Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,580

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

ipe değil çamura götürecez ;D ;D ;D söyleyimi hamdi abiye ne dediğini haberin olsun abi haaaaa
hamdi abi selim kepçe kiralayıp senin kalman için özel parkurlar hazırlayacakmış ;D ;D ;D yaşasın kötülük bundan sonra böyle hehehehehe

Etiketler

tamertms' Alıntı:
ipe değil çamura götürecez ;D ;D ;D söyleyimi hamdi abiye ne dediğini haberin olsun abi haaaaa
hamdi abi selim kepçe kiralayıp senin kalman için özel parkurlar hazırlayacakmış ;D ;D ;D yaşasın kötülük bundan sonra böyle hehehehehe

tamer bız senle aynı saftayız ıkımzıde kaldık ıkımızde magduruz bız bunlara bı alı cengız oyunu yapalım bence zaten bızım elebaşı raha oldukdan sonra işimiz yuzde 80 azalır bız ne yapcaksak yaparız o verır gazı oh mısss mısss

ortala gec ortala hec ahhahahaa ;D ;D ;D ;D :D :D ;D ;D

okey anlaştık ikimizde aynı saftayız ama hem fikir olmadığımız bir konu var .ben kalmadım çamurda falan, varsa delilin : sun .bekliyorum :D ikinci bir konu rehaya haber veriyorum ara gazlarını melodili bir şekilde versin ;D gurup coşacak..........

selim ile tamer
tencere yuvarlanmıs kapagını bulmus ;D
yada
şıracının sahidi bozacı ;D
yok aynı saflarda imislerde mıs da mus da bi daha olsa yine yaparımmısda ;D ;D ;D
ortalıgı velveleye verin o kadar iddia edin ondan sonra biri camura girmesin digeri daha baslangıcta batsın yuuuhhhhh sizeeee :D :D :D

tamertms' Alıntı:
depolara şeker atarsan seni kim çekecek selim ;D ;D ;D benimki lpg li gerçi bana atamazsın ;D ;D ama selim bu yapar benzinli araçlara kesme şeker lpli lere toz şeker atar hahahaha

;D ;D ;D

ttos' Alıntı:
gecmis olsun erhan nasıl gitti kanal tedavisi?

teşekkür ederim sefer
anestezi tutmadıki 3 defa iğne yapıldı yinede uyuşmadı o yüzden perşembeye kaldı

brothers' Alıntı:
teşekkür ederim sefer
anestezi tutmadıki 3 defa iğne yapıldı yinede uyuşmadı o yüzden perşembeye kaldı
o vucuda 3 iğne ne derki :D
mserdemir' Alıntı:
benım agzım yandı o ısden

ama olsun her zaman varımm ya şaka bır yana bız erhan abıyı sokacakdık oraya iş araba falan dedı gıttı gelmedı ,kendımı bır kere daha taktırettım cıkmayacagını bıle bıle soktum o aracı oraya
mühim olan arenaya çıkmak,batmak veya çıkmak önemli değil.figüran olma yeter ;D ;D ;D bazıları gibi...
mserdemir' Alıntı:
tamer bız senle aynı saftayız ıkımzıde kaldık ıkımızde magduruz bız bunlara bı alı cengız oyunu yapalım bence zaten bızım elebaşı raha oldukdan sonra işimiz yuzde 80 azalır bız ne yapcaksak yaparız o verır gazı oh mısss mısss

ortala gec ortala hec ahhahahaa ;D ;D ;D ;D :D :D ;D ;D
yani kara panter,erhana,tiskeliye,murata,bana,en önemlisi sefere meydan okumak haa. bence bunu bidaha düşünün
reha neki siz önce seferi susturun :D

brothers' Alıntı:
teşekkür ederim sefer

çok gecmıs olsunn allah acıl sıfalar versın abı

son_kral_54' Alıntı:
o vucuda 3 iğne ne derki :Dmühim olan arenaya çıkmak,batmak veya çıkmak önemli değil.figüran olma yeter ;D ;D ;D bazıları gibi...yani kara panter,erhana,tiskeliye,murata,bana,en önemlisi sefere meydan okumak haa. bence bunu bidaha düşünün
reha neki siz önce seferi susturun :D

haha haklısın abı ne deyım bende kıme guvenıp kıme meydan okuyorum dımı o gun cumara gırmedı bıle

benım fıkrım geldı bu pazar gunu ıcın

ıyı bır sekılde organıze etsek bu hafta sonu pazar gunu kuzu cevırme yapsak,yapabılecek babayıgıt varmı bılmıyorum ama ben cumartesı gunune fedaedebılırm pazar gunu kuzu cevırme ıcın

bu ısı konusalım kım gelır kım gelmez elmadagısıne donmesın

kuzu cev?rme.jpg

tamertms' Alıntı:
erhan abi çok geçmiş olsun.dişleri halletde kuzu yiycez .selim sözverdi ;D

ciddi ciddi yapsak şu ısı offraod gıbı degılde herkezın aılesıle gelecegı kış pıknıgı tadında olsa mesela hıc zorlamadan ordan burdan gecmeden evırgana gıdebılırız ormanların oldugu yere

OOOOOOOOOOOOOO tuncer abım gelmıs hos geldın abı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR