Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 907,941

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

son_kral_54' Alıntı:
bide unutmadan amirde penceredeyken,bu gezide ençok güldüren bir cümlede var hatırlarmısın bilemem.
selimle iddaalaşıyordu amir çıkarsın,çıkamazsın.en sonunda amir patlattı kelimeyi,
ama kezban çıkar..... :D :D :D

herkese günaydın,

Hamdi Abi, abartmadım yani "Kezban çikar"

20sinde büyük ihtimal ben İzmir'de olacağım,
bizim Efe'nin de doğum günü,

Amir Ganjavi' Alıntı:
herkese günaydın,

Hamdi Abi, abartmadım yani "Kezban çikar"

kutlarım efeyi, kırlarda yapardık kutlamayı.
işinde varsa bilemem tabii, sağlık olsun.

brothers' Alıntı:
sefer döktürmüşsün yine ; yazdıklarına katılıyorum
ben birşeyler yazmak istiyorum ama kimseye cevaben değil sadece düşüncelerimi paylaşmak istedim
arkadaşlar , bu gruptaki insanlar belli bir yaşa gelmiş işlerinde başarılı ve nerede ne yapacağını bilen aklı başında insanlar ; burada kimse birbirini bilgisiyle , aracındaki donanımla ya da maddi durumuyla ezmeye çalışmıyor burada bilgi ve tecrübe karşıdakini ezmeden paylaşılıyor çünki burada arkadaşlık kavramı herkes tarafından çok iyi biliniyor , dağın başına çıktığım zaman biliyorum ki yanımda zorda kalınca herkoşulda yardıma koşacak arkadaşlarım var zaten biz bu duyguyu sıcak bir bardak çayımızı içip paylaştığımız bir somun ekmekle her zaman birbirimize hissettiriyouz ; aramıza yeni katılan insanlar var hepside katıldıkları organizasyonlardan sonra teşekkür ediyor ve bizimle olmaya devam ediyor demekki doğru yoldayız saçma nedenlerle dağılmak yerine her hafta dahada büyüyoruz...
bunlar nacizane kendi fikirlerim sizlerle paylaşmak istedim

bana dokturmusun diyene bak :smiley: guzel yazmıssın aynen katılıyorum :smiley:

son_kral_54' Alıntı:
günaydın ankara.... erhan bir resimde benden...ve daha çok gösterime girecek gibi gözüküyor ;)

cook manidar bi foto abi ;D

gunun anlam ve onemini iyi anlatıyor ;D

mjeliada' Alıntı:
buna katılmıyorum. bence ortak karar alınmalı. en deneyimli kişilerde atlayabiliyorlar bazı şeyleri

ortak karar alınıp uygulamaya gecildigi zaman grup tarafından secilecek kişiyi takip edebilmek mantıklı gibi geliyor bana herkezden bir ses cıkarsa da yine bir basıbozukluk meydana gelebilir.

biz hamdi abi yi secmistik ama su an gordugum kadarı ile ekip fazlalastı yeni arkadasların dusuncesi ne olabilir bilmiyorum :smiley:

brothers' Alıntı:
batıkentten birkaç kare atayım

( tm 298 de gün gelir aramıza katılır umarım ) ;D ;D ;D

o biraz zorrrr ;D ;D ;D

amir bey efe nin dogum gununu canı gonulden kutlarım nice nice senelere :smiley:

ttos' Alıntı:
ortak karar alınıp uygulamaya gecildigi zaman grup tarafından secilecek kişiyi takip edebilmek mantıklı gibi geliyor bana herkezden bir ses cıkarsa da yine bir basıbozukluk meydana gelebilir.

biz hamdi abi yi secmistik ama su an gordugum kadarı ile ekip fazlalastı yeni arkadasların dusuncesi ne olabilir bilmiyorum :smiley:
bende onursal başkanım demiştim,yada demeye çalışıyorum,yada sallamaya uğraşıyorum.
bilinen oki her tur için lider seçilir son kararı o verir.buna herkez riayet etmeli,etmeyen gruba girmemeli ;)
Amir Ganjavi' Alıntı:
demekki 20 sinde malzemesiz(donanımsız) olacazz :mad:
bide 20 sine nereye gideceğimizi netleştirelim.ılıca mı elmadağmı.
ben ılıca diyorum zira oraya her araç gelebilir ve daha çok eğlenebiliriz..
elmadağa ise sadece donanımlı araçlar çıkabilir.bırak donanımı lastikleri bile müsait olmayan araçlar gelecektir.

son_kral_54' Alıntı:
bende onursal başkanım demiştim,yada demeye çalışıyorum,yada sallamaya uğraşıyorum.
bilinen oki her tur için lider seçilir son kararı o verir.buna herkez riayet etmeli,etmeyen gruba girmemeli ;)demekki 20 sinde malzemesiz(donanımsız) olacazz :mad:
bide 20 sine nereye gideceğimizi netleştirelim.ılıca mı elmadağmı.
ben ılıca diyorum zira oraya her araç gelebilir ve daha çok eğlenebiliriz..
elmadağa ise sadece donanımlı araçlar çıkabilir.bırak donanımı lastikleri bile müsait olmayan araçlar gelecektir.

hic sallama abi kacamazsın gorev ve yukumluluklerinden ;D

donanımsız arac olarak ılıca yönü bana ağır basıyor :smiley: hem hindi de var işin ucunda ;D

ttos' Alıntı:
hic sallama abi kacamazsın gorev ve yukumluluklerinden ;D

donanımsız arac olarak ılıca yönü bana ağır basıyor :smiley: hem hindi de var işin ucunda ;D
ışık dağı turunda gördükki günümüz araç itmekle geçti hiç aksiyon yoktu.
ılıcada her araca uygun yer var.tabii biri alp'i tutucak.ve çamur yasaklanacak :D hindi çevirme cabası ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR