Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,650

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

ttos' Alıntı:
aynen ole abi oradan da bi akcakoca yaparız kuzu ustune balık :D :D :D
aslında güzel olur.bunu istersen temmuzda hendekte selman dede şenlikleri ve yağlı güreş etkinliğine denk getirebiliriz.
yeğenlerle birlikte tunada sahne alacak. cumartesiden çıkar çadır atarız olmazsa.

Etiketler

yarım saat yemege gıttım herkez gelmıs yazmıs gıtmıs teaa allahım ya

hamdı abı temmuzda yapalım o org.tunamızı destekleyelım hem havası olsun aslanımın

sefer abı cokmu pahalı o arac ama varya onun temızınden bulursam affetmeyecegım bu sefer

erhan abı benım bu borayı verıp oyle bı sey almam lazım sevmıyorum cunku bu aracı ya ınanın hıc tarzım degıl hemde hıc

mserdemir' Alıntı:
yarım saat yemege gıttım herkez gelmıs yazmıs gıtmıs teaa allahım ya

hamdı abı temmuzda yapalım o org.tunamızı destekleyelım hem havası olsun aslanımın

sefer abı cokmu pahalı o arac ama varya onun temızınden bulursam affetmeyecegım bu sefer

erhan abı benım bu borayı verıp oyle bı sey almam lazım sevmıyorum cunku bu aracı ya ınanın hıc tarzım degıl hemde hıc
aslında şuortak bölge organizesini'de aynı tarihte yapabiliriz.selman dede mesire yeri süper bir yer şenlikler cabası.
araç işine gelince chorekeden sonra bmw 7.30 aldım motorunuda kullanacam diye ful yaptırmıştım.gel gelelim sarmadı be abi.
biz ya dört çekere alışmışız yada yüksek oturmaya ;) içine hangi araç siniyorsa onu al derim.

son_kral_54' Alıntı:
aslında şuortak bölge organizesini'de aynı tarihte yapabiliriz.selman dede mesire yeri süper bir yer şenlikler cabası.
araç işine gelince chorekeden sonra bmw 7.30 aldım motorunuda kullanacam diye ful yaptırmıştım.gel gelelim sarmadı be abi.
biz ya dört çekere alışmışız yada yüksek oturmaya ;) içine hangi araç siniyorsa onu al derim.

öylede abı aracların cogu korkulu ruya bıde ortalık it dolu kıme ne guvenecegını bılmıyorsun allahdan arkaşlarımız eşımız dostumuz varda guvendıgımız onlara danısıp iş yapıyoruz

şükrüüüüüüüüüüü bana 2.4 lıbety bul

alüüüüüüüüüü nerdesınız yıne kımse yok herkez kayıpoldu

selim bride şlunlar bak hele[attachment=1]

131_0712_33_z+2007_ua_texas_adventure+2000_suzuki_grand_vitara.jpg

2.jpg

140909-2.jpg

140909.jpg

V?TARA1.jpg

evet benimde çok hoşuma gidiyor şu jlx bir zevkimi alayım sonra ya 2000 veya 2500 almayı düşünüyorum

ooo erhan abı hoşgeldın valla yarı yarıya karar kıldım ya http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68832.new#new bu arac

yada jeep 2.4 lıberty şükrü bana guzelını bulursa hele deyme keyfıme

yapılırsa mitsu harika ve çokta zevl alır keşke bizim son yaptığımız geleneksel gezimize gelebilseydiniz 4x4 yapılı pkapların ne kadar başarılı olduğunu görürdünüz bencede mitsuyla devam etmeyide düşün

sinan54' Alıntı:
yapılırsa mitsu harika ve çokta zevl alır keşke bizim son yaptığımız geleneksel gezimize gelebilseydiniz 4x4 yapılı pkapların ne kadar başarılı olduğunu görürdünüz bencede mitsuyla devam etmeyide düşün

şöyle bı durum var ben o aracı babama bırakmak ıstıyorum normalde o arac babamda duruyor ben bunu bıraktım onu aldım falan fılan ooo butun duzenn bozuluyor

o yuzden ben kendıme pıkap degılde hem arazıde hem sehırıcınde hemde uzun yolda kullanacagım bır arac ıstıyorum

erhan abı nerdesın yaf

aaaa sen ıngılız kemalı tanıyordun dımı ogun oglunu gormustuk ooo ıyı ıyı cok ıyı

selim al bir tane 2500 g.vitara veya 2000 bak işine gücüne bırak amrikan rüyasını sonra uyandığın zaman kabus oluyor ;D ;D ;D

sinan54' Alıntı:
selim al bir tane 2500 g.vitara veya 2000 bak işine gücüne bırak amrikan rüyasını sonra uyandığın zaman kabus oluyor ;D ;D ;D

ya valla korkutuyorsun benı aslında hamdı abının elınden almak lazım o aracı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR