Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 911,463

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

selim 2.4 liberty nin cevabını aldın sanırım ;)

bence madem bu kadar kafaya koydun 2000 model 4.7 grand alacaksın senin hakkından o gelir benimde hedefim o elim rahata gecince ama sakın 99 alma sanzıman farkı var ;)
tabii bu arada ben bir amerikancı olarak soyledim sinan bey in dedigi gibi japonlarda guzel fakat katılmadıgım tek bir konu gerek japon gerek amerikan bakım ve parca yonunden bence ikiside aynı ederleri buluyor maddi acıdan gerisi senin zevk ve hayal gucune kalmıs ;)

Etiketler

tamertms' Alıntı:
selam arkadaşlar nasılsınız.bende bugün efsane lada nivayı boluya uğurladım birazda bolu dağlarında esintiler yapsın.veeeeeeeeeee ünimog geldi artık erciyese tırmanma planım var ;D ;D ;D

tamer hayırlı olsun gule gule kullan bol camurlu yollarda camursuz bir sekilde :D

tiskeli' Alıntı:
martın 1 yada 2. haftası ayarlıyalım hamdi abi boş vaktinde gelde füze rampasına dogru saralım hem keşif yaparız
bu hafta sonu sakaryaya gidecem.aile fertlerini getirip 20 gün kadar misafir edecem.hafta sonlarıda onları bırakıp nasıl kaçacaksam bakacaz bir çaresine.yada babamı alırım yanıma beraber takılırız ;D
tamertms' Alıntı:
satma sebebim sizleri düşündüğüm için selim. çamurda ben gidiyorum siz gelemiyorsunuz vay kaldı vay uçuruma gidiyor benim arabam falan. ;D hiç olmazsa şimdi eşit şekilde çamura gireriz rav4 yeni makinam ;D suzukimi rav4 mü dedim herkes rav 4 ün peşine 4 suzuki bağlar çekersin dediler.ismide oradan geliyormuş rav 4 ;D ;D ;D
hayırlı olsun tamer. yani yine meydan okuma hee.dünde meydan okumuştun es geçtim sanma. ;)
sana yanlış bilgi vermişler aslanım. 4ün manası bir kaşık suda 4 saat uğraşır... :D :D :D

ankara , yalova , sakarya hepinize günaydın hayırlı işler

gunaydınnn gunaydınnnnnnn ankaranın sakaryanın yalovanın gezenbılırın guzel ınsanları

huseyın abı bu resımlerı koyuyorsun iş yerınde durmak ımkansızlaşıyor

hamdiiii abı ne zaman gıdıp ne zaman geleceksın sakaryaya

serkan şen' Alıntı:
Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar....Sakarya dan selamlar....

serkan abı sakaryadakı rescueteam da landrover dısco var ustu cadırlı falan sahıbınden.com dada ılanı var o aracı bılıyormusunuz nasıl bı arac temızmı ıyımı kotumu tavsıyedermısınız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR