Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,602

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

son_kral_54' Alıntı:
hayırlı işler selim.
tamam buranın gündüz kollukcusu sensin demektir.gelenle, gidenle sohbet ,çay sana ait ;D ;D ;D
bu pazar iş başım saat 15,00. yakın çevre olursa bana uyar. ayın 27 sine erhanın teklif ettiği geniş kapsamlı turuda konuşuruz. ;)

hamdı abı cok ozledım valla hepınızı

bu hafta yapsak aslında bı seyler elmadagmı yapsak yıne mangallı sucuklu ne dersın hazır karda varmıs

Etiketler

ya biraz değişik bir soru olacak ama ; benden başka bayan katılan var mı bu gezilere? sonra öyle kalmayayım da..

mjeliada' Alıntı:
ya biraz değişik bir soru olacak ama ; benden başka bayan katılan var mı bu gezilere? sonra öyle kalmayayım da..

benım esımde katılıyo butun gezılere

Herkezin Kandili Mübarek Olsun....

Bide,

Sevgiisi olanın da ;D
Olmayanın da ;D
Hasta olup evde yatanın da ;D (yaf bu keçi gribi ne menem bişi ;) ;D Olsun, Allah ;D azgın teke ;D hastalığından korusun)
Bi çorba vereni olanın da ;D
Olmayanın da ;D
Hatta ;)
O çorbayı getirenin de ;D
Getirmeyenin de ;D

St. Valantine' s şeysi kutlu mutlu olsun....

;D Kırmızı Siyah vitrin yapan mağazalar ne çok dua ediyor yav şu pedere ;D

baslık gerimi gelmis banamı oyle geldi :smiley: tebrikler hamdi abi tesekkurler sn.mod.

Hamdi bey günaydın,

sizlerin adına da sevindim..

durmak yok....yılmak yok ;D

seni uygun zamanında aramızda ..etkinliklerde görmek isteriz..en son aladaglardaki gezide kısa bir süre görüp tanışmıştık.

her zaman bekleriz....yada bizim size gelme durumumuz olmalı :D ;D

selam arkadaşlar
ismail ağbi bence ankara,bolu,düzce,zonguldak ve artık siz ekleyin ortak bir karar alınıp herkese orta veya yaklaşık bir mesafede tanışmak için bir kamp düzenlenebilir... aslın bu konu hakkında beyin jimnastiği yapalım derim bilmem arkadaşlar neder

mdr' Alıntı:
Hamdi bey günaydın,

sizlerin adına da sevindim..

durmak yok....yılmak yok ;D

seni uygun zamanında aramızda ..etkinliklerde görmek isteriz..en son aladaglardaki gezide kısa bir süre görüp tanışmıştık.

her zaman bekleriz....yada bizim size gelme durumumuz olmalı :D ;D
teşekkürler ismail bey.
sizlerin topiğide gelmiş.demekki biraz uğraşmak gerekiyor.
hafta sonları bazen geliyorum.etkinliğe denk gelirsem zaten teklifsiz balıklama dalacam.
sinan bey'lede konuştuk biraz olmazsa ortak bir yerde sakarya düzce,zonguldak,bolu ve ankara gurupları olarak bir organize iyi olur kanısındayız.
baharda konuya yine bi el atarız. ;)

Güzel olur....

herkes bir kafa yorsun bakalım...ne fikirler çıkar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR