Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 911,733

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

mjeliada' Alıntı:
gördüm :smiley: ama çok oyuncak gibi ya walkie talkie gibi :smiley: şöyle biraz profesyonel birşey gibi durması önemli hani ciddiyet tandansını yakalamak sinerji oluşturmak açısından :smiley:

Çookkkk profosyonel olmadıkça piyasada satılan Pmr' ların diğer adı Walky Talky dir zaten Ada...

Etiketler

ufukozkan' Alıntı:
bunlar la ne işiniz var yahu..

President Jackson kadar iyi değl ama, fiyat performans açısından fena değil diye düşündüm...

Küçük bide, avuç içi kadar... Bizim ZJ' lerde içerde hiç bi yer yok gocuman şey takacak...

mserdemir' Alıntı:
tabı onlar cok guzel makınalar arac telsızı

söküyosun araca bağladığın jackını arkasından, kutusundan çıkan pili takıyorsun, üstünede gene kutudan çıkan anteni... pratik.. 2w miki watt :smiley: El telsizi oluyor, en büyük avantajı bu... Yani araçtan çıkıp yanındada taşıyabiliyorsun... İstersen büyük pil box ta var opsiyonel artı uzun anten... O zaman el telsizide bayağı kuvvetli oluyor...

mserdemir' Alıntı:
yayılın çimenlere
acele edin
er ya da geç
çimenler yayılacak üzerinizde

NEYZEN NE GÜZEL SÖYLEMİŞ....
Bu dünyada ne kazandıysanız yiyiniz..!

Yoksa;
Öleceğiz bir gün, gömecekler,
Bir kaç gün övecekler,
Sonra kalan malını bölecekler,
Hatta memnun kalmayıp sövecekler...!

:smiley: :smiley: eline sağlık Selim...

tuncerersoy' Alıntı:
20 Mart derseniz bende gelirim ama bu pazar gelemem
2- tuncer 2 kişi terrano

Bu Pazar bende yokum gözüküyor... Bonus toplamam lazım... ;)

;) ;D Ana' dan Güzel Yar Olmaz ;D ;)

20 Marta bi aksilik olmazsa varım ama...

mjeliada' Alıntı:
20 mart 2011 ışık dağı

1- mserdemir 2 kişi l200 +1
2- tuncer 2 kişi terrano
3. Ada BAL 1-2 kişi 93 ZJ 5.2 v8
4. Ufuk ÖZKAN x kişi xx model CJ :smiley: diyelimmi

Ufuk abinin arazi şeysine "Jeep CJ38XL" diyoduk eskiden Ada... ;D

mserdemir' Alıntı:
Bazen, uzaklaşmak gerekir yakınlaşmak için...
Bazen, hatırlamak gerekir hatırlanmak için...
Bazen, ağlamak gerekir açılmak için...
Bazen, anmak gerekir anılmak için...
Bazen de susmak gerekir duymak için...

Şems-i Tebrizi

"Şems tir Mevlanamızın Hocası..."

Yeniden teşekkürler Selim...

Çok Güzel...

mjeliada' Alıntı:
arkadaşlar duydugum bir olayı paylaşıyorum; bolu off road un yaptıgı bir gezide bir arkadaşlarının parmağı kopmuş. vince sıkıştırmış parmagını. neyseki dikilmiş iyi durumdaymış. bu tip olayların yaşanmaması için her daim dikkatli olmamızda yarar var.

Offf......... Yeni okudum........

Çok geçmiş olsun... Konuyla ilgili bi yerlerde bişey yazıldımı?

dopamin' Alıntı:
Ada hanım bu konuda çok haklısınız ılıcada yüreğim ağzıma geldi halatlarla çekme yapılırken insanların ağırlık yapmak için traktörün üzerine çıkması resmen intihar gibiydi halatın kopması anında o enerjinin insana neler yapabileceğini aklıma bile getirmek istemiyorum

Ben bi araç battığında itilmesinden çok çekiniyorum....

İtenlerden birisi kaysa dönen terleğin altına düşse... Off, itilmekten çok tırsıyorum...

mjeliada' Alıntı:
Kendim bir gezi planlıyorum. Açıkçası rota uzun ancak gelmek isteyen olursa nisanda yapmak istiyorum. Ankaradan çıkıp Afyon , sonra denizli , Denizli Güney şelalesi , Denizli Kaklık mağarası , sonra travertenler , sonra Manisa Selendi peribacaları , sonra demirköprü barajı , sonra Spil Milli parkı , Spil milli parkında bir gece konaklama ardından Tekrar Afyon , Eskişehir , Bolu yedi göller , abant , ardından ankaraya dönüş.1400 - 1600 km arası bir gezi.

Çok güzel parkur... Özellikle 1200 1300cc Corsa Honda' yla felan çok keyifli olur :smiley: ;) ;D

son_kral_54' Alıntı:
20 mart 2011 ışık dağı (yada bana heryer trabzon)

2- tuncer 2 kişi terrano
4. Ufuk ÖZKAN x kişi xx model CJ diyelimmi
5-Hamdi Tekmen 3kişi 93 vitara (ekipman olarakta kurtarıcı vitara yeter heral :D)

20 mart 2011 ışık dağı (yada bana heryer trabzon)

2- tuncer 2 kişi terrano
4. Ufuk ÖZKAN x kişi CJ38XL
5- Hamdi Tekmen 3kişi 93 vitara (ekipman olarakta kurtarıcı vitara yeter heral :D)
6- Alfonse GC ZJ 5.2

Alfonse' Alıntı:
Ben bi araç battığında itilmesinden çok çekiniyorum....

İtenlerden birisi kaysa dönen terleğin altına düşse... Off, itilmekten çok tırsıyorum...

Ada hanımada söylemiştim tecrübeli arkadaşlarımızın bu konuya mutlaka el atması lazım yoksa
sonrasında çok üzülebiliriz

ttos' Alıntı:
haklısınız ufuk bey :smiley:
kendi adıma konusayım su an olusturulan grupta dediginiz tarz da arkadasların oldugunu sanmıyorum yada su ana kadar rastlamadım belkide bunun içindir ki arkadaslar arasında cok kısa surede kaynasma ve dostluk olustu bunun tersi birilerini olacagını hissettigimiz kişilerinde aramızda fazla barınabileceğini sanmıyorum barındırılırsa da kendimi bu etkinliklerden yoksun bırakacağımı adım gibi biliyorum ;)

ancak hala bazı eksiklerimiz var denilen gibi manifesto yapılması ve bazı kurallar konması da gerekiyor fakat daha onceden de belirttiğim gibi ben bu işi profesyonel olarak dusunmediğimden olusturulacak bu kurallarında insanları bunaltmadan, bilmişlik taslanarak yapılmasınada karsıyım sonucda burada bir ekip olarak hareket edilecekse herkezin ortak almış olduğu kararları uygulamaya sokmak herkez için uygun bir davranış olabileceği kanaatindeyim :smiley:

budur işte ; her kelimesine katılıyorum sefer

sefer girelim foruma diyordun uyudun herhalde ;D ;D ;D

bende çıkayım bari herkese iyi geceler

brothers' Alıntı:
sefer girelim foruma diyordun uyudun herhalde ;D ;D ;D

bende çıkayım bari herkese iyi geceler

;D ;D ;D

anca gelebildim eve :D

bu aksam sofor farklı idi erhanım biliyorsun ;)

bide ben takıldım yazılanlara bastan bi daha bi okuyum :smiley:

haaaa resmi kayıtlar tel.hafızamda mevcut atarım bakın buraya zorlama beni ;D ;D ;D

Amir Ganjavi' Alıntı:
Abi mesajini ancak görebildim,
haklısın, şimdi sen Dede'sin ya gençlere de asi olmak düşer, düzene karşı gelmek lazım düşüncesi yani.

nası yani amir bey kendimi bir genc hissederekden :smiley: :D ;D ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR