Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,629

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

hayır sankı az vergı alıyorlarmıs gıbı bırde ek vergı dıyorlar 16 yasındakı araba normalde vergıden muaf olması gerekırken bırde ek vergı alacak utanmaz herıfler

0 arac satılsın dıye koçlara sabancılara şakşakcılık yapcaz dıye ne ..k yıyeceklerını sasırdırlar yazık bu vatandasa bea haın herıfler

Etiketler

şimdi belso dan cıkıp merkeze gecicektim yani onunden gecicem ugrarım belkim cay ve simit e sukru bey :smiley:

yılladır var unatıkan saolsun onun yolunda ilerliyorlar 15 000 tl arac al 1000 tele vergi öde öbür taraftan 150,000 euroluk arcta 600 tl vergi öder aslın kontak kapatsan abi dişimizi sıksak 10 ğün arac kullanılmasa varya ozmn görürler

mserdemir' Alıntı:
hayır sankı az vergı alıyorlarmıs gıbı bırde ek vergı dıyorlar 16 yasındakı araba normalde vergıden muaf olması gerekırken bırde ek vergı alacak utanmaz herıfler

0 arac satılsın dıye koçlara sabancılara şakşakcılık yapcaz dıye ne ..k yıyeceklerını sasırdırlar yazık bu vatandasa bea haın herıfler

selim benim anladıgım 16 yas uzeri araclara yeni vergi duzenlemesi yapılacagı yani enerji tasarrufu adı altında daha az havayı kirleten cevreci aracların vergisini daha dusuk odeme olayı ama tabii ne kadar duser onu bilemem

ttos' Alıntı:
şimdi belso dan cıkıp merkeze gecicektim yani onunden gecicem ugrarım belkim cay ve simit e sukru bey :smiley:

ohh ohhh cıkın gezın tabı ohh

ya sefer abı memlıkde bızım cıftlık var anayoldan ayrılan yolu 300 metre kadar,oraya bızım arac bıle cıkamıyor bır ekıp gondersende beledıyenın artık tasını cakılını oraya dokseler veya bır yol,bısey yapsalar,bı el ayak olda onu halletsek abı yaf

girdap' Alıntı:
sefer bey burda cay içiyoruz selim gelmedin sen kardeşşş ;)

benım cıkmam cok zor ızın bıttı mahkum kaldık buraya bıldıgınız gıbı degıl

bızım şu tarlanın yolunu sefer abıyle konusalım bı ara fen ıslerınden yapsa yapsa sefer abı yapar

sefer bey diyorkii ne güzel offroad a senin oraya gidelim hazır ciflikte varmış hemen selim orda bize nevalemizi hazır lar bu arada bizde offroad mızı yaparız yoluda acarız diyor dedi ben demedim o dedi bilmem anlatabildimmi gülüyor

girdap' Alıntı:
sefer bey diyorkii ne güzel offroad a senin oraya gidelim hazır ciflikte varmış hemen selim orda bize nevalemizi hazır lar bu arada bizde offroad mızı yaparız yoluda acarız diyor dedi ben demedim o dedi bilmem anlatabildimmi gülüyor

oo her zaman beklerım ne demek hersey hazır mekanda ama yukarıya arac cıkmıyo sorun o cok fena durumu

selim off a dusmusun yemek arasımı verdin :D

bu arada serkan kayıplarda gorusen varmı aramızda kendisi ile?

ttos' Alıntı:
selim off a dusmusun yemek arasımı verdin :D

bu arada serkan kayıplarda gorusen varmı aramızda kendisi ile?

harbıden ha yok pıyasada bende hıc gormedım

yemek yedım kolluk nobetımı devraldım

son_kral_54' Alıntı:
varmısın iddiaya ;) ;D ;D

varım kesınlıkle arac cıkmıyo oyle bır camur yok yagmur suyuda yoldan gecıyo yanı yolu tam ortan boluyo bataklık gıbı oluyo cok fena toprak kıpkırmızı ve tam macun kıvamında

mserdemir' Alıntı:
varım kesınlıkle arac cıkmıyo oyle bır camur yok yagmur suyuda yoldan gecıyo yanı yolu tam ortan boluyo bataklık gıbı oluyo cok fena toprak kıpkırmızı ve tam macun kıvamında
iyiya işte tam aradığımız yol.hele sefer can atacaktır ;D

Ben geldiiimm :smiley: bugün güzel şeyler oldu araç düzeldi resmen. lpg ayarı ve roket teli ayarı yapıldı araba kendine geldi :smiley:

son_kral_54' Alıntı:
iyiya işte tam aradığımız yol.hele sefer can atacaktır ;D

sefer abıyı sokcam oraya araba ıyı bı camur olsun sonra bızım yolu yaptırır zaten arabası camur olmasun dıye

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.