Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,644

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

mjeliada' Alıntı:
Ben geldiiimm :smiley: bugün güzel şeyler oldu araç düzeldi resmen. lpg ayarı ve roket teli ayarı yapıldı araba kendine geldi :smiley:

hoş geldın ıyı o zaman arac pazar gunune hazır ;D ;D ;D

Etiketler

mserdemir' Alıntı:
sefer abıyı sokcam oraya araba ıyı bı camur olsun sonra bızım yolu yaptırır zaten arabası camur olmasun dıye

ben oraya girersem yolu yaptırmana gerek kalmaz selim ;)
son_kral_54' Alıntı:
iyiya işte tam aradığımız yol.hele sefer can atacaktır ;D
valla abi canmı atarım kendimimi atarım orası belli olmaz ;D
mjeliada' Alıntı:
Ben geldiiimm :smiley: bugün güzel şeyler oldu araç düzeldi resmen. lpg ayarı ve roket teli ayarı yapıldı araba kendine geldi :smiley:
hosgeldin ada uyma bunlara sen arkadasları seyretmek daha bi keyifli bence onlar camur ile cebellesirken :D

ttos' Alıntı:
ben oraya girersem yolu yaptırmana gerek kalmaz selim ;)valla abi canmı atarım kendimimi atarım orası belli olmaz ;Dhosgeldin ada uyma bunlara sen arkadasları seyretmek daha bi keyifli bence onlar camur ile cebellesirken :D

sefer abı su bızım yol ısını konusalım bı ara detaylıca gercı pazar gunu gelırsen pazar gunu konusuruz bıraz karırık bı konu

gördüm o sayfaya bakıyordum zaten bende atayım akşam

brothers' Alıntı:
gördüm o sayfaya bakıyordum zaten bende atayım akşam

erhan abı su pazar gunu ısını ıyıce bı netleştırsek nerde buluşcaz ne yapcaz nası olacak yenı topıcmı acsak ne yapsak

mserdemir' Alıntı:
erhan abı su pazar gunu ısını ıyıce bı netleştırsek nerde buluşcaz ne yapcaz nası olacak yenı topıcmı acsak ne yapsak

bi bakalım ayarlarız onu

murat çelik' Alıntı:
fazla takılma valla sana atar kaçar nöbetiii sıradı kım deyıp duruyor ;D

brothers' Alıntı:
ben sıramı saldım ; benimlemi bot bağladı ;D ;D ;D

valla saat 6 deyınce ben uzar nobet teslımı emret komutanım emredersın komutanım doldur boşalt hopp gazınoda cay ıcerr

mserdemir' Alıntı:
valla saat 6 deyınce ben uzar nobet teslımı emret komutanım emredersın komutanım doldur boşalt hopp gazınoda cay ıcerr

benim paydos 16:30 nöbet yine sende ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR