Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,478

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

bu arada biryere kaybolmayın ben bi kanal tedavisi yaptırıp geliyorum :'( :'( :'(

Etiketler

brothers' Alıntı:
aramıza çabuk döndüğüğne sevindim ; cumartesi gecesi sizin o taraftan intikam naraları atan biri vardı ses bizim oradan bile duyuluyordu gördün mü kim olduğunu ;D ;D ;D

ama varyaaa erhan abı elıme dusersınnn ahhh ahh o zaman sorarım ben sana :smiley:

depolara şeker atarsan seni kim çekecek selim ;D ;D ;D benimki lpg li gerçi bana atamazsın ;D ;D ama selim bu yapar benzinli araçlara kesme şeker lpli lere toz şeker atar hahahaha

hmm dizel leri unuttuk onlarada,sana cumartesi günü aldığım bonibonlar vardıya hatırladınmı ,hani ağlıyordun bende sana bonibon almıştım .işte o bonibonlarıda dizellere kullanırsın ;D ;D ;D

yaa tamer varyaaa elıme duseceksınız bır gun
gercı sen ne duseceksın sanın batman yuzunden geldık bu hala o kıytırık yerde bamasaydın bunların hıc bırı olamaycakdı :smiley::smiley::smiley:

ben batmadımki orada çamurun suçu lastiğimi sardı...birde takviye falan bağlı değildi yoksa oralar bana neki düz asfalt gibi görüyorum ben oraları :D :D :D bana zorlu etap bulun arkadaşlar traktörün falan giremediği yerleri gösterin :D :D :D

gunaydın arkadaslar

hani bikac yorum yazacaktımda yazacakda bisey bulamıyorum artık selim durumun gercekten cok kotu fena :D

son_kral_54' Alıntı:
bu arada videoyu güncelleyelim.
http://www.dailymotion.com/video/xh3xz5_vytara-abycym-boru-deyyl-h-tekmen_auto
anlamadığım hadi iki araç birşeyler yapıyorda öbürleri ne yapıyor.figüranmı acaba :D ;D ;D

abi ibret i alem icin her yeni sayfya guncellemek gerek ;D ;D ;D

tamertms' Alıntı:
ben batmadımki orada çamurun suçu lastiğimi sardı...birde takviye falan bağlı değildi yoksa oralar bana neki düz asfalt gibi görüyorum ben oraları :D :D :D bana zorlu etap bulun arkadaşlar traktörün falan giremediği yerleri gösterin :D :D :D

tabı tabı cevır kazı yanmasın ya basıma ne geldıyse rehayla senın yuzunden geldı sen rahanın gazına geldın daldın o camura ben senın gazına geldım laf soyledık hamdı abıye hamdı abıde boyumuzun olsunu aldı

rehaa hep senle tamer yuzunden

ttos' Alıntı:
gunaydın arkadaslar

hani bikac yorum yazacaktımda yazacakda bisey bulamıyorum artık selim durumun gercekten cok kotu fena :D

harbı yazacak bı sey kalmamıs dımı ne yazacaksınkı daha yaf bır hafta sonu camura batmamla gectı ha bundan sonra sız sıkınla soyleyın ben gıdıp orda camura batayım vıdeoya cekıp yukleyım haha nası ıyı fıkır dımı ;D ;D ;D ;D

mserdemir' Alıntı:
gunaydınn gunaydınnnn hayırlı işlerr olsun efenımmm
selim bey nasıllar acaba? sağlık sıhhat yerindedir inşallah.ben dostlarıma bi zaval gelsin istemem.
mesela şuan erhanın iniltilerini duyar gibiyim ;D ;D ;D allah kurtarsın diş ağrısından...

ttos' Alıntı:
;D ;D ;D

selim sen bi muddet bora ile takıl yazık o l200 e :D

ya yemısım borasını falan benım kocaoglan yeter bana hıc olmazsa oraya gırdı paşa paşa oraya gırmeye korkan lada nıvalı arkadaşlarmızda var baksana korkudan sattı arabayı hahahahahahaaaa

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR