2023 yılına kadar enerjide 300 milyar dolarlık yatırıma hazırlanan Türkiye'de enerjinin geleceği verimlilikten geçecek.
Enerji Bakanlığı, Çevre ve Orman Bakanlığı, Devlet Planlama Müsteşarlığı ve Büyükşehir Belediyeleri gibi bir çok kurum ortaklığı ile hazırlıkları tamamlanan Strateji Belgesi'nde toplumsal hayatı değiştirecek radikal değişikliklere yer veriliyor.
15 yaşın üzerine ek vergi
15 yıllık araca yüksek vergi Araçların vergilendirme sistemi sil baştan yenilenecek. Yakıt tasarrufu az araçlara teşvik verilecek. Emisyonu oranı az olan araçlara Motorlu Taşıt Vergisi (MTV) indirimi yapılacak. Ancak 15 yaş üzeri araçlarda kademeli olarak MTV artırılacak.
hadı hayırlı olsun bakalım ne olacakkk
küfüretmek ıstemıyorum küfüretmek ıstemıyorum
küfüretmek ıstemıyorum küfüretmek ıstemıyorumküfüretmek ıstemıyorum küfüretmek ıstemıyorumküfüretmek ıstemıyorum küfüretmek ıstemıyorumküfüretmek ıstemıyorum küfüretmek ıstemıyorumküfüretmek ıstemıyorum küfüretmek ıstemıyorumküfüretmek ıstemıyorum küfüretmek ıstemıyorumküfüretmek ıstemıyorum küfüretmek ıstemıyorumküfüretmek ıstemıyorum küfüretmek ıstemıyorumküfüretmek ıstemıyorum küfüretmek ıstemıyorumküfüretmek ıstemıyorum küfüretmek ıstemıyorumküfüretmek ıstemıyorum küfüretmek ıstemıyorumküfüretmek ıstemıyorum küfüretmek ıstemıyorum
http://ekonomi.milliyet.com.tr/15-yasin-uzerine-ek-vergi/ekonomi/ekonomidetay/16.02.2011/1352937/default.htm