Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,618

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

selam herkeze ben reha
kuzu muzu yiyorsunuz sonrada kilo alıp arabalarınıza oturuyor otomatikman da arabanız ağırlaşıyor o yüzdenden ufacık çamurdan geçmeyi bırak yanına bile yaklaşamıyorsunuz.
tamer bu pazar hamdi abinin zorla geçtiği yerden hiç zorlanmadan geçecekmiş.
selim sen zaten sizin sitenin otoparkında gez arabanla orası kuru zemindir :smiley: aman pazar günü oraya geleyim deme muhteşem aracınla seni çekmekten biz çamura giremeyiz vallaa:smiley:
bu arada cesareti olanları bekleriz pazar günü saat 14-00 da.

martın başlarında ayaş tarafına gitsek olmazmı mesela yenikentten başayaş füze rampası yolundan başayaşa oradan ankara istikametine 5 km gidip karayolları bölge md karşısından gökçebağ köyü bayram köyü ve ılıca köyü fotolarını yüklediğim eski kum ocakları bu köyde dönüşte ayaş yoluna çıkıp direkte gelinebilir ayaşın arkasından abdusselam dagındanda yenikente çıkılabilir bu yazdığım güzergahın manzarasıda güzeldir sincandan hesaplarsak gidiş donüş 150 km kadardır

100_3433.jpg

brothers' Alıntı:
tuna nerelerdesin sesin çıkmaz oldu ?
.şu selimin sırtınıda yere getirmek lazım.bu yüzden tunaya komando eğitimi aldırıyorum,gerçi selimin bir numaralı adamıya yapcez birşeyler ;)
brothers' Alıntı:
bu konuyla bizzat ilgileneyim bari işin ucunda kuzu var
ayıp olmuyormu beyler.ben bu hafta sakarya yolcusuyum dedim hemen kuzuyu koydunuz ortaya. ???
bak selim seni uyarıyorum ağırlığını çek geri,yoksa bidahada çıkarmam seni çamurdan,mamurdan. :mad:

tiskeli' Alıntı:
martın başlarında ayaş tarafına gitsek olmazmı mesela yenikentten başayaş füze rampası yolundan başayaşa oradan ankara istikametine 5 km gidip karayolları bölge md karşısından gökçebağ köyü bayram köyü ve ılıca köyü fotolarını yüklediğim eski kum ocakları bu köyde dönüşte ayaş yoluna çıkıp direkte gelinebilir ayaşın arkasından abdusselam dagındanda yenikente çıkılabilir bu yazdığım güzergahın manzarasıda güzeldir sincandan hesaplarsak gidiş donüş 150 km kadardır
göl çok güzelmiş bea.burayada girermi benim suzi.
ayrıca bu turu ilerki haftalar için saklı tutalım. ;)

Günaydın Arkadaşlar...

hava Ankarada da soguktur..kar var mı ?

son_kral_54' Alıntı:
ayıp olmuyormu beyler.ben bu hafta sakarya yolcusuyum dedim hemen kuzuyu koydunuz ortaya. ???
bak selim seni uyarıyorum ağırlığını çek geri,yoksa bidahada çıkarmam seni çamurdan,mamurdan. :mad:

o kuzu görsel zenginlik açısından abi yoksa ne işimiz olur kuzu çevirmeyle biz aslında kuyu kebabı yapacağız ;D ;D ;D

2.jpg

1.jpg

3.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR