Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,644

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Gerçekten kararlaştıralım nerde olacak , olacakmı , olacaksa saat kaçta vs..

Etiketler

mjeliada' Alıntı:
Gerçekten kararlaştıralım nerde olacak , olacakmı , olacaksa saat kaçta vs..

olacak olacak kesın olacakda saat kacta nerde buluşcaz kac kısı gelecek o bellı degıl ama kesın olacak hıc kımse gelmezse ben kendım gıtcem

İyi akşamlar...

Bi okuyalım bakalım şuraları "how is it goin'?" ;D

sinan54' Alıntı:
selam arkadaşlar
ismail ağbi bence ankara,bolu,düzce,zonguldak ve artık siz ekleyin ortak bir karar alınıp herkese orta veya yaklaşık bir mesafede tanışmak için bir kamp düzenlenebilir... aslın bu konu hakkında beyin jimnastiği yapalım derim bilmem arkadaşlar neder

Düzce olur.. Çokta güzel olur bence... Orda Serkan, Zafer, İsmail var... Düzce Rescue Team. Bize organizede yardımda ederler...

son_kral_54' Alıntı:
ben yazarken sinanbey yazmış bile.tecrübe işte.
aslında ben nallıhan sarıyar barajının uzantısı dere yatağı biliyorum.hem ofroad,hem balık,istenirse domuz avı bile olabilecek yer.odunu ve çadır kurmaya müsait.

Abi buda güzel fikir, bol ve yüksek ağaçlı bi yer olsunda lütfen...

mserdemir' Alıntı:
2023 yılına kadar enerjide 300 milyar dolarlık yatırıma hazırlanan Türkiye'de enerjinin geleceği verimlilikten geçecek.

Enerji Bakanlığı, Çevre ve Orman Bakanlığı, Devlet Planlama Müsteşarlığı ve Büyükşehir Belediyeleri gibi bir çok kurum ortaklığı ile hazırlıkları tamamlanan Strateji Belgesi'nde toplumsal hayatı değiştirecek radikal değişikliklere yer veriliyor.

15 yaşın üzerine ek vergi

15 yıllık araca yüksek vergi Araçların vergilendirme sistemi sil baştan yenilenecek. Yakıt tasarrufu az araçlara teşvik verilecek. Emisyonu oranı az olan araçlara Motorlu Taşıt Vergisi (MTV) indirimi yapılacak. Ancak 15 yaş üzeri araçlarda kademeli olarak MTV artırılacak.

hadı hayırlı olsun bakalım ne olacakkk

küfüretmek ıstemıyorum küfüretmek ıstemıyorum
küfüretmek ıstemıyorum küfüretmek ıstemıyorumküfüretmek ıstemıyorum küfüretmek ıstemıyorumküfüretmek ıstemıyorum küfüretmek ıstemıyorumküfüretmek ıstemıyorum küfüretmek ıstemıyorumküfüretmek ıstemıyorum küfüretmek ıstemıyorumküfüretmek ıstemıyorum küfüretmek ıstemıyorumküfüretmek ıstemıyorum küfüretmek ıstemıyorumküfüretmek ıstemıyorum küfüretmek ıstemıyorumküfüretmek ıstemıyorum küfüretmek ıstemıyorumküfüretmek ıstemıyorum küfüretmek ıstemıyorumküfüretmek ıstemıyorum küfüretmek ıstemıyorumküfüretmek ıstemıyorum küfüretmek ıstemıyorum

http://ekonomi.milliyet.com.tr/15-yasin-uzerine-ek-vergi/ekonomi/ekonomidetay/16.02.2011/1352937/default.htm

offf............

V8 eskiye bindirmeyecekler anlaşılan..... :smiley:

İllada yeni 1.6 al diyorlar da, para nerde ;D

mserdemir' Alıntı:
0 arac satılsın dıye koçlara sabancılara şakşakcılık yapcaz dıye ne ..k yıyeceklerını sasırdırlar yazık bu vatandasa bea haın herıfler

al bendende o kadar...

ne güzel dedin yav...

girdap' Alıntı:
sefer bey burda cay içiyoruz selim gelmedin sen kardeşşş ;)

ben büyük ihtimal yarın yanına geliyorum şükrü...
zati ziyaret etmek istiyordum, mazerette çıktı...

ankara dışına xj lazım... sipariş geldi :smiley:

birazcık iyi hissedersem gelicem...

mserdemir' Alıntı:
varım kesınlıkle arac cıkmıyo oyle bır camur yok yagmur suyuda yoldan gecıyo yanı yolu tam ortan boluyo bataklık gıbı oluyo cok fena toprak kıpkırmızı ve tam macun kıvamında

tamam işte açıkmış yol, nevarki bunda ;D ;D

caroline 1, hürrem 2...............

Ne cadı ka@ılarmış şunlar be... :mad:

ömrümü yediniz lan ömrümü ;D

sinirleniyorum, gıcık oluyorum... ;)
;D ;D En iyisi ben home Tv' de yemek tarifi seyredeyim... ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR