Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 910,734

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

ttos' Alıntı:
ya V8 in sesi ile 6 tutarmı ne yaparsan yap yinede fark olur ;)

Evet De...

Altı patlarda da susturucuları felan atınca sağlam ses geliyor... Tatmin eder yani... ;)

Etiketler

ufukozkan' Alıntı:
Amir öyle değilmidir söyle bakalım:smiley: :smiley:

Abi mesajini ancak görebildim,
haklısın, şimdi sen Dede'sin ya gençlere de asi olmak düşer, düzene karşı gelmek lazım düşüncesi yani.

mfthk' Alıntı:
dün 16.30 da eşimi işyerinden almak için gop taydım, kuğulu alt geçidine gelebildiğimde saatim 18.00 i gösteriyordu. alt geçiş girişinde kaza yapmış bir araca çarpıp bir miktar onu sürükledikten sonra durabildi aracım. ordan tunus caddesindeki ofisime gitmem tam 2 saatimi aldı. kazalı aracımı otoparka koyduktan sonra eve dönüş yoluna koyuldum. eşimle beraber eve geldiğimizde birer kardan adam olmuştuk ve saatimiz 22 yi gösteriyordu. şimdi de evimizde mahsur kaldık gibi birşey :smiley: allahtan erzağmız bol. :p

hay Allah, kaza olmuş, şimdi eskileri okuyorumda...

Çok geçmiş olsun... Umarım sizi çok yormadan hallolur hasarınız... Cana gelmesin...

oky' Alıntı:
arkadaşlar ankara bb belediyesinin kar temizleme çalışmalarının yetersiz kalmasından dolayı 3 araçlık off road ekibi ( xj navara ve freelender ) çayyolu- dodurga -incek yolunu açma çalışmalarına başlamış ve tamamlamak üzeredir :smiley:

oktay oktay alfonse oktay oktay alfonse ;D ;D ;D

kanalda kimse var mı kanalda kimse var mı ;D ;D ;D

;) ... --- ... ... --- ... ;)

ttos' Alıntı:
mart 20 elmadag mı :smiley:

anlasıldı biz bu ankara grubu sayesinde bu gidişle kazandıgımızı araca yakıta ve sucuga yatıracağız :D :D :D

;D ;D bide fiberciye verilen tampon tamir parası ;D ;D

mdr' Alıntı:
Günaydın Ankara..

Günaydın arkadaşlar..

nasıl yollarınız tuzlanmış mı..? tadına baktınız mı ? ;D

;D bi gün elbet o başkanada yol yalatan çıkar ;D

brothers' Alıntı:
ömer bey durum öyle gösteriyorki ılıca işini tekrar ele alacağız ; tabi cherokee kullanan arkadaşlar ne düşünür bilemem ;D ;D ;D

Cherokee' ler sırasını savdı ;)

Bu sefer başka marka toplantısı olsun orda ;D

ufukozkan' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D valla boyaya ihtiyacı var arabanın.... rengi farketmez :smiley:

Ufuk abinin arabayı ilk başta pempe boyamış usta zaten... ;D komik hikayedir ;D evlere şenlik ustalardan bir misal ;D

mserdemir' Alıntı:
http://www.aselsancobrapmrtelsiz.com/sayfa/aselsan-cobra-mt975-el-telsizi-pmr-lisanssiz-telsiz-aselsancobramt975eltelsizi.htm

gıt burdan bu telsizi al bence

ben ankara' daki yerlerinde gördüm inceledim, fena değil bu.... ama bi kere alınır bu...Midland Alan 42 Multi derim...

mjeliada' Alıntı:
aselsan için pahalı diyorum. o alpinki gbi antenli filan aselsanlar 300 lira 180 buna vereceğime 120 daha verip onlardan almak daha mantıklı

aselsanın sattığı aselsan marka değil... Cobra... Cobrada iyidir... Ayrıca aselsanda bile olsa, aselsanda çok iyi kaliteli iş yapar...

Benim President Harry II Asc + President fiber job anten sitede aylar önce 350 gibi bi rakama satıldı kampanya ile... Ben bi gaz ile kampanyadan alıpta kutusundan bile çıkarmayan birisinden ikisini 250 ye almıştım, ama şanstı benimkisi...

gocuman manyetik tabanım ve çelik antenimi ayrıca edindim...

Bu aselsanın sattığı Cobra 1 kaç hafta önce 250lira gibi satılıyordu Ankara Aselsanda ve iş görür bi anten dahildi galiba... Fena değil...

Bide Aselsan Midland Alan 42 Multi gibi olan Cobra' nın bi modelini ithal edecek... Tanıtım amacıyla bayilere birer takım gönderdi...
Ama Cobra el telsizi olarak ayrılamıyor, sadece mayk ve telsiz bi arada model, o kadar...
ve fiyatı bayağı pahalı olacak...

Ada, sana muayeneden çıkınca arıcam demiştim galiba...

Sonra şaşmaza geçtim felan, unuttum yav... Kusura bakma...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

SON MESAJLAR

SON KONULAR