mserdemir' Alıntı:sen nasıl dersen farkyapmaz bana
brothers' Alıntı:ben kaçtım akşam görüşürüz
.şu selimin sırtınıda yere getirmek lazım.bu yüzden tunaya komando eğitimi aldırıyorum,gerçi selimin bir numaralı adamıya yapcez birşeylerbrothers' Alıntı:tuna nerelerdesin sesin çıkmaz oldu ?
ayıp olmuyormu beyler.ben bu hafta sakarya yolcusuyum dedim hemen kuzuyu koydunuz ortaya. ???brothers' Alıntı:bu konuyla bizzat ilgileneyim bari işin ucunda kuzu var
göl çok güzelmiş bea.burayada girermi benim suzi.tiskeli' Alıntı:martın başlarında ayaş tarafına gitsek olmazmı mesela yenikentten başayaş füze rampası yolundan başayaşa oradan ankara istikametine 5 km gidip karayolları bölge md karşısından gökçebağ köyü bayram köyü ve ılıca köyü fotolarını yüklediğim eski kum ocakları bu köyde dönüşte ayaş yoluna çıkıp direkte gelinebilir ayaşın arkasından abdusselam dagındanda yenikente çıkılabilir bu yazdığım güzergahın manzarasıda güzeldir sincandan hesaplarsak gidiş donüş 150 km kadardır
son_kral_54' Alıntı:ayıp olmuyormu beyler.ben bu hafta sakarya yolcusuyum dedim hemen kuzuyu koydunuz ortaya. ???
bak selim seni uyarıyorum ağırlığını çek geri,yoksa bidahada çıkarmam seni çamurdan,mamurdan.
mdr' Alıntı:Günaydın Arkadaşlar...
hava Ankarada da soguktur..kar var mı ?