Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 908,007

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

ufukozkan' Alıntı:
kinaye filan yok...amir onlinedı da ondan :smiley:
tek amacım ağzınızın tadı bozulmadan bu işi yapmanız.... bunun içinde ters düşsem bile bilinenleri ve yaşananları aktarıp dikkatli olmanızı sağlayabilmek....

yoksa benlik ne var...hiçbirinizi tanımıyorum bile...

sizlik bizlik ya da hicbirimiz icin bisey yok ;) hicbirimizi hicbirimiz zaten tanımıyordu katıldık herbirimiz birbirimizi tanımaya basladı :smiley:

anlayamadığım:

demişsinizki tek amacım ağzınızın tadı bozulmadan işi yapmanız...

bizim ne dolayısıyla ağzımızın tadı bozulabilirki bu etkinlike herkezin dahi oldugu bir ortamda ??? ??? ???

yada?

memnun olan kalır memnun olmayan kalmaz bu kadar basit ortada ölum yok kalım yok isteyen katılır etkinliğe isteyen katılmaz full donanımlı arkadaslar secilen uygun yerde aracları ile dibine kadar oynar diğer arkadaslarda mangalları hazırlar bu kadar basit :smiley:

ben herhalde siz eski dostların arasındaki mevzuyu kavrayamadım ???

Etiketler

mjeliada' Alıntı:
sonuna kadar katılıyorum sefer bey. umarım burada çok bilmişlik yapmamışımdır?? öyle bir niyetim yoktu :(

hayır ada hanım ustunuze alınmayın biz sizi biliyoruz ;)

Alfonse' Alıntı:
Evet De...

Altı patlarda da susturucuları felan atınca sağlam ses geliyor... Tatmin eder yani... ;)

demem ;)

6 ya uyguladıgın butun aynı uygulamaları 8 e uygula ve yanyana koy sesleri dinle ondan sonra tatmin olurum inan ;D

alın size ankara grubu ;D ;D ;D[attachment=1]

IMG00239-20110311-2220.jpg

batıkentten birkaç kare atayım

( tm 298 de gün gelir aramıza katılır umarım ) ;D ;D ;D

FOTO0269.jpg

FOTO0271.jpg

FOTO0281.jpg

FOTO0282.jpg

ttos' Alıntı:
sizlik bizlik ya da hicbirimiz icin bisey yok ;) hicbirimizi hicbirimiz zaten tanımıyordu katıldık herbirimiz birbirimizi tanımaya basladı :smiley:

anlayamadığım:

demişsinizki tek amacım ağzınızın tadı bozulmadan işi yapmanız...

bizim ne dolayısıyla ağzımızın tadı bozulabilirki bu etkinlike herkezin dahi oldugu bir ortamda ??? ??? ???

yada?

memnun olan kalır memnun olmayan kalmaz bu kadar basit ortada ölum yok kalım yok isteyen katılır etkinliğe isteyen katılmaz full donanımlı arkadaslar secilen uygun yerde aracları ile dibine kadar oynar diğer arkadaslarda mangalları hazırlar bu kadar basit :smiley:

ben herhalde siz eski dostların arasındaki mevzuyu kavrayamadım ???

sefer döktürmüşsün yine ; yazdıklarına katılıyorum
ben birşeyler yazmak istiyorum ama kimseye cevaben değil sadece düşüncelerimi paylaşmak istedim
arkadaşlar , bu gruptaki insanlar belli bir yaşa gelmiş işlerinde başarılı ve nerede ne yapacağını bilen aklı başında insanlar ; burada kimse birbirini bilgisiyle , aracındaki donanımla ya da maddi durumuyla ezmeye çalışmıyor burada bilgi ve tecrübe karşıdakini ezmeden paylaşılıyor çünki burada arkadaşlık kavramı herkes tarafından çok iyi biliniyor , dağın başına çıktığım zaman biliyorum ki yanımda zorda kalınca herkoşulda yardıma koşacak arkadaşlarım var zaten biz bu duyguyu sıcak bir bardak çayımızı içip paylaştığımız bir somun ekmekle her zaman birbirimize hissettiriyouz ; aramıza yeni katılan insanlar var hepside katıldıkları organizasyonlardan sonra teşekkür ediyor ve bizimle olmaya devam ediyor demekki doğru yoldayız saçma nedenlerle dağılmak yerine her hafta dahada büyüyoruz...
bunlar nacizane kendi fikirlerim sizlerle paylaşmak istedim

bu resimdeki manzara çok hoş ; bu gezide çekilmiş en güzel fotoğraf bence

brothers' Alıntı:
bu resimdeki manzara çok hoş ; bu gezide çekilmiş en güzel fotoğraf bence
chorekeciler saldırıya geçecekde olsa karpostallık. artık amerikancılara karşı süper bir kozum var elimde :D
bu görüntüyü yakalayıp ölümsüzleştireni tebrik ederim...
bide unutmadan amirde penceredeyken,bu gezide ençok güldüren bir cümlede var hatırlarmısın bilemem.
selimle iddaalaşıyordu amir çıkarsın,çıkamazsın.en sonunda amir patlattı kelimeyi,
ama kezban çıkar..... :D :D :D

son_kral_54' Alıntı:
chorekeciler saldırıya geçecekde olsa karpostallık. artık amerikancılara karşı süper bir kozum var elimde :D
bu görüntüyü yakalayıp ölümsüzleştireni tebrik ederim...

;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR