alıntı:hayırlı olsun kazasız belasız günler.
Durumları düzeltince böle yap aracı. Çok güzelmiş bu.outlaw06' Alıntı:Abi duygusal boyuttayım şu an, cüzdanı bile verdik adama)) Ramazandan sonra inşallah. Lastik ,yükseltme ,vinç, kilit ,sepet ,sis.hepsi bu hayalimdekilerinHayırlısı bakalım.
outlaw06' Alıntı:Teşekkürler Serkan ,Abi sen daha avatarı değiştirmedin Eski aşk başkamı?
outlaw06' Alıntı:hemen dostlara servis
Umutçum; Akçakocada kafanı çok şişirmişim kararsızlığımla alakalı.)) Nasıl bunalmışsan çok sevindin sağol dostum şaka yapıyorum...usilay' Alıntı:oh bee..! hele şükür abi kafana göre bir araç bulmana inan kendim almış kadar sevindim. kazasız belasız bol çamurlu ve huzurlu sürüşler dilerim