Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,478

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

murat çelik' Alıntı:
afiyet olsun ne demek birdaha yaparız bugun ilgılenemedım kusura bakmayın yeter

olurmu öyle şey ne kusuru ; keşke işimiz olmasaydıda doya doya içseydik

arkadaşlar malum ben sabah işten çıktım ve iki saat anca uyudum. gerçektende muhabbetinize doyum olmuyor.
güzelbir gün ve geceydi. arkadaşlığın süper,espirinin ve tatlımı, tatlı atışmanın bol olduğu bu ortamdan ayrılmak istemesemde göz kapaklarım buna müsade etmeyecek.kalanlara iyi muhabbetler.kendinize iyi bakın. iyi geceler. :smiley:

son_kral_54' Alıntı:
arkadaşlar malum ben sabah işten çıktım ve iki saat anca uyudum. gerçektende muhabbetinize doyum olmuyor.
güzelbir gün ve geceydi. arkadaşlığın süper,espirinin ve tatlımı, tatlı atışmanın bol olduğu bu ortamdan ayrılmak istemesemde göz kapaklarım buna müsade etmeyecek.kalanlara iyi muhabbetler.kendinize iyi bakın. iyi geceler. :smiley:

bende kaçar kalanlara iyi muhabbetler

hamdi abi bugunkü batıkentteki video yu ne zaman yayınlayacakın biran önce yayınlada bakalım.ayrıca selimin vidosunuda yayınla hani selim kalmış sen çekmiştinya sekiz dokuz defa :smiley:

hamdi abi video yu izledim süper olmuş ve şunu itiraf edeceğim yaşım tutuyor :smiley: bana.tamare ve selime artık ne kapağı dereniz o oldu valla.
hamdi abi yaktın bizi sana çamur bulacaz ama :smiley:
tekrar tebrik ederim tatlıyı hak ettin abi tatlın benden...
bu arada da kameramanda tatlıyı hak etmiş valla güzel görüntüler için teşekkürler.

SON DAKİKA:
az önce selimle görüştüm çok perişan olduğunu söyledi ;D ;D rakı ve nevaleleri alıp kaldığı yerde oturmuş tek başına içiyormuş ;D ;D ;D

arcfreha' Alıntı:
hamdi abi video yu izledim süper olmuş ve şunu itiraf edeceğim yaşım tutuyor :smiley: bana.tamare ve selime artık ne kapağı dereniz o oldu valla.
hamdi abi yaktın bizi sana çamur bulacaz ama :smiley:
tekrar tebrik ederim tatlıyı hak ettin abi tatlın benden...
bu arada da kameramanda tatlıyı hak etmiş valla güzel görüntüler için teşekkürler.
karar aldım artık rizikolu yerlere girmeyecem ;) bide dillere düşmek var. ;D ;D ;D

aaaa hamdi abi sende öyle giremem çıkamam dersen yani bilmiyorum ;D ;D ;D yoksa sen birazcık korktunmu hamdi abi dün ki çamurdan :D :D :D sen gir abi evelallah biz varız kaldığın yerden çıkartırız ;D

tamertms' Alıntı:
SON DAKİKA:
az önce selimle görüştüm çok perişan olduğunu söyledi ;D ;D rakı ve nevaleleri alıp kaldığı yerde oturmuş tek başına içiyormuş ;D ;D ;D
;D ;D ;D

daha cok icer selim coookk :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR