Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,638

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

ttos' Alıntı:
disco larda guzel arac ama ben yine diyorum senin arac guzel hic fazla kurcalama bi muddet daha kendi aracını kullan ;)

gidişat onu gosterıyor zaten

sinan54' Alıntı:
selim bak hiç yüz yüze gelmedik ama araç konusunda sana japon diyorum bence bir araştır ;)

hocam zaten l200 2004 4*4 um var ama ben jip istiyorum kamyonet degılde

Etiketler

ok işte toyota serisi araçlar, suziki ve m.pajero gibi 4x4 araçlar ;) bu arada japonların sadece kamyonetleri yok ;D

sinan54' Alıntı:
ok işte toyota serisi araçlar, suziki ve m.pajero gibi 4x4 araçlar ;) bu arada japonların sadece kamyonetleri yok ;D

pajeroyu cok araştırdım ama pajeroda parca sıkıntısının cok oldugu soylenıyor ve bırde pajero cok dengesız bır arac en ufak yerde tosba gıbı devrılıyo

toyotoda cok pahalı gelıyo yanı anlacagınız hepsıne bır kulp takılıyo

Yani armuda saplı..üzüme çöplü durumları.. ;D ;D

Bende sinan gibi düşünüyorum..Japonlar arazi araçları konusunda bir ekol..bir "uzman"...kim ne derse desin..

mdr' Alıntı:
Yani armuda saplı..üzüme çöplü durumları.. ;D ;D

Bende sinan gibi düşünüyorum..Japonlar arazi araçları konusunda bir ekol..bir "uzman"...kim ne derse desin..

dogru haklısınız arazıde japon harıka bende kullandıgım ıcın bılıyorum

aman ne bılım ya artık kafam beynım bulanıyor dıyecek bır sey bulamıyorum

bak ben bir fanatik olduğum için pek kimseye şunu al demem çünkü benim diyeceğim amrka suziki olur her yöndede makul bir araç

sinan54' Alıntı:
bak ben bir fanatik olduğum için pek kimseye şunu al demem çünkü benim diyeceğim amrka suziki olur her yöndede makul bir araç

gecen hafta suzukının ne oldgunu hamdı abı gosterdı bıze tabı pılotluguna dıyecek hamdı abının ama suzukınınde hakkı yenmez

mesela bu arac benım cok hoşuma gıttı fakat korkutuyor cunku bu araclar hakkında hıc bır bılgım yok parcası varmı ucuzmu pahalımı cok arıza yapan aracmı

blank.gif

blank1.gif

blank2.gif

selam ankara,sakarya hattına. ahanda ben geldim.
selim kafan fazla karışıyorsa.azbişey yükseltme ve mtr lastik tak gitsin. göreceksin canavar olacaktır l200

son_kral_54' Alıntı:
selam ankara,sakarya hattına. ahanda ben geldim.
selim kafan fazla karışıyorsa.azbişey yükseltme ve mtr lastik tak gitsin. göreceksin canavar olacaktır l200

hoşgeldın hamdı abı

yav aslında ben derdımı tam anlatamadım oyle bır arac ıstıyorumkı 4*4 olsun bızım gırdıgımız arazılere gırebılsın ama sehırıcındede kullanabıleyım burdan edırneye canakkaleye rahat rahat gıdebıleyım jeep gıbı,ordada ufak tefek arazıye gıdeyım,bırazda gosterıslı olsun,arıza yapsın ama cok abartmasın ocagıma ıncıragacı dıkmesın

oyle bı sey ıste

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR