Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,662

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

selam arkadaşlar nasılsınız.bende bugün efsane lada nivayı boluya uğurladım birazda bolu dağlarında esintiler yapsın.veeeeeeeeeee ünimog geldi artık erciyese tırmanma planım var ;D ;D ;D

Etiketler

tamertms' Alıntı:
selam arkadaşlar nasılsınız.bende bugün efsane lada nivayı boluya uğurladım birazda bolu dağlarında esintiler yapsın.veeeeeeeeeee ünimog geldi artık erciyese tırmanma planım var ;D ;D ;D

oooooooo hayırlı ugurlu olsunn yaf sırt şu camura gırmeme korkusu yuzunden sattın aracı ha ahahahaha

ıyı ıyı hadı bakalım verdın o sıslerıde dımı ne deyım ben sana

satma sebebim sizleri düşündüğüm için selim. çamurda ben gidiyorum siz gelemiyorsunuz vay kaldı vay uçuruma gidiyor benim arabam falan. ;D hiç olmazsa şimdi eşit şekilde çamura gireriz rav4 yeni makinam ;D suzukimi rav4 mü dedim herkes rav 4 ün peşine 4 suzuki bağlar çekersin dediler.ismide oradan geliyormuş rav 4 ;D ;D ;D

işin şakası biryana ilerleyen zamanlarda suzuki toplamayı düşünüyorum .aslında hazırı var ama hamdi abim arabasına kıyıp verirmi bilmem ;)

al al hamdı abının aracını al ne yapcaksın rav4 le ladayla gırmıyordun bı yere rav4 le nereye gıreceksın ;D ;D ;D tabıı testetdın hamdı abının arabayı o arabayı alıp başıma bela olacaksın

amma cok ısınız varmıs kımse yoktu bu gun oglen bı yemege gıttım geldım o arada cosmussunuz

neyse kendınıze ıyı bakın yarın gorusmek uzere

tamer kardesım yenıden hayırlı olsun aracın,allah kazasız belasız kullanmayı nasıpetsın benım kamyoneıtın arkasını sana tahsısedıyorum hangı gezıye geleceksen soyle kasaya atalım senın arabayı nııııııhaha aha aha ;D ;D ;D ;D ;D

selim iyi aklıma geldi .sen arabanın arkasına ağırlık istiyordunya işte rav4 dediğin gibi arkasına koyarız çamur falan ikimize vız gelir:smiley:

son_kral_54' Alıntı:
göl çok güzelmiş bea.burayada girermi benim suzi.
ayrıca bu turu ilerki haftalar için saklı tutalım. ;)
martın 1 yada 2. haftası ayarlıyalım hamdi abi boş vaktinde gelde füze rampasına dogru saralım hem keşif yaparız

tiskeli' Alıntı:
martın 1 yada 2. haftası ayarlıyalım hamdi abi boş vaktinde gelde füze rampasına dogru saralım hem keşif yaparız

hüseyin geçen resmini koyduğun kum ocağıyla bu füze rampası yakın mı ?

brothers' Alıntı:
dün resimlerini koyduğun kum ocağı daha cezbediciydi sanki
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]2-3 resim daha

100_3444.jpg

100_3444.jpg

100_3483.jpg

artık daha fazla resim ekleme istersen şimdiden kalkın gidiyoruz diyesim geldi ; harika görünüyor

hüseyin ilk fırsatta buraya bir organizasyon yapalım yalnız yollar kuru olsun bazı arkadaşlar çamura giremez gezininde onsuz tadı olmaz :D :D :D

füze üssü yenikent ile ayaş arasındaki dağda resimler bir ilerideki dağdan gökçebağ köyü sınırlarında kum ocakları gökçebağ köyünden 8 km aşağıda ılıca koyünde ılıca köyü sincan arası 40 km yani ankaraya yakın yerler

brothers' Alıntı:
hüseyin ilk fırsatta buraya bir organizasyon yapalım yalnız yollar kuru olsun bazı arkadaşlar çamura giremez gezininde onsuz tadı olmaz :D :D :D
;D ;D
erhan kendini hedef yaptırma bana ; :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri