her an onuda of road donanımlı vitarayla görürsen şaşma,brothers' Alıntı:arkadaşlar bugün selimden haber alan varmı ; duyduğuma göre bir sensei ve mitsu l200 ile gözlerden uzak bir yerde inzivaya çekilmiş hamdi abiye bileniyormuş ;D ;D ;D
yok sadece ben ilk dalmıyacam sizin geçmenizi bekleyecem.sizler geçemezseniz ben deneyecem.tamertms' Alıntı:aaaa hamdi abi sende öyle giremem çıkamam dersen yani bilmiyorum ;D ;D ;D yoksa sen birazcık korktunmu hamdi abi dün ki çamurdan sen gir abi evelallah biz varız kaldığın yerden çıkartırız ;D
güzelmiş ora.tiskeli' Alıntı:bu gün ayaş ılıca köyü arkasında 100-200 dönüm kadar büyüklüğünde ekskiden kum ocağı olan ama simdi boş büyük küçük tepelerden oluşan her arazi aracının kendi kapasitesini deneyebileceği arazide bir kaç saat isuzuyla oynadık[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]
nerede bu millet yahu selim'e mi uydunuz ? ;D ;D ;Dtamertms' Alıntı:SON DAKİKA:
az önce selimle görüştüm çok perişan olduğunu söyledi ;D ;D rakı ve nevaleleri alıp kaldığı yerde oturmuş tek başına içiyormuş ;D ;D ;D
tiskeli' Alıntı:bu gün ayaş ılıca köyü arkasında 100-200 dönüm kadar büyüklüğünde ekskiden kum ocağı olan ama simdi boş büyük küçük tepelerden oluşan her arazi aracının kendi kapasitesini deneyebileceği arazide bir kaç saat isuzuyla oynadık[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]
mserdemir' Alıntı:günaydınnnn günaydınn gezenbılırın guzel ınsanlarıı
cok ozlemısım hepınızı ;D ;D ;D
(ıntıkam ateşı ıle yanıyorum ulennnnnnnnnnnnnnnnn ;D ;D)
mserdemir' Alıntı:ıyıyım ıyıyımm sakınleştım bıraz ;D ;D,
aracların deposuna şeker atmak hangıa racın depo kapagı nerden acılıyo ona bakıyorum hep bırlıkde gezıye gıttıgımızde butun arabaların depolarına sekeratcam dolasıyla gezıyı bır tek benım arac sağsalım bıtırmıs olacakkkk nııııııııııııhahahahaha yaşasın kötuluk
laf aramızda kalsın ama
mserdemir' Alıntı:cumartesı aksamı ıyı aksamlar dıyemeden ınternet kesıldı. bırde mısafırlıkdeydım adamlarada ayıp oldu sızede ayıp oldu onun ısın kusura bakmayın