Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,638

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

hamdi abi konuyla ilgili menü ve resimler tamamen hayal ürünüdür gerçekle hiçbir ilgisi yoktur ::smiley: ::smiley: ::smiley: zaten bizim grupta böyle şeyler yiyecek adamda yok sucuk ekmek neyimize yetmiyor zaten sende olmayınca o bile geçmez boğazımızdan ;D ;D ;D

Etiketler

tiskeli' Alıntı:
martın başlarında ayaş tarafına gitsek olmazmı mesela yenikentten başayaş füze rampası yolundan başayaşa oradan ankara istikametine 5 km gidip karayolları bölge md karşısından gökçebağ köyü bayram köyü ve ılıca köyü fotolarını yüklediğim eski kum ocakları bu köyde dönüşte ayaş yoluna çıkıp direkte gelinebilir ayaşın arkasından abdusselam dagındanda yenikente çıkılabilir bu yazdığım güzergahın manzarasıda güzeldir sincandan hesaplarsak gidiş donüş 150 km kadardır

dün resimlerini koyduğun kum ocağı daha cezbediciydi sanki

beyler neredesiniz ya bende kendi kendime yazar çizer oldum ::smiley: ??? ::smiley:

ya erhan kardeş mahvettiniz beni ya, kuzu çevirme-kuzu kuyuda fotoğraflar filan off perişanız bu kadar görselden sonra farkındasını dimi bunları yapmanız lazım ve bizide çağırmanız lazım ;D

sinan54' Alıntı:
ya erhan kardeş mahvettiniz beni ya, kuzu çevirme-kuzu kuyuda fotoğraflar filan off perişanız bu kadar görselden sonra farkındasını dimi bunları yapmanız lazım ve bizide çağırmanız lazım ;D

herzaman bekleriz ; zaten durum öyle gösteriyorki bundan sonra sizlerle ortak organizasyonlar da yapacağız

gunaydın ankara gunaydın sakarya :smiley:

erhan naaptın sabah sabah benim canımı bile cektirdiniz siz ne durumdasınız acaba zaten aksamda koyun saymaktan uyuyamadım :smiley:

bizim kolluk kuvveti gozukmuyor hayırdır ::smiley:

Sefer bey Ankara tayfası istirahata çekildi veya çaktırmadan kuzuyu mideye indiriyorlar ;D ;D ;D ;D ;D

gunaydınnn gunaydınnn off ya ısde bekledıgım sabah kuzulu muzulu,bu hafta sonu olmaz artık,hamdı bu kuzuları yıyıp yıyıp tunayla gurescem :smiley::smiley: bakalım yenebılecekmı abısını

erhan abı yaf ne yapcaz sımdı,bunları koymussun guzelde ya hafta sonu bı arıza cıkarda gıdemezsek gezıye,asarım kendımı ıntihaarrederım ıntiiihaarr terlı terlı su ıcerım zarar verırım bu bunyeye

huseyın abı ortalık bıraz yeşersın gıdelım o dedın yere cok guzel bır yere benzıyo

hamdı abı gelemıyor dıyede nıye boyle yapıyorsunuz sızde ha kuzular falan NEYIN INTIKAMI BU nıııahahahaa

sinan54' Alıntı:
Sefer bey Ankara tayfası istirahata çekildi veya çaktırmadan kuzuyu mideye indiriyorlar ;D ;D ;D ;D ;D

inanırım valla soz konusu erhan ve selimse ;D

mserdemir' Alıntı:
gunaydınnn gunaydınnn off ya ısde bekledıgım sabah kuzulu muzulu,bu hafta sonu olmaz artık,hamdı bu kuzuları yıyıp yıyıp tunayla gurescem :smiley::smiley: bakalım yenebılecekmı abısını

erhan abı yaf ne yapcaz sımdı,bunları koymussun guzelde ya hafta sonu bı arıza cıkarda gıdemezsek gezıye,asarım kendımı ıntihaarrederım ıntiiihaarr terlı terlı su ıcerım zarar verırım bu bunyeye

huseyın abı ortalık bıraz yeşersın gıdelım o dedın yere cok guzel bır yere benzıyo

hamdı abı gelemıyor dıyede nıye boyle yapıyorsunuz sızde ha kuzular falan NEYIN INTIKAMI BU nıııahahahaa

sen bırak kuzuyu koyunu da neye karar verdin xj mi zj mi wj mi? bizimde kafamızı bulandırdın :D

xj ve zj ye sıgmıyorum bılıyorsun hanı koltugu ındırsek falan belkı kurtarır ama oda asfaltda kurtarır arazıde kafamı yıne vururum ben,wj nın vergısı cok geldı 4.0 ı var 99 model onada sız yok dıyorsunuz ne yapacagımı sasırdım sımdılık l200 le devam bu caresızlık benı land rover dıscoya ıttı bırde onlara bakacagım

mserdemir' Alıntı:
xj ve zj ye sıgmıyorum bılıyorsun hanı koltugu ındırsek falan belkı kurtarır ama oda asfaltda kurtarır arazıde kafamı yıne vururum ben,wj nın vergısı cok geldı 4.0 ı var 99 model onada sız yok dıyorsunuz ne yapacagımı sasırdım sımdılık l200 le devam bu caresızlık benı land rover dıscoya ıttı bırde onlara bakacagım

disco larda guzel arac ama ben yine diyorum senin arac guzel hic fazla kurcalama bi muddet daha kendi aracını kullan ;)

selim bak hiç yüz yüze gelmedik ama araç konusunda sana japon diyorum bence bir araştır ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR