Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,602

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

tanyolu' Alıntı:
Eyvallah kardeş çok hastalandım sorma yatak döşek yatıyordum evede, internete girme fırsatım da olmadı çok o yüzden cevap biraz geç oldu.

geçmiş olsun, bende aynı, perişanım valla...

arkadaşlar bu keçi giribi keçi gibi inat çıktı ısık dağından beridir yeni kendime gelmeye başladım diğer keçi gıripli arkadaşlarada allah şifalar versin

tiskeli' Alıntı:
arkadaşlar bu keçi giribi keçi gibi inat çıktı ısık dağından beridir yeni kendime gelmeye başladım diğer keçi gıripli arkadaşlarada allah şifalar versin
geçmiş olsun bütün keçi zedelere.
hapşırırken,öksürürken ekrana değilde yan tarafa lütfen,bizede bulaştırmayın. :D
ben gribin kol gezdiği zamanlarda her akşam bir diş sarımsağı çiğnemeden direk yutarım.kokuda yapmıyor.
gribe yakalanmadığıma göre iyide koruyor.tavsiye edrim. ;)

selammm işe basladım artık yanı sabah 9 aksam 6 buradayım hayırlı olsunn

eee bu pazar gunu ne yapıyoruz bız dun ufak caplı bırseyler yaptık erhan abıyle tamerle gercı tamer cokkk sonra katıldı bıze ama olsun

olayları o kadar cok kacırmısımkı hec bı sey anlamadım

murat çelik' Alıntı:
cok geçmiş olsun keçi kardeş dıkkat et yegene geçmesin ;D
teşekkür ederim kardeşim, bizim tosundan uzak durmaya çalişıyorum inşallah o hastalanmaz.
Alfonse' Alıntı:
geçmiş olsun, bende aynı, perişanım valla...
Alp Allah acil şifalar versin kardeş. Ben bide göya grip aşısı olmuştum, hastalık dumanımı çıkardıı valla.

Alfonse' Alıntı:
Bi yanlış anlama uğramayın.... Zarar görmeyin isterim...
Orvis Edition' ların bu veya başka parçaları heavy duty değil....
Farkları; tüm markaların zaman zaman uyguladıkları sınırlı üretim araç olması, koltuk ve kapı içleri renkleri farklı ve ilave aksesuarlar var...
O kadar, teknik, mekanik hiç bir fark yok...
Parça numaraları felan aynıdır....

Helezonların bizim araçlarda ezilmiş olması çok düşük ihtimaldir... yani hiç duymadım...

Amortisörleriniz patlak/bozuksa orjinal gazlı mopar markayla değiştirmenizi tavsiye ederim...
veya pahalı gelirse,
Monreo Adventure modeli çok başarılıdır bizim araçlarda...
Monreo sensa-tracta uymaktadır fakat gerekli çalışma bölgesi aşağıda kalmaktadır amortisörün...

Selamlar...

Araştırmadan yazıyorsunuz sanırım :smiley: Orvis Edition Up-Country amortisörler normalin 1.5 inç yükseğidir ve heavy duty dir parça numaraları farklıdır. Helezonların bizim araçlarda ezilmiş olması ise çok düşük ihtimal değil kronik sorundur. Özellikle sağ ön taraf basılmış durumdadır

http://www.jeepzj.hamcar.info/gpage2.html

kaynak 1.

http://www.jeeporvis.com/salesticker.jpg

kaynak 2. 245 70 15 lastik ile geliyor.. yükseltme olmadan bunun imkansız olduğunu benden iyi biliyorsunuzdur :smiley:

tanyolu' Alıntı:
Eyvallah kardeş çok hastalandım sorma yatak döşek yatıyordum evede, internete girme fırsatım da olmadı çok o yüzden cevap biraz geç oldu.

bu arada çok geçmiş olsun :smiley:

mserdemir' Alıntı:
selammm işe basladım artık yanı sabah 9 aksam 6 buradayım hayırlı olsunn

eee bu pazar gunu ne yapıyoruz bız dun ufak caplı bırseyler yaptık erhan abıyle tamerle gercı tamer cokkk sonra katıldı bıze ama olsun

olayları o kadar cok kacırmısımkı hec bı sey anlamadım
hayırlı işler selim.
tamam buranın gündüz kollukcusu sensin demektir.gelenle, gidenle sohbet ,çay sana ait ;D ;D ;D
bu pazar iş başım saat 15,00. yakın çevre olursa bana uyar. ayın 27 sine erhanın teklif ettiği geniş kapsamlı turuda konuşuruz. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR