bide az yakıp vergisi az olsunu eklememişsin.mserdemir' Alıntı:hoşgeldın hamdı abı
yav aslında ben derdımı tam anlatamadım oyle bır arac ıstıyorumkı 4*4 olsun bızım gırdıgımız arazılere gırebılsın ama sehırıcındede kullanabıleyım burdan edırneye canakkaleye rahat rahat gıdebıleyım jeep gıbı,ordada ufak tefek arazıye gıdeyım,bırazda gosterıslı olsun,arıza yapsın ama cok abartmasın ocagıma ıncıragacı dıkmesın
oyle bı sey ıste
son_kral_54' Alıntı:bide az yakıp vergisi az olsunu eklememişsin.
onun siparişini verdik 65786987 yılında teslim edecekler.sanada verelimmi sipariş
aslında selimin gözü benim araçda.brothers' Alıntı:selim vazgeç bu jeep sevdasından bak hepimiz japoncuyuz ve mutluyuz
son_kral_54' Alıntı:aslında selimin gözü benim araçda.
pazargünü çamurdaki resitalimi görünce,sat bana bunu demişti.
size afiyet olsun. hakkımı selime veriyorum.brothers' Alıntı:abi kuzuda yokmusun sen şimdi :-\
benim jantları calmış vayy uyanık vayyy ;Dmserdemir' Alıntı:cokmu abartı olur mesela bunların 2,7 lerı cok sık araba
saat 12 den sonra kolluğu anca alıyorum lakin kimse kalmamış oluyor.bende saat 2 ye kadar topiği koleçan ediyorum. ;Dmurat çelik' Alıntı:slm abiler nasılsınız görusmeyelii aksam kımse yoktu hayırdır yaa erkenden uykuyamı daldınız
mserdemir' Alıntı:cokmu abartı olur mesela bunların 2,7 lerı cok sık araba
hııı...olabilir tabii.sende memleket havası alacan dimi ?ttos' Alıntı:hamdi abi kuzuyu sakaryada yapalım hepberaber ;D
murat hosgeldin
murat çelik' Alıntı:slm abiler nasılsınız görusmeyelii aksam kımse yoktu hayırdır yaa erkenden uykuyamı daldınız
aynen ole abi oradan da bi akcakoca yaparız kuzu ustune balıkson_kral_54' Alıntı:hııı...olabilir tabii.sende memleket havası alacan dimi ?