Alfonse
Zirve
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
niyekine?
brothers' Alıntı:muhabbet kalmadıki abi !
niyekine?
brothers' Alıntı:muhabbet kalmadıki abi !
alp senin muhabbet hızına yetisilmiyor ;DAlfonse' Alıntı:niyekine?
ttos' Alıntı:alp senin muhabbet hızına yetisilmiyor ;D
son_kral_54' Alıntı:bu topic küsüyor arkadaşlar.muhabbetleri buraya taşıyalım.
son_kral_54' Alıntı:hayılı işler,hayırlı cumalar ankara,herşey gönlünüzce olsun.
eskiden buranın km,si çalışmıyordu onuda onarmışlar
205 mesaj.hııı az kalmışbrothers' Alıntı:onarmışlarda o sana tatlıya mâl oldu
ahanda gelidi kolluk. günaydınn.mserdemir' Alıntı:günaydınnn gunaydınnnnnnnnnn
son_kral_54' Alıntı:ahanda gelidi kolluk. günaydınn.
serkan şen' Alıntı:Sakarya dan Ankara'ya selamlar.....
Kısmetse önümüzdeki haftadan itibaren Cuma ,Cumartesi,Pazar günleri Ankara da olacağım.En az 1,5 sene Ankara-Sakarya arası gidip geleceğim.Eğitim başlasın bir düzenimi kurayım sizlerle tanışmak istiyorum.Gerçi Hamdi Abi,Zerrin Hanım olmak üzere tanıdıklarım var,tanışmadıklarımlada en kısa zamanda tanışmak dileğiyle .....
hoş gelmişsin serkan bey,seviniriz senide aramızda görmekten.serkan şen' Alıntı:Sakarya dan Ankara'ya selamlar.....
Kısmetse önümüzdeki haftadan itibaren Cuma ,Cumartesi,Pazar günleri Ankara da olacağım.En az 1,5 sene Ankara-Sakarya arası gidip geleceğim.Eğitim başlasın bir düzenimi kurayım sizlerle tanışmak istiyorum.Gerçi Hamdi Abi,Zerrin Hanım olmak üzere tanıdıklarım var,tanışmadıklarımlada en kısa zamanda tanışmak dileğiyle .....
erhan aklıma ne geldi bak. bunu bağlayalım güzelce,karşısına geçip sucuk ekmek yiyelim,şööle iyi kokanından ;Dbrothers' Alıntı:kolluk mu abi o dün itibariyle koskoca bir gaz istasyonu ortağı ;D ;D ;D
son_kral_54' Alıntı:hoş gelmişsin serkan bey,seviniriz senide aramızda görmekten. erhan aklıma ne geldi bak. bunu bağlayalım güzelce,karşısına geçip sucuk ekmek yiyelim,şööle iyi kokanından ;D
son_kral_54' Alıntı:erhan aklıma ne geldi bak. bunu bağlayalım güzelce,karşısına geçip sucuk ekmek yiyelim,şööle iyi kokanından ;D