Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,658

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

mserdemir' Alıntı:
yok canım yaf ne gaz ıstasyonu ben gercerklerı dedım ne gazı vercem cık cık cık ;D ;D ;D

hamdı abı demek tamponumu sokceksın yıne haa ahhh ahh cumartesı dusersun elıme varyaaaaa

elimde geçen pazardan resimlerin var ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Etiketler

brothers' Alıntı:
abi harika fikir ilk fırsatta yapalım bunu ama aramızda kalsın duyarsa kaçar :smiley: :smiley: :smiley:

brothers' Alıntı:
elimde geçen pazardan resimlerin var ::smiley: ::smiley: ::smiley:

hayır hayır bu kadar kotu olamazsınız yapamazsınız bunu bende bunun ıtıkamını sefer abının aracına kova koca camur dokerek alırım nıahah

serkan şen' Alıntı:
Aranıza hoş buldum :D
En kısa zamanda görüşmek dileğiyle...selamlar...

serkan bey sız offroada gıttıgınız zaman aracınız camur oluyormu

veyada sıze senın agır devır 4 cekerde gectın yerı ben 2 cekerde gecerım dedılermı sonra yaşlısın dıye ozur dılerım dendımı cok merakettım

;D ;D ;D ;D ;D (neyse sızde artık bzıden bırını oldugunuz ıcın rahat rahat yazdım)

mserdemir' Alıntı:
hayır hayır bu kadar kotu olamazsınız yapamazsınız bunu bende bunun ıtıkamını sefer abının aracına kova koca camur dokerek alırım nıahah

seferin arabaya yapacaksan bunu hemen paylaşayım resimleri ;D ;D ;D o cherokee yede yazık arkadaşları ortada dört dönüyor o garibim ( zaten kilitide sökülmüş ) bir köşede öyle duruyor o da biraz çamura doysun ;D ;D ;D

brothers' Alıntı:
seferin arabaya yapacaksan bunu hemen paylaşayım resimleri ;D ;D ;D o cherokee yede yazık arkadaşları ortada dört dönüyor o garibim ( zaten kilitide sökülmüş ) bir köşede öyle duruyor o da biraz çamura doysun ;D ;D ;D

yarın kesın gıdıyoruz dımı muratın dukkana

mserdemir' Alıntı:
serkan bey sız offroada gıttıgınız zaman aracınız camur oluyormu

veyada sıze senın agır devır 4 cekerde gectın yerı ben 2 cekerde gecerım dedılermı sonra yaşlısın dıye ozur dılerım dendımı cok merakettım

;D ;D ;D ;D ;D (neyse sızde artık bzıden bırını oldugunuz ıcın rahat rahat yazdım)

Maşşallah sizde de muhabbet iyi...cevap verene kadar sayfa bitiyor :D
Benim araç bazen çamur oluyor ;D ;D ;D

serkançamur.jpg

serkan şen' Alıntı:
Maşşallah sizde de muhabbet iyi...cevap verene kadar sayfa bitiyor :D
Benim araç bazen çamur oluyor ;D ;D ;D

ama sız bu offroad olayını yanlış anlamıssınız bence hele resme bakınca tam anlaşılıyor bızde offroad a gıdılır araclar pırıl pırıl gelır haata usumuz basımız camur olur ama aracımız pırıl pırıldır

ttos (sefer) arkadaşımız sıze gereklı bılgıyı verır offroad adına bızım oncumuz odu
nıııhahahahaa

yaf sefer abı kızmıyorsun dımı

hocam saka bır yana sızın aracda cok guzelmıs resımde fena cıkmıs

www.4x4rescueteam.com baglantınız vaarmı l200 ıcın snorkel yapcaklardı 15 gun ıcınde hazır olur dedıler ama hala ses yok bılgınız varmı o konuyla ılgılı

mserdemir' Alıntı:
www.4x4rescueteam.com baglantınız vaarmı l200 ıcın snorkel yapcaklardı 15 gun ıcınde hazır olur dedıler ama hala ses yok bılgınız varmı o konuyla ılgılı

Sahibi Murat Çok sevdiğimiz bir abimizdir.Bilgi,Teknik ve Uygulama da bu işin ustasıdır.

serkan şen' Alıntı:
Sahibi Murat Çok sevdiğimiz bir abimizdir.Bilgi,Teknik ve Uygulama da bu işin ustasıdır.

emınmkı oyledır.cunku bırcok kısı tarafından tanınıyor fakat benım arac ıcın snorkel işini çözemedık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri