Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 911,447

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

son_kral_54' Alıntı:
bu topic küsüyor arkadaşlar.muhabbetleri buraya taşıyalım. ;)

abi taşıyalımda bizde etkinliklerin topiclerinde muhabbete devam etmek alışkanlık oldu

hayılı işler,hayırlı cumalar ankara,herşey gönlünüzce olsun.
eskiden buranın km,si çalışmıyordu onuda onarmışlar :smiley:

son_kral_54' Alıntı:
hayılı işler,hayırlı cumalar ankara,herşey gönlünüzce olsun.
eskiden buranın km,si çalışmıyordu onuda onarmışlar :smiley:

onarmışlarda o sana tatlıya mâl oldu

Sakarya dan Ankara'ya selamlar.....
Kısmetse önümüzdeki haftadan itibaren Cuma ,Cumartesi,Pazar günleri Ankara da olacağım.En az 1,5 sene Ankara-Sakarya arası gidip geleceğim.Eğitim başlasın bir düzenimi kurayım sizlerle tanışmak istiyorum.Gerçi Hamdi Abi,Zerrin Hanım olmak üzere tanıdıklarım var,tanışmadıklarımlada en kısa zamanda tanışmak dileğiyle .....

serkan şen' Alıntı:
Kısmetse önümüzdeki haftadan itibaren Cuma ,Cumartesi,Pazar günleri Ankara da olacağım.En az 1,5 sene Ankara-Sakarya arası gidip geleceğim.Eğitim başlasın bir düzenimi kurayım sizlerle tanışmak istiyorum.Gerçi Hamdi Abi,Zerrin Hanım olmak üzere tanıdıklarım var,tanışmadıklarımlada en kısa zamanda tanışmak dileğiyle .....

serkan bey sizi tanımaktan bizde mutluluk duyarız

serkan şen' Alıntı:
hoş gelmişsin serkan bey,seviniriz senide aramızda görmekten.
brothers' Alıntı:
kolluk mu abi o dün itibariyle koskoca bir gaz istasyonu ortağı ;D ;D ;D
erhan aklıma ne geldi bak. bunu bağlayalım güzelce,karşısına geçip sucuk ekmek yiyelim,şööle iyi kokanından ;D

son_kral_54' Alıntı:
hoş gelmişsin serkan bey,seviniriz senide aramızda görmekten. erhan aklıma ne geldi bak. bunu bağlayalım güzelce,karşısına geçip sucuk ekmek yiyelim,şööle iyi kokanından ;D

yok canım yaf ne gaz ıstasyonu ben gercerklerı dedım ne gazı vercem cık cık cık ;D ;D ;D

hamdı abı demek tamponumu sokceksın yıne haa ahhh ahh cumartesı dusersun elıme varyaaaaa

serkan bey hoşgeldınız her zaman beklerız

son_kral_54' Alıntı:
erhan aklıma ne geldi bak. bunu bağlayalım güzelce,karşısına geçip sucuk ekmek yiyelim,şööle iyi kokanından ;D

abi harika fikir ilk fırsatta yapalım bunu ama aramızda kalsın duyarsa kaçar :smiley: :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR