Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
sizlik bizlik ya da hicbirimiz icin bisey yok hicbirimizi hicbirimiz zaten tanımıyordu katıldık herbirimiz birbirimizi tanımaya basladı
anlayamadığım:
demişsinizki tek amacım ağzınızın tadı bozulmadan işi yapmanız...
bizim ne dolayısıyla ağzımızın tadı bozulabilirki bu etkinlike herkezin dahi oldugu bir ortamda ??? ??? ???
yada?
memnun olan kalır memnun olmayan kalmaz bu kadar basit ortada ölum yok kalım yok isteyen katılır etkinliğe isteyen katılmaz full donanımlı arkadaslar secilen uygun yerde aracları ile dibine kadar oynar diğer arkadaslarda mangalları hazırlar bu kadar basit
ben herhalde siz eski dostların arasındaki mevzuyu kavrayamadım ???
ufukozkan' Alıntı:kinaye filan yok...amir onlinedı da ondan
tek amacım ağzınızın tadı bozulmadan bu işi yapmanız.... bunun içinde ters düşsem bile bilinenleri ve yaşananları aktarıp dikkatli olmanızı sağlayabilmek....
yoksa benlik ne var...hiçbirinizi tanımıyorum bile...
sizlik bizlik ya da hicbirimiz icin bisey yok hicbirimizi hicbirimiz zaten tanımıyordu katıldık herbirimiz birbirimizi tanımaya basladı
anlayamadığım:
demişsinizki tek amacım ağzınızın tadı bozulmadan işi yapmanız...
bizim ne dolayısıyla ağzımızın tadı bozulabilirki bu etkinlike herkezin dahi oldugu bir ortamda ??? ??? ???
yada?
memnun olan kalır memnun olmayan kalmaz bu kadar basit ortada ölum yok kalım yok isteyen katılır etkinliğe isteyen katılmaz full donanımlı arkadaslar secilen uygun yerde aracları ile dibine kadar oynar diğer arkadaslarda mangalları hazırlar bu kadar basit
ben herhalde siz eski dostların arasındaki mevzuyu kavrayamadım ???