Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,478

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

son_kral_54' Alıntı:
son zamanların meşhur bir lafı vardı naydi o yaa.
hıh bana heryer trabzon ;) keşke daha erken saatte söyleseydin demedende edemiyecem..

abi sucuk ekmek tatlı konusumu ???
yoksa
bunları selim hallettikten sonra aynı yere hepberaber gidebilme konusumu?
hani selim bu aksam sucuk ekmek tatlı konusunu cozebiliyorsa zaten hepberaber olursak degil ora biz(demiyim siz) nerelere girersiniz Allah bilir :D

murat çelik' Alıntı:
slm beyler okuyarak geldım uzun surdu vidyoyu seyredemedım hazırlık felan dıyor nedenkı
;Dhamdi abi helal sana yıne dagıtmısın grubu helal içim gitdi gelemedim yaaa :p

videoyu izlemene gerek yok selimin resmi herşeyi özetliyor ;D ;D ;D

brothers' Alıntı:
bu arada sağ altta bende çıkan sarı !!! reklam sizdede çıkıyormu :smiley: :smiley: :smiley:
çıkmıyor sanırım pekde farketmedim.
ttos' Alıntı:
murat izleme tepeden tepeden bizi gel asagılara :smiley:
öncebir ders için sayfaları okusun.ya sınava tabi tutarsak :D

sefer muratın iş yerindençıkarken sanki erhanda çıkamazsın o çamurdan dedi gibime geliyor.sende duymuşmuydun ?

son_kral_54' Alıntı:
çıkmıyor sanırım pekde farketmedim.öncebir ders için sayfaları okusun.ya sınava tabi tutarsak :D

sefer muratın iş yerindençıkarken sanki erhanda çıkamazsın o çamurdan dedi gibime geliyor.sende duymuşmuydun ?
tabiki önce okumak lazım ama bu özetden şunu cıkardım konusanlar mutlat susmuşlar hamdi abi yine ders vermıs ;D

son_kral_54' Alıntı:
çıkmıyor sanırım pekde farketmedim.öncebir ders için sayfaları okusun.ya sınava tabi tutarsak :D

kim demiş duymadım ben ;D ;D ;D abi inanma her söylenene olurmu öyle şey sana hangi yol dayanmış ::smiley: ::smiley: ::smiley:

son_kral_54' Alıntı:

duydum duydum abi duymazmıyım hatta murat telefonun acık olsun falan deniyordu ;)
murat çelik' Alıntı:
tabiki önce okumak lazım ama bu özetden şunu cıkardım konusanlar mutlat susmuşlar hamdi abi yine ders vermıs ;D
;D ;D ;D

bu arada selim gitti uyuyor herhalde biraz sessiz olalım uyanmasın onun için zor bir gündü ::smiley: ::smiley: ::smiley:

bu arada selim kayboldu.
belkide elinde kalem kağıt mesajların notunu tutuyordur saati,saatine,dakkası,dakkasına.
eğer eline bir koz geçerse varya ankarayı terketmeliyiz ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR